BOINC Account Manager

Obecná diskuse týkající se systému BOINC

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

spamoid píše:...., tak fakt nevim, jestli je BAM dobry napad... :cry:
Urcite je to dobry napad, jen je novy a tak ma svy mouchy. Pro me je to krok spravnym smerem. Ted jeste aby nasledovali dalsi.
Reportoval jsi to jako bug?
spamoid
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od spamoid »

Mno mozna by stalo za to pred uvolnenim takoveto zakladni veci testovat. Je divny, ze se mi to nestalo od zacatku, ale dela to az posledni dobou. Prijde mi to mozna i chyba projektu, protoze na jejich webovych strankach je vse v poradku. Tak nevim, co je spatne.
Zatim jsem to nereportoval, jsem zvedavy, co to bude delat, az mi dojdou jednotky...
s.
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

forest píše:Je to fakt kuriózní systém, už pár dní se mně tam vůbec nelze přihlásit, napíšu jméno pod kterým jsem se registroval, heslo co si pamatuju a napíše mně to že je zadaný něco blbě, že mně to pošlou na registrační mail jestli chci.
V mailu je přesně to co jsem tam zadával a prostě se tam pod tím nepřihlásím a přitom jsou to údaje pod kterýma mám registrovaný všechny účty, takže tohle je asi beze mě :cry:

Ještě se pokusím jim uplácat nějaký e-mail se žádostí o pomoc, ale nevím zda to pomůže.
Jsi si jisty ze to mas aktivovane? Jak jsem rekl, zkus zkopirovat do schranky ten aktivacni odkaz a hodit ho do prohlizece do adresy. Dej bacha abys tam na konci NEMEL znak }
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

2 spamoid : Urcite vis v jakem projektu upravujes globalni preference. Mel by's to upravovat jenom na jednom miste, protoze se to jinak postupne propaguje do jinych projektu. Na prislusnem pocitaci pridej tento projekt, protoze ho tam na 99,9% nemas, a po pripojeni zadej neprijimat dalsi praci a pak suspend. S registraci by si mel stagnout global preferences a uz by je mel brat v potaz.
Je to vlastnost BOINC core a ne BAM. Uz jsem o tom kdysi davno psal, ale nikomu jsem to nereportoval. Kdyz jsem potreboval, tak jsem si "hlavni" projekt pridal a pozastavil.
Pokud mu dojde prace, tak si stahne dalsi, pokud zrovna projekt bezi a ma praci. :-)
Libor
spamoid
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od spamoid »

To Vejpuste: globalni preference jsem do tedka nastavoval pouze na SETI strankach, ted jsem to zkusil na BAM - od tam se opravdu rozkopirovaly do vsech projektu (jak pises, jsou jedny, takze se zobrazuji na vsech projektech). Problem je, ze i kdyz mam pro locatioan school nastaveny jiny preference, tak se mi ten pocitac porad tvari, ze school preference neexistuji (mam nastavene globalni preference pro school, pro jednotlive projekty zvlast nastavene preference nemam).
Kazdopadne jsem nepochopil, co mam udelat - mam pocitac, ktery je pripojen k SETI a LHC (jak jsem psal vcera), ale praci nestahuje... To mam odpojit projekt a pripojit? Nedostanu nove HostID?
Diky za info.
s.
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

spamoid píše:To mam odpojit projekt a pripojit? Nedostanu nove HostID?Diky za info.
Dostaneš nové HostID, ale není problém následně spojit ty dvě HostID do jednoho počítače, akorát Ti zůstane už to nové HostID, ale hlavně ti to může vyřešit problém s nestahováním práce (pokud jsi už před tím zkusil vynulovat dluhy, tak tohle bývá většinou ta poslední fungující cesta).
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

