E@H-Aktuální stav projektu

Fórum o projektu Einstein@home

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

Vzhledem k tomu, že mi kromě E@H vždy běží ještě minimálně jeden projekt, tak takovéto problémy opravdu neřeším :)
Fakt je ten, že těch 15MB skoro ke každé jednotce mi doma, ač mám pevnou linu přes Wifi, docela trvá dlouho stáhnout, modemistům opravdu nezávidím.
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

No, já mám na kompech v práci nastavenou zásobu na maximum a ty kompy nejsou extra ryhlý (PIICeler 1100MHz, Atlon XP 2100 a 1600, PIV@2,4), tak to zatím vždy nějak vyšlo v pohodě. navíc ty athlony nejedou 24/7, takže to je ok. A doma, to si můžu dělat co chci :D.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

Vodnyk
Nováček

Příspěvek od Vodnyk »

O cas stahovani ani tak nejde, ale limit dat se mi trochu bori.....
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

Scheduler uz jede. Nove WU sice jeste nejsou, ale aspon muzete vysypat spoctene WU.
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Bubak píše:Scheduler uz jede. Nove WU sice jeste nejsou, ale aspon muzete vysypat spoctene WU.
No tak nevim jak tobe, ale me nejede ani upload :cry:
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

2 Ford: No jo. Par desitek minut to bezelo a pak jim to spadlo. Nechtel bych byt v jejich kuzi. Me tu padat servery tak jako jim posledni mesic, tak uz jsem asi na dlazbe.
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Bubak píše:2 Ford: No jo. Par desitek minut to bezelo a pak jim to spadlo. Nechtel bych byt v jejich kuzi. Me tu padat servery tak jako jim posledni mesic, tak uz jsem asi na dlazbe.
Obcas mam pocit, ze i na pomerne velkych projektech jsou admini naprosti amateri.
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

FordPrefect píše:Obcas mam pocit, ze i na pomerne velkych projektech jsou admini naprosti amateri.
Spis ty projekty delaj jako neco navic kdyz jim zbyde cas a podle toho to taky vypada.
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

Huraaaa.
Nove WU uz jsou na svete. zaroven i nova app.

Kód: Vybrat vše

18/01/2007 10:14|Einstein@Home|Started download of einstein_S5RI_4.17_i686-pc-linux-gnu
Zaroven i nove WU maji oznaceni S5RI. Tak az jim zase pujde scheduler bude co sosat.

Edit: Tak nova app to neni. Je stejna jako stara, jen ji z nejakeho neznameho duvodu prejmenovali.
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

Bubak píše:Tak nova app to neni. Je stejna jako stara, jen ji z nejakeho neznameho duvodu prejmenovali.
Stejně budu muset asi předělat app_info.xml, jedině, že by již měli aplikaci i pro 64b klienta
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

Kód: Vybrat vše

18.1.2007 10:48:04|Einstein@Home|Message from server: To get more Einstein@Home work, finish current work, stop BOINC, remove app_info.xml file, and restart.
18.1.2007 10:48:04|Einstein@Home|Message from server: No work sent
Toto mluví za vše :wink:.Našel jsem to na jednom z počítačů, kde byl E@H ještě od dob S4 ;o).

Musacek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Musacek »

no ja jsem tedka odeslal praci, skoro polovinu jednotek to nahlasilo chybu pri uploadu, pak to stahlo novou praci a tedka to hlasi projekt down, hasi to nezvlada zvysenej provoz
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

Musacek píše:no ja jsem tedka odeslal praci, skoro polovinu jednotek to nahlasilo chybu pri uploadu, pak to stahlo novou praci a tedka to hlasi projekt down, hasi to nezvlada zvysenej provoz
Jo, to je dost možný. Já bych to nehrotil, když už to jde aspoň takhle tak už to nějak pojede.

Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

No a mám tu první jednotku nové série : http://einstein.phys.uwm.edu/workunit.php?wuid=26366515

čas: 8,770.16

požadovaný kredit:83.97

AMD Opteron 144@2,53GHz, RAM 2x512@400 (chtělo by to 533). Nic náročnějšího neběželo.

azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

zkusil jsem krátký překlad dnešního postu od vývojáře projektu Bernd Machenschalk který vysvětluje co způsobilo současné problémy
Bernd Machenschalk píše:...- We have started distributing Work of a run called S5RI this morning
- Lasting longer than the short Workunits of S5R1 this will lower the load on our database server, so things should go back to a more or less normal state from now (and already are...)...
-Dnes ráno jsme začaly rozesílat novou práci s označením S5RI
-Nové jednotky budou o něco delší než původní krátké. To by mělo snížit zátěž serverů a pomoci dostat projekt do +-normálního stavu

situace byla špatná z několika důvodu
- HW problémy s fileserverem způsobené neřešenými nashromážděnými problémy.
- Na konec S5R1 zbyli krátké WU.
- rychlé PC připojené o vánocích :-)
- Bruce se stěhuje z Milwaukee do Hannover. což znamená že vše v UWM zbylo na Davidovi
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
Odpovědět