Ty beskydy mě nevychází, ale snad vás tam bude co nejvíc a bude z toho nějakej pořádnej report
CNT con's - Praha
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
Blackkarel
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
-
Blackkarel
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
-
Blackkarel
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mno, tak to už je pomalu můžeš začát rozdávat, sraz byl oficiálně ukončen 
Malinko problém je, že se nikdo nehlásil, seznam lidí co "by mohli" přijít sem dával dohromady já, na základě předchozích reakcí v dredu. Uznávám že Miiichal sem moc často nechodí, nevím jak Higgi, jeho aktivitu sem taky poslední dobou nezaregistroval. Zklamal Honza, tu jeho poznámku sem rozhodně nepochopil jako že nepřijde. Ale nevadí, musíme se dívat na pozitiva, a těch bylo opravdu hodně
Členství v týmu mě těší čím dál víc s tím, jak poznávám nový lidi
. Sraz byl fakt výbornej, jestli Beskydy budou aspoň z poloviny tak dobrý, máte se rozhodně na co těšit
Je fajn poznávat lidi se stejnými zájmy (a to nemyslím hospodu
)
I přes slabší účast to stálo za to, rozhodně se nebudu bránit podobnejm akcím i v budoucnu...
Malinko problém je, že se nikdo nehlásil, seznam lidí co "by mohli" přijít sem dával dohromady já, na základě předchozích reakcí v dredu. Uznávám že Miiichal sem moc často nechodí, nevím jak Higgi, jeho aktivitu sem taky poslední dobou nezaregistroval. Zklamal Honza, tu jeho poznámku sem rozhodně nepochopil jako že nepřijde. Ale nevadí, musíme se dívat na pozitiva, a těch bylo opravdu hodně
Členství v týmu mě těší čím dál víc s tím, jak poznávám nový lidi
I přes slabší účast to stálo za to, rozhodně se nebudu bránit podobnejm akcím i v budoucnu...
-
reALTom
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ano, určitě super setkání. Obliba hospody taky myslim mela podstatny vliv
Podrobnosti zde asi neni potreba moc ventilovat(kolik mel kdo piv a co k jidlu), hlavni byl dojem ze skupiny lidi kolem projektu BOINC a ten je velmi dobry. Z me strany se omlouvam za trochu vetsi pozornost obrazovce AJX:SPA, ale nebojte, vnimal jse po ten cas co jste rikali a nekdy jsem i zareagoval