2 spamoid : Muzes zkusit jednu vec. Na seti, kam mas pripojeny pocitac, zmen global preferences. Staci jenom ulozit, ale muzes treba u school zvetsit Connect to network about every treba na 3 dny. Pak dej na pocitaci aktualizovat seti a v logu by's mel mit stazeni novych global preferences a ze od ted pouziva profil school.
Pripadne se jeste podivej, jaky mas profil u LHC, ale to by melo byt jedno, protoze se tvari, ze by chtel pouzivat school.
Libor
spamoid
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od spamoid »

To Vejpuste: Dekuju mockrat - pomohlo to - zmenil jsem General preferences - Primary (default) preferences na 3 dny, dal jsem aktualizaci. LHC mi nic zmenenho nenapsalo, ale hned zacalo chtit praci, SETI napsalo
6.6.2006 10:47:50|SETI@home|General preferences have been updated
6.6.2006 10:47:50||General prefs: from SETI@home (last modified 2006-06-06 10:47:09)
6.6.2006 10:47:50||General prefs: using separate prefs for school
Pak jsem zmenil Primary (default) preferences zpet na 0,1 dne, dal znovu aktualizaci ale SETI zatim praci nezada (zustalo to nastaveni pro school) - nevim, jak to moc funguje s dluhama, ale predpokladam, ze se snazi stahovat LHC (mam resources 100 i 100, takze fifty-fifty) a po nejake dobe to stahne SETI.
Kazdopadne jestli jsem to dobre pochopil, tak za toto chovani muze BAM? Nebo je to vlastnost preferenci obecne? Prijde mi, ze jsem jej tim neustalym menenim preferenci trochu zmatl a nejak se z toho nemohl vymotat...
s.
Barbar
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

vytvoření účtu

Příspěvek od Barbar »

Tak jsem se pokusil na Boincstats vytvořit účet na BAM, ale nepřišel mi aktivační email (že by spamová kontrola?). Nemohu se tudíž přihlásit, ale ani se mi nedaří znovu vytvořit účet, protože můj email už je tím pádem použitý, přijde mi na něj přihlašovací jméno i heslo, které jsem tam zadával. Lze nějak aktivovat účet i bez aktivačního emailu?
Adam23
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Adam23 »

LiborA píše:není problém následně spojit ty dvě HostID do jednoho počítače, akorát Ti zůstane už to nové HostID
To lze? Rád bych znal postup.
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

Adam23 píše:
LiborA píše:není problém následně spojit ty dvě HostID do jednoho počítače, akorát Ti zůstane už to nové HostID
To lze? Rád bych znal postup.
Je to velice snadné, když si na webu vlezeš na ten svůj konkrétní počítač tj. http://www.malariacontrol.net/show_host ... ostid=XXXX, kde XXXX je ID toho počítače, tak poslední položkou na stránce je "Merge this computer" a nabídnou se ti počítače, které lze spojit. Myslím, že musí mít stejné názvy, to ale není v případě jednoho a toho samého PC problém :)
Adam23
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Adam23 »

Diky za pomoc, ale zdá se, že některé projekty merging nepodporují, v Rosette sem to nenašel (v LHC ano)
Honza

Příspěvek od Honza »

@ Adam23 - nekde jim to dela problemy v databazi, protoze spojovani HostID nefunguje korektne (treba zminovana Rosetta, SETI atp). Sice slibily, ze to opravi, ale skutek utek.
spamoid
Začatečník
Začatečník

Re: vytvoření účtu

Příspěvek od spamoid »

Barbar píše:Lze nějak aktivovat účet i bez aktivačního emailu?
Nemyslim si to, ale myslim, ze je tam moznost, ze kdyz to do x dnu neaktivujes, tak to smazou a podle me si v databazi smazou Tvuj mail. Ale jinak urco zkus taky moznost, ze jsi zapomnel heslo ;-) a rozhodne si nastav, ze maily z jejich domeny nejsou spam...
A nebo zkus jejich FAQ, nebo diskusi...
s.
spamoid
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od spamoid »

Zdravim, uz se tu o BAM nic dlouho neresilo, tak jsem se chtel zeptat, jestli se BAM nejak vyviji? Sam nemam moc casu, tak se ptam, jestli je neco noveho :)
s.
Odpovědět