Core 2 DUO

Obecné fórum o čemkoliv, off-topic záležitosti.

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Chystáte se koupit Core 2 Duo ?

U? ho mám
8
16%
Je?t? ho nemám, ale u? brzo si jej po?ídím
5
10%
Cht?l bych ho, ale momentáln? na n?j nemám finance
7
14%
Koupím si ho hned jak se vy?e?í jeho konstruk?ní problémy
0
Žádná hlasování
Po?kám a? bude v?e kolem n?ho dolad?no, v?etn? desek, chipset? atd., pak si ho koupím
11
22%
Intela si nekoupím u? jen z principu
4
8%
Po?kám a? vyleze n?co lep?ího, nyní mn? sta?í sou?asná konfigurace PC
16
31%

Celkem hlasů: 51

vyzkumnik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vyzkumnik »

Honza píše:S E6600 jsem proste zvedal FSB nejprve po 5, pak o 3 MHz. Mam Intel desky a ty k tomu davaji udelatko do Windows, kde to muzu live menit, pustit nejake testy a kdyz to projde, zase kousek zvednout. Jakmile to zahlasi chybu, sel jsem o par MHz dolu a nechal delsi testovani. Pokud si pamatuji, nehledal jsem zadny brutalni strop pomoci zvedani voltage apod.

Nezvedat voltaz a zajistit dobre chlazeni povazuji za dobre vstupni podminky pro bezpecnost CPU...snad bych jeste doplnil kvalitni zdroj.
ja byt tebou honzo tak to pretocim na 3.6 400x9 de to v pohode pri pouziti napeti 1.376 mam na tom freezer 7PRO a 60stupnu beha to v pohode
bench me to dava Measured floating point speed 3327.48 million ops/sec
Measured integer speed 6967.08 million ops/sec
a jednotku Einsteina to pocita za 10550s coz je pekne
Honza

Příspěvek od Honza »

vyzkumnik píše:ja byt tebou honzo tak to pretocim na 3.6 400x9 de to v pohode pri pouziti napeti 1.376 mam na tom freezer 7PRO a 60stupnu beha to v pohode
Ty me teda pokousis :wink:
Budu o tom premyslet. Ale napeti nerad zvedam, mam "jenom" Intel desky (podle tradicnich nazoru nic moc asi OC) a tech 10% bych nerad daval vsanc stabilite: jedu hodne CPDN a jedna masina me zivi, takze se nemuzu dovolit podelane PDF soubory do tiskarny apod...
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

Honza píše:Bubak - Intel Desktop Control Center
Aha. No holt neni Intel jako Intel. S mou deskou to nemaka... pro to asi nebyl na CDcku ani v sekci download pro mou desku. :-( Neva, je to jen jedna masina. Ted uz kupuji GA-945G-S3. Pripada mi jako dobrej lowend kancelarskej board.
Odpovědět