Nechce uploadovat vysledky vypoctu
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Nechce uploadovat vysledky vypoctu
Tak mi jeden pocitac dopocital model, ale nejdou uploadovat vysledky. Podle zaznamu z webu, byl posledni odeslany trickle z faze 3 a timestep 259248 a to nekdy 1.8. Nevim jestli je chyba u me, nebo nekde jinde.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
A komunikuje se Schedulerem bez problémů, nebo celkově vázne komunikace se serverem?
Pokud se hodíš nějaký výpis klienta, tak se podle toho bude možná dát nějak pomoci, ale takhle
Nemáš náhodou v BOINC Managerovi zakázán přístup BOINC k síti?
Pokud se hodíš nějaký výpis klienta, tak se podle toho bude možná dát nějak pomoci, ale takhle
Nemáš náhodou v BOINC Managerovi zakázán přístup BOINC k síti?
Naposledy upravil(a) forest dne pon lis 07, 2005 8:16 am, celkem upraveno 2 x.
Ted aktualne zadnej vypis poslat nemuzu, k tomu pocitaci se ted nedostanu, ale zakazanej pristup k siti urcite neni, protoze na tom soucasne bezi Seti@home v pohode. Novej model z climateprediction.net si to taky stahlo a pocita, jen nevim jestli odesila trickly (snad se k tomu pocitaci zitra dostanu, tak to zjistim a poslu kdyztak i vypis z klienta). Zkousel jsem dat obnoveni prenosu a zacne to odesilat, vypada to jako ze to jede, skoci tam nejaky procenta, rychlost prenosu se taky objevi, ale pak to rovnou skoci na 100% a konec. No snad se na to nak zitra podivam, zkusim to jeste nejak poresit 
-
Návštěvník
Conan napsal
Ja uz poslal skoro 2 cele jednotky a nic. Nedostal jsem za ne ani 1 bod. Takze se na takove pocitani muzu z vysoka. Dopocitam a zrejme prejdu na neco jineho. 
CPDN prideluje kredit podle tricklu PRUBEZNE, ne az za odeslany vysledek, natoz nejake CEKANI na validizaci. Statistiky na CPDN se delaji nebo nebo 2x denne.
Muzes poslat link na svoji masinu a svuj UserID?
Menit HW se muze - ja jsem upgradoval jednu masinu a pouze se zmenil jeji popis - dokonce i masine ID cislo 12 zustalo a tak se masine postupne propracova v poradi Top computers nahoru (momentalne v prvni 40-citce).
Muzes poslat link na svoji masinu a svuj UserID?
Menit HW se muze - ja jsem upgradoval jednu masinu a pouze se zmenil jeji popis - dokonce i masine ID cislo 12 zustalo a tak se masine postupne propracova v poradi Top computers nahoru (momentalne v prvni 40-citce).
Takze jsem nakonec dohledal tvuj account a tam trickle vypsane jsou. Nejspise budou tady z tehle masiny.
Pokud nejsou trickle z dnesniho odpoledne zapocitany, vyckal bych to zitra na update statistik. Nevim o tom, ze by nekdo v posledni dobe postradal na CPDN kredit.
Na CPDN to nemam jak odzkouset, ale zkusil jsem pripojit na LAN Beta CPDN, kde se odeslalo HODNE - kolem 3.500 - tricklu. Jsou mezi nima i nadbytecne trickle (kolem 157-8 bytu; opravdove maji 91-2) ktere vznikaji pri odpojene sitovce a nezakazanem network spojeni v BOINC ci kdy. Mozna je to taky tim, ze mi tam jede jeste stara BOINC 4.70 nevim. Kazdopadne se trickle okamzite na Account page neobjevili - mozna bude server chvilku makat, nez to zpracuje nebo Alfa/Beta funguje trochu jinak atp.
Proste bych vyckal.
Pokud nejsou trickle z dnesniho odpoledne zapocitany, vyckal bych to zitra na update statistik. Nevim o tom, ze by nekdo v posledni dobe postradal na CPDN kredit.
Na CPDN to nemam jak odzkouset, ale zkusil jsem pripojit na LAN Beta CPDN, kde se odeslalo HODNE - kolem 3.500 - tricklu. Jsou mezi nima i nadbytecne trickle (kolem 157-8 bytu; opravdove maji 91-2) ktere vznikaji pri odpojene sitovce a nezakazanem network spojeni v BOINC ci kdy. Mozna je to taky tim, ze mi tam jede jeste stara BOINC 4.70 nevim. Kazdopadne se trickle okamzite na Account page neobjevili - mozna bude server chvilku makat, nez to zpracuje nebo Alfa/Beta funguje trochu jinak atp.
Proste bych vyckal.
Tak opet jen ma otazka. POcitani na notebooku je v pohode a pri aktualizaci se ihned zapise kredit . Ale na desktop pc to nejak nejede. Mam za vikend treba 10 % spocitano. Dam aktualizovat pritom se kredit nepripise nikam. Doufam, ze to pripocitava nekomu jinemu.
Zkusim to zkontrolovat zpetne, ale nechce se mi to psat rucne.
Zkusim to zkontrolovat zpetne, ale nechce se mi to psat rucne.
Z toho desktopu - odesila tricklovaci soubory? Tj - zmizi z folderu climateprediction.net?
Pri aktualizaci se odesle trickle, zapise se do db a mel by se hned objevit na account page. Ale statistika je updatovana 2x za den (nebo jak to ted je). Pri aktualizaci se ti na tom notebooku mozna akorat zaktualizuje soucasny stav, ale prave odeslane trickle asi ne.
Souhlasi alespon total kredit pri aktualizaci na obou masinach?
Pri aktualizaci se odesle trickle, zapise se do db a mel by se hned objevit na account page. Ale statistika je updatovana 2x za den (nebo jak to ted je). Pri aktualizaci se ti na tom notebooku mozna akorat zaktualizuje soucasny stav, ale prave odeslane trickle asi ne.
Souhlasi alespon total kredit pri aktualizaci na obou masinach?
-
Blackkarel
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, tak se mi opet nechcteji uploadovat vysledky, dneska uz je to 14dni. Fakt nevim co s tim. Vypis bohuzel nemam, ale hlasi to chybu -103 (coz samozrejme nevim co je). Zakazany pripojeni k siti neni, Seti na tom samym pocitaci bezi uplne v pohode. Nevim, jestli nahodou boinc nevzda upload prave kvuli tomu, ze uplyne tech 14 dni, jednou tu byl navod, jak to udelat, aby se pokousel uploadovat dalsich 14 dni, ale nejak to nemuzu najit 
Statistiky
Intel Core 2 Quad Q9300, 8GB RAM, Vista Home Premium x64
AMD Athlon 64 X2 4200+, 3GB RAM, Vista Home Premium
Intel Pentium 4 2,4GHz (800MHz FSB), 512MB RAM, XP SP2
Intel Core 2 Quad Q9300, 8GB RAM, Vista Home Premium x64
AMD Athlon 64 X2 4200+, 3GB RAM, Vista Home Premium
Intel Pentium 4 2,4GHz (800MHz FSB), 512MB RAM, XP SP2