Flashové návody pro BOINC

Obecná diskuse týkající se systému BOINC

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

shafa

Příspěvek od shafa »

jeste u transfers si oprav z "being sent and download" na "being sent and downloaded"
To je do oci bijici

If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
Krystof
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krystof »

diky, upravil jsem to ;)
shafa píše:jeste u transfers si oprav z "being sent and download" na "being sent and downloaded"
To je do oci bijici
Krystof
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krystof »

tak druhej anglickej navod jsem vydal oficialne :wink:
jeste jednou diky moc shafovi za (evidentne dokonaly) preklad :wink:
Krystof
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krystof »

Po dlouhé pětiměsíční pauze (nikoli v počítání samozřejmě :wink: ) jsem aktualizoval první flashový návod pro nejnovější verzi BOINC Manageru.

Hlavní změny:
- nová verze BOINC Manageru :mrgreen:
- připojení k projektu začíná ve zjednodušeném grafickém rozhraní, následuje přepnutí do rozšířeného graf. rozhraní a připojení k dalšímu projektu
- aktualizace většiny screenů podle současnosti, aktualizovány některé menší textíky podle nových screenů

Odkaz na návody je níže :wink:
Krystof
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krystof »

Jsem opět tu :D

Aktualizoval jsem první flashový návod pro nejnovější verzi BOINC Manageru - 5.10.45.

Hlavní změny:
- nová verze BOINC Manageru
- screeny podle nových prvků na webu World Community Grid + aktualizovány některé menší textíky podle nových screenů

Odkaz na návody je opět níže :wink:

No a klidně napište připomínky 8)
Krystof
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krystof »

No a v záchvatu pracovitosti jsem ještě za hoďku a půl splácal (kromě updatu prvního návodu - viz níže) ještě
aktualizaci druhého flash návodu (Prohlídka projektu World Community Grid v BOINC Manageru) pro nejnovější verzi BOINC Manageru - 5.10.45.

Hlavní změny:
- nová verze BOINC Manageru
- skoro všechny screeny nové + aktualizovány některé menší textíky podle nových screenů

Odkaz na návody níže :wink:
Honza

Příspěvek od Honza »

Akorat nevim, jestli je treba drzet i ty stare verze. Doporucovanou je 5.10.45 a ta by tam mela byt, ale ty ostatni?
Krystof
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krystof »

Honza píše:Akorat nevim, jestli je treba drzet i ty stare verze. Doporucovanou je 5.10.45 a ta by tam mela byt, ale ty ostatni?

Nevim, snazim se to aktualizovat, ale casu neni nazbyt... Ale mozna i ty stary verze mohou byt uzitecny - napr. ten treti navod je pro starou verzi BOINC manageru, ale aktualizovana verze by byla skoro stejna, takze se to myslim jeste pouzit da. Kazdopadne se pokusim se donutit a postupne to predelat vsechno na novou verzi. :wink:
Krystof
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Flashové návody pro BOINC

Příspěvek od Krystof »

Po dlouhých 11 měsících info pro vás...

Aktualizoval jsem první flashový návod pro nejnovější verzi BOINC Manageru - 6.4.5.

Druhý návod (Prohlídka WCG v BOINC Manageru) je stále aktuální, takže jsem aktualizoval jen datum....

Odkaz na návody je níže :wink:
Honza

Re: Flashové návody pro BOINC

Příspěvek od Honza »

Díky.

Akorát pokud vím, WCG už má více projektů. Princip připojování ale zůstává stejný...
Odpovědět