Verze 4.72

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Verze 4.72

Příspěvek od dejvidek »

Objevila se beta verze 4.72. Jako obvykle - beta verze instalujte na vlastní riziko. Pokud vám funguje stávající verze, není nutné instalovat novou verzi.
Download 6.3MB
dejv
Xerkon

Problém s instalací

Příspěvek od Xerkon »

Mám už od verze 4.45 problém s instalací - v průběhu instalace na mne Windows Installer vyblije cosi o tom, že nějaká součást nutná k instalaci není k dispozici a chce po mně ukázat cestu k boinc.msi. I když mu ji ukážu (kamsi do hlubin windowsího TEMPu), tak instalace skončí. Mám nainstalovanou poslední (3.1) verzi windowsího installeru.

Protože předpokládám, že chyba bude někde na straně mých rozjebaných windows, mám dotaz: dá se nový Boinc sosnout i v jiné formě než je ten exáč? Nejlépe jako prachobyčejný zip, který si ručně rozbalím a nakopíruju vše tam, kam to má přijít?

Díky za každé info.

Xerkon
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Kam BOINC instaluješ? Napiš mi cestu (např. C:\BOINC), nainstaluju ho tam a pak ho zabalím a hodím ho na server. Jiné řešení nevidím, protože BOINC uvolňují tak jak ho dávám na ftpko.... Tedy pokud sem tě dobře pochopil.
A chyba bude opravdu u tebe, protože já sem s instalací problémy neměl a to sem žádnej installer neinstaloval.
dejv
Xerkon

Příspěvek od Xerkon »

D:\Program Files\BOINC

D mám jako systémový disk pro W2k, na C mám Win 98 pro testovací účely. Doufám, že si Boinc installer nic necpe do registrů a že bude fakt stačit jen "tupé" překopírování.

Že je chyba u mne, s tím si jsem jistý, protože jinak by se s tím problémem ozvala spousta dalších lidí. Bohužel nejsem schopný zjistit, v čem je problém a kompletně reinstalovat wokna se mi moc nechce. Tak hledám jiný způsob, kterak k novému Boincu přijíti a Gatesovu zprzněninu reinstalovat nemuseti. :)

Ten installer už máš ve Windows od výrobce, novější verze se instalují v rámci Windows Update.

Díky za pomoc.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Nainstalovanou verzi 4.72 si stáhni odsud. Je zabalený v RARu, má to 1.6MB
dejv
Xerkon

Příspěvek od Xerkon »

Díky moc, funguje to, přesně tohle jsem potřeboval. Nevím, proč to výrobci BOINCu nedistribuují i v téhle podobě, IMHO by to dost lidí uvítalo.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Tak přemejšlim, že to budu takto dávat i na server, pokud to někdo tahá přes modem, tak 6MB a 1.6MB je dost rozdíl. Jinak sem vše při instalaci vypnul, tj. spořič, spuštění po startu. Zvolil sem single instalaci.
dejv
Howard
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howard »

Jo, to je dobrej napad.
JVc
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od JVc »

dejvidek píše:Nainstalovanou verzi 4.72 si stáhni odsud. Je zabalený v RARu, má to 1.6MB
dejv
jojo takto se me to taky libi staci jen nakopirovat a vse jede (jen sem ponechal puvodni boinc.exe v.4.45 optimalizovanej sse2 :wink: ) zadny slozity instalace. diky dejve

mmj. po rozbaleni to ma 4746 kB takze ten .exe instalator sezere 1.5 MB? to je celkem dost.
Kdo hleda, najde... ||| PC Gygabite 8I945PL-G Pentium D 805 2.66GHz - Bus Speed 533MHz - 2x512MB Dual DDRII 533MHz
Obrázek
Howard
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howard »

To vis, Microsofti MSI installery jsou sileny.
Arne

Re: Problém s instalací

Příspěvek od Arne »

Xerkon píše:Mám už od verze 4.45 problém s instalací - v průběhu instalace na mne Windows Installer vyblije cosi o tom, že nějaká součást nutná k instalaci není k dispozici a chce po mně ukázat cestu k boinc.msi. I když mu ji ukážu (kamsi do hlubin windowsího TEMPu), tak instalace skončí. Mám nainstalovanou poslední (3.1) verzi windowsího installeru.

Protože předpokládám, že chyba bude někde na straně mých rozjebaných windows, mám dotaz: dá se nový Boinc sosnout i v jiné formě než je ten exáč? Nejlépe jako prachobyčejný zip, který si ručně rozbalím a nakopíruju vše tam, kam to má přijít?

Díky za každé info.

Xerkon
nemáš náhodou jméno profilu s diakritikou ?
JardaM

Souboj mezi verzemi

Příspěvek od JardaM »

Cvičně jsem v4.72 nainstaloval a po cca 4 hodinách jsem se poslušně vrátil k 4.45. Důvod: úplně chybně předpovídá dokončení resultu. Ostatně 4.45 také není bez chyby, tam není dotažená lokalizace. Podle mne zatím nejméně chyb měla 4.44.
Honza

Příspěvek od Honza »

Nevim jestli to tady problehlo, ze 4.7x ma trochu jiny zpusob vypoctu Long Term Debt a STD
LTD has a minor effect even if it is not too negative. The project with the highest LTD - work on hand is the next project to have a work request sent after a period of no work fetch.
STD in 4.7x is shifted so that the mean is 0.
debt = debt + wall time * resource_frac - wall time spent on this project. (in 4.7x). in 4.45 and earlier it was a mix of wall time and CPU time, and just did not work right.
STD je posunut v prumeru na o
debt ma lepsi rovnici vypoctu a mel by v 4.72 fungovat lepe nez u 4.45.

btw, 4.7x by snad mela mit delsi timeout na ukonceni applikaci pri pusteni benchmarku a tudiz eliminovat chybu pri benchmarku ze jeste nejaka apps bezi, ackoli uz nebezi.
Zamčeno