Flashové návody pro BOINC
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
tak druhej anglickej navod jsem vydal oficialne
jeste jednou diky moc shafovi za (evidentne dokonaly) preklad
jeste jednou diky moc shafovi za (evidentne dokonaly) preklad
Po dlouhé pětiměsíční pauze (nikoli v počítání samozřejmě
) jsem aktualizoval první flashový návod pro nejnovější verzi BOINC Manageru.
Hlavní změny:
- nová verze BOINC Manageru
- připojení k projektu začíná ve zjednodušeném grafickém rozhraní, následuje přepnutí do rozšířeného graf. rozhraní a připojení k dalšímu projektu
- aktualizace většiny screenů podle současnosti, aktualizovány některé menší textíky podle nových screenů
Odkaz na návody je níže
Hlavní změny:
- připojení k projektu začíná ve zjednodušeném grafickém rozhraní, následuje přepnutí do rozšířeného graf. rozhraní a připojení k dalšímu projektu
- aktualizace většiny screenů podle současnosti, aktualizovány některé menší textíky podle nových screenů
Odkaz na návody je níže
Jsem opět tu
Aktualizoval jsem první flashový návod pro nejnovější verzi BOINC Manageru - 5.10.45.
Hlavní změny:
- screeny podle nových prvků na webu World Community Grid + aktualizovány některé menší textíky podle nových screenů
Odkaz na návody je opět níže
No a klidně napište připomínky
Aktualizoval jsem první flashový návod pro nejnovější verzi BOINC Manageru - 5.10.45.
Hlavní změny:
- screeny podle nových prvků na webu World Community Grid + aktualizovány některé menší textíky podle nových screenů
Odkaz na návody je opět níže
No a klidně napište připomínky
No a v záchvatu pracovitosti jsem ještě za hoďku a půl splácal (kromě updatu prvního návodu - viz níže) ještě
aktualizaci druhého flash návodu (Prohlídka projektu World Community Grid v BOINC Manageru) pro nejnovější verzi BOINC Manageru - 5.10.45.
Hlavní změny:
- skoro všechny screeny nové + aktualizovány některé menší textíky podle nových screenů
Odkaz na návody níže
aktualizaci druhého flash návodu (Prohlídka projektu World Community Grid v BOINC Manageru) pro nejnovější verzi BOINC Manageru - 5.10.45.
Hlavní změny:
- skoro všechny screeny nové + aktualizovány některé menší textíky podle nových screenů
Odkaz na návody níže
Honza píše:Akorat nevim, jestli je treba drzet i ty stare verze. Doporucovanou je 5.10.45 a ta by tam mela byt, ale ty ostatni?
Nevim, snazim se to aktualizovat, ale casu neni nazbyt... Ale mozna i ty stary verze mohou byt uzitecny - napr. ten treti navod je pro starou verzi BOINC manageru, ale aktualizovana verze by byla skoro stejna, takze se to myslim jeste pouzit da. Kazdopadne se pokusim se donutit a postupne to predelat vsechno na novou verzi.
Re: Flashové návody pro BOINC
Po dlouhých 11 měsících info pro vás...
Aktualizoval jsem první flashový návod pro nejnovější verzi BOINC Manageru - 6.4.5.
Druhý návod (Prohlídka WCG v BOINC Manageru) je stále aktuální, takže jsem aktualizoval jen datum....
Odkaz na návody je níže
Aktualizoval jsem první flashový návod pro nejnovější verzi BOINC Manageru - 6.4.5.
Druhý návod (Prohlídka WCG v BOINC Manageru) je stále aktuální, takže jsem aktualizoval jen datum....
Odkaz na návody je níže
Re: Flashové návody pro BOINC
Díky.
Akorát pokud vím, WCG už má více projektů. Princip připojování ale zůstává stejný...
Akorát pokud vím, WCG už má více projektů. Princip připojování ale zůstává stejný...