CNT con's - Praha

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

@Blackhat: Pozdě, ale přece... Aspoň že si dal vědět, doufám že už tě nikdo nebude následovat...
Ty beskydy mě nevychází, ale snad vás tam bude co nejvíc a bude z toho nějakej pořádnej report :D
Blackkarel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackkarel »

Protože jen velice nerad bych se omloval, tak s definitivním rozhodnutím počkám až do odpoledne, ale včera jsem definitivně přišel o hlas a pouze sípám. Snad se to do odpoledne trochu zlepší, kdyžtak si vezmu tužku a papír. :lol: :lol: :lol:
reALTom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reALTom »

Jenom kvuli tomu ze nemuzes mluvit tam neprijdes a riskujes vylouceni z tymu ? :D
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Myslim, ze sklenicka poradne vychlazeneho pivka to zpravi. :lol: :lol: :lol:
Obrázek
Obrázek
Blackkarel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Dobrá budu pít a mluvit, jako by nemělo být zítra :lol: :oops: :Honza_doh :shock:
Honza

Příspěvek od Honza »

Blackkarel píše:...vèera jsem definitivnì pøišel o hlas a pouze sípám.
Dneska rano jsem se probudil a boli mne v krku, smrkam dost divne veci, teplota atp. Asi budu muset zrusit program po zbytek tydne... :(
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

Honza píše:
Blackkarel píše:...včera jsem definitivně přišel o hlas a pouze sípám.
Dneska rano jsem se probudil a boli mne v krku, smrkam dost divne veci, teplota atp. Asi budu muset zrusit program po zbytek tydne... :(
Co jste spolu, chlapci, delali? :-)
Libor
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

vejpuste píše:Co jste spolu, chlapci, delali? :-)
Dobrá otázka :) Nejspíš sem se toho totiž taky účastnil, aniž bych o tom věděl a něco na něco leze. Tak by mě zajímalo co to bylo :D
Už sem doma, tak v pět vyrazím, v půl šestý sem tam. Jestli máte v plánu začít se tam scházet dřív, napište...
Blackkarel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Jasně už jsem se v práci trochu rozkecal takže jdu. Počítám tak kolem půl šestý tam budu, možná i dřívě, ještě v práci na někoho čekám a nevím jak rychle dorazí a pak ještě zajdu na jedno až dvě trénovací. :lol:
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

tak chlapi,kde to vazne?zatím sme tu jen čtyři,čekal sem větší návštěvu:) blackkarel,realtom,pavolr and me...
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Kdo se přihlásil a nedorazí, tak má ban :D
dejv
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Takze prvni historicke setkani 1 CNT con - team Praha je minulosti. Zucastnilo se 5 lidi podporujici projekty BOINC. vejpuste, blackkarel, reALTom, Miras a ja. Jiste Vam dodaji blizsi informace. :) :) :)
Obrázek
Obrázek
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

Mno, tak to už je pomalu můžeš začát rozdávat, sraz byl oficiálně ukončen :wink:
Malinko problém je, že se nikdo nehlásil, seznam lidí co "by mohli" přijít sem dával dohromady já, na základě předchozích reakcí v dredu. Uznávám že Miiichal sem moc často nechodí, nevím jak Higgi, jeho aktivitu sem taky poslední dobou nezaregistroval. Zklamal Honza, tu jeho poznámku sem rozhodně nepochopil jako že nepřijde. Ale nevadí, musíme se dívat na pozitiva, a těch bylo opravdu hodně :)
Členství v týmu mě těší čím dál víc s tím, jak poznávám nový lidi 8). Sraz byl fakt výbornej, jestli Beskydy budou aspoň z poloviny tak dobrý, máte se rozhodně na co těšit :wink: Je fajn poznávat lidi se stejnými zájmy (a to nemyslím hospodu :D)
I přes slabší účast to stálo za to, rozhodně se nebudu bránit podobnejm akcím i v budoucnu...
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

dejvidek píše:Kdo se přihlásil a nedorazí, tak má ban :D
dejv
A co ti co dorazili? Myslim ze jednoho shnileho banana navic. ObrázekObrázekObrázek
Obrázek
Obrázek
reALTom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reALTom »

Ano, určitě super setkání. Obliba hospody taky myslim mela podstatny vliv :lol: Podrobnosti zde asi neni potreba moc ventilovat(kolik mel kdo piv a co k jidlu), hlavni byl dojem ze skupiny lidi kolem projektu BOINC a ten je velmi dobry. Z me strany se omlouvam za trochu vetsi pozornost obrazovce AJX:SPA, ale nebojte, vnimal jse po ten cas co jste rikali a nekdy jsem i zareagoval :wink:
Zamčeno