no od telekomunistu se toho jen tak nedockame4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:....no hold až u nás bude 1 Mbit linka za 500 a 32 kb/s zadarmo tak možná......
Komu se..
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
2 JVc : Tak koukám že je tu další člověk který má ŽLUTOU MAFII stejně rád jako já
...taky si myslím že to jen tak nebude , no ale ted jak to koupila Telefonica , tak člověk nikdy neví 
Moje hobby http://www.foto-tapety.cz
Prosím, komu se... stalo, nebo ví v čem je "pes" zakopaný tohle: Když v BM kliknu na přihlášení na účet (mám IE), tak se otevře okno z loginem, ale ještě jedno prázdné, nemůžu se toho zbavit? Na novém kompu s novou instalací boinc 5.8.11 mi to začalo hned dělat - ale teď na dalším kompu v práci po instalaci nového 5.8.15 taky. Jó a ešte po odhlášení z některých projektů mi píše hlášku něco jako nemůže provést: "unable handle request" - nevíte co s tím? Díky Dan
Poselství DNA? "Migrujte z mateřské planety" T. Leary
Mohu to chovani s oteviranim nadbytecneho okna potvrdit na 5.8.16.
Nevsiml jsem si, ze by to bylo nejak reportovane.
Tu druhou vec jsem neoveroval.
Ale muze to souviset s cistenim \slots, ktere doposud nebylo zcela spolehlive, ale melo by byt v dalsi verzi opravene.
btw, zajimavy thread, ktery se dockal oziveni.
Nevsiml jsem si, ze by to bylo nejak reportovane.
Tu druhou vec jsem neoveroval.
Ale muze to souviset s cistenim \slots, ktere doposud nebylo zcela spolehlive, ale melo by byt v dalsi verzi opravene.
btw, zajimavy thread, ktery se dockal oziveni.