Hry, paření, atd. :-)
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Pro mě nejlepší hra byla a asi dlouho bude AGE OF EMPIRES 2....ale také se mi hodně zamlouvala hra DEUS EX a MAX PAYNE 1 i 2.... líbilo se mi ještě hodně dalších ale to by byl trochu delší seznam...ted už bohužel nemám moc času abych si něco kvalitního zahrál...no jo no rodina je rodina a práce je práce.
Moje hobby http://www.foto-tapety.cz
- ® Radim ... ®
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem prohlidl krabici s casopisama a muj excalibur s cislem 13 tam neni
uz ani nepamatuji komu jsem to daroval, kazdopadne mam 19-40
V zaveru ukonceni casopisu excalibur vydali vazany tisk prvnich 10 dilu .
19 dil vysel v rijnu 1993 a na prvni strance recenze je gameska The lost vikings na strane 6 .
V PC hitparade v zari roku 1993 :
1. Duna II (Virgin Games)
2. Wing commander II (Origin)
3. Heroe´s Quest III (Sierra-on-line)
4. Alone in the Dark (Inforgames)
5. Indiana Jones IV (Lucasfilm games)
6. B-17 Flying Fortress (Microprose)
7. Space quest V (Sierra-on-line)
8. Gods (Bitmap Brothers)
9. Eye of the beholder II (SSI)
10. Monkey Island II (Lucasfilm games)
1. Duna II (Virgin Games)
2. Wing commander II (Origin)
3. Heroe´s Quest III (Sierra-on-line)
4. Alone in the Dark (Inforgames)
5. Indiana Jones IV (Lucasfilm games)
6. B-17 Flying Fortress (Microprose)
7. Space quest V (Sierra-on-line)
8. Gods (Bitmap Brothers)
9. Eye of the beholder II (SSI)
10. Monkey Island II (Lucasfilm games)
ad. Excalibur -taky pamatuji. Vcetne vetsiny naproste vetsiny lidi, kteri jsou zminovani. A taky pamatuji, jak jsem se hadal z ICEm a Andewem o budoucnosti PCek; tehda na hry vedla Amiga, casopis se sazel na Macu a PCcko bylo tak na psani textu. To se ale brzy zmenilo a kluci psali o hrach na PC. Stejne jako jsem propagoval CDcka misto disket. No cas mi dal za pravdu, jak tak koukam.
V te dobe jsem mel velmi dobry pristup ke hram, ktere v CSFR jeste nebyly...a obchody s hrama v te dobe v podstate neexistovali. Stejne jako ze v podstate u nas nebyl internet.
Dneska uz na pareni nemam moc cas a mozna mne to uz ani tolik nebere. Ale jinak jsem byl velky paran a znal naprostou vetsinu her na PC od jejich pocatku v 80. letech (8-bit nepocitam) do roku 1995. A dokonce dohral nejaky titul, ktery nikdo z redakce nedohral - pres vikend jsme to potrebovali doparit, ale nejaka akcni pasaz branila v postupu. Jo, to byly casy..
V te dobe jsem mel velmi dobry pristup ke hram, ktere v CSFR jeste nebyly...a obchody s hrama v te dobe v podstate neexistovali. Stejne jako ze v podstate u nas nebyl internet.
Dneska uz na pareni nemam moc cas a mozna mne to uz ani tolik nebere. Ale jinak jsem byl velky paran a znal naprostou vetsinu her na PC od jejich pocatku v 80. letech (8-bit nepocitam) do roku 1995. A dokonce dohral nejaky titul, ktery nikdo z redakce nedohral - pres vikend jsme to potrebovali doparit, ale nejaka akcni pasaz branila v postupu. Jo, to byly casy..
- forest
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Honza"]
[quote]
Obchody nebyly, ale byla spousta lidiček kteří na hrách v té době vydělávali neskutečný peníze a dodnes se mají jako prasata v žítě, alespoň ti co znám
Ještě dnes si pamatuji ty ceny které nebyly za konkrétní program či hru, ale 10Kč za nahranou disketu které si člověk přinesl.
Když jsem pořídil první CD-Romku jeden z těch lidí už měl za 150.000 jednu z prvních vypalovaček u nás a milostivě mně vypálil mé první CD (je na něm 196 plných her) za 1300,-. V té době prázné CD pro vypalování stálo 600 a byla to Yamaha.
Jak říká Honza, jó to byly časy
[quote]
Obchody nebyly, ale byla spousta lidiček kteří na hrách v té době vydělávali neskutečný peníze a dodnes se mají jako prasata v žítě, alespoň ti co znám
Ještě dnes si pamatuji ty ceny které nebyly za konkrétní program či hru, ale 10Kč za nahranou disketu které si člověk přinesl.
Když jsem pořídil první CD-Romku jeden z těch lidí už měl za 150.000 jednu z prvních vypalovaček u nás a milostivě mně vypálil mé první CD (je na něm 196 plných her) za 1300,-. V té době prázné CD pro vypalování stálo 600 a byla to Yamaha.
Jak říká Honza, jó to byly časy
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- Bugi
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Pokud Vás baví střílečky a chcete si nějakou v dohledné době pořídit, tak se mrkněte na porovnávací recenzi Vietcongu 2 a Call of Duty 2.
Jsem členem CNT. Kdo je víc?
- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Call of Duty 2 je super, mám ho a atmosféra boje je dokonalá....graficky velmi dobré....prostě super hra ....jen škoda ža mám tak málo času na hraní. 
Moje hobby http://www.foto-tapety.cz
- Bob van Sikorski
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Commodore 64
Co se mě týče, tak nejraději pařim hry z C64...
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Dneska večer pokud budu doma (jako že mi ještě píská v uších z Tiesta) tak si asi pustím po dlouhé době Transport Tyccon a budu si hrát s vláčkama, autíčkama, letadýlkama a loděma.
Našel sem novou grafiku na TT. Ono těch webů o TT je poměrně dost a jsou i dnes 11 let po vydání jedničky aktualizované.
dejv
dejv
- Bob van Sikorski
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
no co se tyce tt/ttd, tak asi nejlepsi je pustit se s lidma po siti do OpenTTDdejvidek píše:Dneska večer pokud budu doma (jako že mi ještě píská v uších z Tiesta) tak si asi pustím po dlouhé době Transport Tyccon a budu si hrát s vláčkama, autíčkama, letadýlkama a loděma.Našel sem novou grafiku na TT. Ono těch webů o TT je poměrně dost a jsou i dnes 11 let po vydání jedničky aktualizované.
dejv
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Tak sem se včera k TT dostal a hrál sem po síti (odkaz od Boba) a to byla pohodička, chvíli sem poslouchal u toho nějakej setík, ale pak sem si pustil tu legendární muziku přímo ze hry a paráda. Opět ztráta pojmu o čase a v jednu sem šel spát, no mazec. Kam se hrabou kvejové, anrýlové a podobné hry.
dejv
dejv