dejv
Jak dlouho vam trva spocitani 1 jednotky
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Howard
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
2 decrided: Zdravim kolegu
vitej na bonic foru 
Ja jeste hlasim, ze Crunchovo SSE3 seti mi pocita na P D 820 2,8 GHz v intervalu 25 - 35 minut, je to super!
EDIT:
upresneni - samozrejme ze se spoctou 2 jednotky za 25 - 35 minut.
Ja jeste hlasim, ze Crunchovo SSE3 seti mi pocita na P D 820 2,8 GHz v intervalu 25 - 35 minut, je to super!
EDIT:
upresneni - samozrejme ze se spoctou 2 jednotky za 25 - 35 minut.
Naposledy upravil(a) Howard dne pát led 06, 2006 9:08 pm, celkem upraveno 1 x.
Have you tried to turn it off and on again?
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Vítej mezi náma Decried.decried píše:Zostava: Intel P4 2.8GHz Prescott, EPoX 4PLA3I, 768MB RAM PQI DDR400 CL3, Enermax EG365AX-VE. Zapnuty HT, Boinc 5.2.13 Windows SSE2 (Crunch3r), SETI@home optimalizovany pre Pentium4 SSE3 (Crunch3r) - Okolo 41 minut.
Za těch 41minut děláš 1WU, nebo když píšeš že máš zapnutý HT, tak tím myslíš 2WU?
Pravděpodobně to bude čas za který uděláš 2/2ks ale raději se zeptám
U Howarda bych to prosil také upřesnit
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Zapnuty HT tym myslim povoleny v BIOSe, pocitam 1WU - dnes som nahodil novsiu optimalizaciu tak to trochu testujem. Uvidime kolko to bude trvat pri dvoch WU naraz, predpokladam ze dlhsie pretoze obidva thready sa delia o jedno jadro.
Inak predtym SETI@home SSE2 a vypocet trval okolo 1 hodiny 30 minut.
btw moze mat HT vplyv na rychlost aj pri vypocte iba 1WU?
// inak zdavim Howarda
------------------------------------------------------------------------------
edit: 2WU sa pocitali okolo 1h 15min takze nejaky rozdiel v tom je.
Inak predtym SETI@home SSE2 a vypocet trval okolo 1 hodiny 30 minut.
btw moze mat HT vplyv na rychlost aj pri vypocte iba 1WU?
// inak zdavim Howarda
------------------------------------------------------------------------------
edit: 2WU sa pocitali okolo 1h 15min takze nejaky rozdiel v tom je.
Naposledy upravil(a) decried dne pon led 09, 2006 7:20 pm, celkem upraveno 4 x.

- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Znova bych zopakoval, co uz jsem rikal nekolikrat - u klienta v5.3.8.tx20 a vyse je hodnota benchmarku naprosto nepodstatna a nema prazadny vliv na pozadovany kredit (Claimed Credit). Alespon pokud jste si zapli tu kalibraci u SETI@Home. To, ze BOINC klient nema zadny vliv na rychlost vypoctu, vetsina lidi zde uz asi vi, ale pro jistotu to zminuji take.
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Opet jsem narazil na zmrsenou jednotku. http://setiweb.ssl.berkeley.edu/workuni ... d=40738393
Diky svemu programku, ktery kontroluje, jestli vypocet nebezi dyl nez je odhad jsem ji chytil po 5-ti hodinach. Jeden clovek na ni ztratil 307 hodin.
Rikal jsem si, ze kdyz jsem si udelal kontrolni programek, tak se podobna jednotka dlouho nevyskytne, ale stalo se.
Takze POZOR na moc dlouhe jednotky. Stejne nakonec spadnou a nic za ne nedostanete.
Libor
Diky svemu programku, ktery kontroluje, jestli vypocet nebezi dyl nez je odhad jsem ji chytil po 5-ti hodinach. Jeden clovek na ni ztratil 307 hodin.
Rikal jsem si, ze kdyz jsem si udelal kontrolni programek, tak se podobna jednotka dlouho nevyskytne, ale stalo se.
Takze POZOR na moc dlouhe jednotky. Stejne nakonec spadnou a nic za ne nedostanete.
Libor
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Posle mi vystrazny mail. Ja kouknu na tu jednotku na webu a jak tam vidim, ze to nekdo jinej pocital dlouho a skoncil chybou, tak to rucne ukoncim a jedu dalsi.Indy píše:TO vejpuste:
Jak ti ten tvůj "prográmek" signalizuje překročení limitu - vyskočí okno, pípne nebo nějak shodí počítání té jednotky a spustí další![]()
Otázkou ještě zůstává jestli za tu dobu třeba nepřidělí super credit - někdo tam měl claimed credit přes 1000.
Neni to idealni, ale ted mi to zachranilo par desitek hodin zbytecneho pocitani.
O super kreditu nic nevim a pochybuji, ze by to resili. Podobne jednotky se obcas narodi i u jinych projektu a holt se stala chybka. Vypocetniho casu maji habadej.
Libor