Myslíte si že i příští rok zde bude stále tak živo?
A je tu opet skolni rok :-)
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Myslím že s přibývajícím počtem členů CNT a registrovaných uživatelů fora...se tu bude stále něco řešit....a myslím že jedině ještě víc. 
Moje hobby http://www.foto-tapety.cz
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Tak to si tedy vezmu, plánuji ale její přesun na příští rok až budu stavět a tak se snad vždy alespoň večer na fórum dostanu.
Pokud bych ale jel na dovolenou jako vždy, bylo by to na minimálně 14 dní, spíše preferuji 3 týdny a to bych potom doháněl čtení příspěvků asi hóóódně dlouho
Pokud bych ale jel na dovolenou jako vždy, bylo by to na minimálně 14 dní, spíše preferuji 3 týdny a to bych potom doháněl čtení příspěvků asi hóóódně dlouho
Naposledy upravil(a) forest dne pát zář 02, 2005 7:31 am, celkem upraveno 1 x.
- zod
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Takze po velkem zklamani z vodnika jsem se rozhodl zlepsit si naladu a vyrazil jsem do lesika
Musim uznat ze po 2 hodinakch takhle naplnit kosik to sem ejste nezazil a to sem v lese kazdou chvilku.
Dneska mnohem bohatsi uroda nez v patek a to sem na plechach stacil zachytit jen zbytek jelikoz aspon ctvrtina hub se uz pekne dusila
Takto vypadal kosik a toto je zbytek na stole.
Musim uznat ze po 2 hodinakch takhle naplnit kosik to sem ejste nezazil a to sem v lese kazdou chvilku.
Dneska mnohem bohatsi uroda nez v patek a to sem na plechach stacil zachytit jen zbytek jelikoz aspon ctvrtina hub se uz pekne dusila
Takto vypadal kosik a toto je zbytek na stole.

- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
RE:
Tak tu mame opet skolni rok, skolaci miri opet do skoly, vysokoskolaci nastupuji do dalsiho semestru, lid pracujici ... ceka opet mesic prace
.
Kdyz jsme u toho, co pro Vas tyto prazdiny znamenali, co Vam noveho prinesli? Nejake novinky, ktere by stali za zminku
.
Z me strany, ja mirim do druhaku na VS, bude to jeste sila, ale na druhou stranu, Informatika me bavi, tak to snad nebude zas tak hard-core...
Kdyz jsme u toho, co pro Vas tyto prazdiny znamenali, co Vam noveho prinesli? Nejake novinky, ktere by stali za zminku
Z me strany, ja mirim do druhaku na VS, bude to jeste sila, ale na druhou stranu, Informatika me bavi, tak to snad nebude zas tak hard-core...
- forest
- Kontaktovat uživatele:
VS začínají až od října nebo se pletu?
Bohužel žádné prázdniny ani dovolená mě nečekala a tento rok ani nečeká, takže nic nového
Bohužel žádné prázdniny ani dovolená mě nečekala a tento rok ani nečeká, takže nic nového
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Jo, VS - alespon ta moje - snad zacina az od rijna. Takze to mozna jeste stihnu na dovolenou koncem zari - tak na 10 dni nekam na jih. Tedy pokud dovolli zamestnavatel a dalsi, kde jsem zavazany.
Vcera jsem ztravit pres dve hodiny v jednom meste rozhovory s radovymi policisty - samosebou meli nad hlavu prace s dopravou (ackoli to nebyli dopravaci). No a vlaky zpozdeni, autobusy prehazene...
Vcera jsem ztravit pres dve hodiny v jednom meste rozhovory s radovymi policisty - samosebou meli nad hlavu prace s dopravou (ackoli to nebyli dopravaci). No a vlaky zpozdeni, autobusy prehazene...