Backup mode je pravdepodobne moznost, ze dany projekt je pouze zalozni. Jeste jsem to nezkousel. Zapnuta korekce kreditu zpusobi, ze si narokujes vice kreditu, nez kolik by si narokoval oficialni klient.Musacek píše:BS: co je to backup mode a korekce kreditu(zalozka projekt)
Par lamich otazek :)
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Doplnim Forda:
Backup mode pouzivam a funguje asi tak, ze pokud mas 2 projekty a jeden ma nastaveno backup mode tak se pocita jen ten ktery neni backup pokud je pro nej prace. Pokud pro nej prace neni, tak se stahne 1 WU pro backup projekt a ta se pocita.
Priklad: nanohive (nebackup) Einstein (backup). Pokud ma nanohive praci, Einstein nestahne zadnou WU. Par sekund pred dopoctenim posledni WU nanohive a pokud neni zadna WU ani na serveru se stahne 1 WU einsteina a ta se pocita dle priorit.
Zakaz stahovani prace: Zalozka projekty, kliknes pravym tlacitkem na projekt a v menu vyberes "Zadnou dalsi praci".
Jake cizojazycne hlasky mas na mysli?
@ proxy: Jak uz jsem psal, nic jinyho nez squid ti nedoporucim, protoze nic jinyho neznam. Ale to je pro tebe asi kanon na vrabce...
Backup mode pouzivam a funguje asi tak, ze pokud mas 2 projekty a jeden ma nastaveno backup mode tak se pocita jen ten ktery neni backup pokud je pro nej prace. Pokud pro nej prace neni, tak se stahne 1 WU pro backup projekt a ta se pocita.
Priklad: nanohive (nebackup) Einstein (backup). Pokud ma nanohive praci, Einstein nestahne zadnou WU. Par sekund pred dopoctenim posledni WU nanohive a pokud neni zadna WU ani na serveru se stahne 1 WU einsteina a ta se pocita dle priorit.
Zakaz stahovani prace: Zalozka projekty, kliknes pravym tlacitkem na projekt a v menu vyberes "Zadnou dalsi praci".
@ proxy: Jak uz jsem psal, nic jinyho nez squid ti nedoporucim, protoze nic jinyho neznam. Ale to je pro tebe asi kanon na vrabce...
Private (old) + CCU stats.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
no jsou to uvidentne neprelozeny casti menu a hlasek do cestiny po prepnuti na english francouzstina zmizi......Bubak píše:Doplnim Forda:
Naposledy upravil(a) Musacek dne pát říj 06, 2006 9:37 am, celkem upraveno 1 x.
2 Musacek: Asi nebylo moc stastne pouzit jako zaklad k prekladu do cestiny misto Anglicky verze Francouzkou. Ale mam za to, ze cestiny existuji minimalne 2. Jednu delal Dejv a je z francoustiny a tu 2. uz si nevzpomenu, zkus prolistovat cele forum o BS.
Souhlas, jen se mi zdal k tomu ucelu (transfer WU mezi jednim PC a projekty) jako zbytecnej moloch. Navic nevim jak dobre nebo spatne slape pod widlema, jak je defaultne nastavenej squid.conf atd.FordPrefect píše:Squid jsem na nekolika pocitacich pouzival dlouha leta. Umi spoustu sikovnych veci. Ma pomerne dobre zpracovanou dokumentaci, i kdyz staci zeditovat konfiguracni soubor, kde je taky vsechno popsano.
EDIT: Ted jsem nasel jednoduchy klikaci udelatko: http://www.proxyplus.cz/ pro 3usery zdarma. To by mohlo stacit.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
problem s nastavenim..... tahle proxina musi prolist pres nadrazenou proxinu(podnikova) s jedinym portem 80, chapete???Bubak píše:Souhlas, jen se mi zdal k tomu ucelu (transfer WU mezi jednim PC a projekty) jako zbytecnej moloch. Navic nevim jak dobre nebo spatne slape pod widlema, jak je defaultne nastavenej squid.conf atd.FordPrefect píše:Squid jsem na nekolika pocitacich pouzival dlouha leta. Umi spoustu sikovnych veci. Ma pomerne dobre zpracovanou dokumentaci, i kdyz staci zeditovat konfiguracni soubor, kde je taky vsechno popsano.
EDIT: Ted jsem nasel jednoduchy klikaci udelatko: http://www.proxyplus.cz/ pro 3usery zdarma. To by mohlo stacit.
nejak to tam nemuzu najit... jen dialing
RTFM!!!Musacek píše:....
problem s nastavenim..... tahle proxina musi prolist pres nadrazenou proxinu(podnikova) s jedinym portem 80, chapete???
nejak to tam nemuzu najit... jen dialing
<Citace z manualu>
...
4.2.3 Synchronní pevná linka
Spoj zakončený synchronními modemy (LL Net, rádiové připojení, satelitní spoj, ...) nebo připojení vyhrazeným segmentem LAN.
Jde o připojení, u kterého nejsou nutné žádné akce pro navázání spojení (nepoužívá se telefonické připojení).
...
4.2.6 Konfigurace připojení synchronní pevnou linkou
Nastavení Proxy+ pro práci na synchronní pevné lince
Na stránce Dialing/General vyberte z nabídky Select connection položku None (Leased Line) a stiskněte tlačítko Save.
</Citace z manualu>
takze jsem to prostudoval(konecne mam na to trochu casu) a nadrazena proxina se zadava v cascading/(u mne) non-ICP parent server
dekuji mockrate jste mi pomohli, tedka nic nebrani habych zozsiril pocet pocitacu pocitajicich CPDN
dekuji mockrate jste mi pomohli, tedka nic nebrani habych zozsiril pocet pocitacu pocitajicich CPDN
Naposledy upravil(a) Musacek dne pát říj 06, 2006 1:04 pm, celkem upraveno 1 x.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
http://www.abclinuxu.cz/slovnik/natMusacek píše:co to je, kde to najdu, pls nejaky podrobnostiFordPrefect píše:2 Musacek: a nechces radsi zkusit NAT ? Pro tvou situaci by to bylo mnohem jednodussi.
Ja mam v kanclu nekolik (pocitatajicich) pc, ktere se k serverum pripojuji prez nat. V linuxu je to par prikazu, jak to resit na widlosmejdu nevim
No prave, ve widlich neni iptables. No jo no, widle, co bys od nich cekal....FordPrefect píše:V linuxu je to par prikazu, jak to resit na widlosmejdu nevim