Prezentace BOINC - Flash :)

Obecná diskuse týkající se systému BOINC

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Necroman
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

re:

Příspěvek od Necroman »

Abych mel ciste svedomi, tak zde :Honza_shhh je k videni originalni prezentace na Folding@home, ktera me inspirovala... podobnost neni ciste nahodna :) . Jen jeste dodam, ze tu svoji jsem delal komplet celou od zacatku, zdrojove soubory te originalni nejsou k dispozici, bohuzel...
Obrázek
® Radim ... ®
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ® Radim ... ® »

Pekny, fakt pekny :wink: Podobnost s originalem je hodne velka, ale tim zes tam zahrnuls vice projektu je to skvely. Dokonce nacteni te tve prezentace je hodne rychle i na pomalejsim pripojeni k internetu. Pokud se branis slovicku "Milióny lidí nechavají ..." , tak tam dej "Statisíce lidí nechávají ... "
Expert

Příspěvek od 4D 61 72 74 69 6E=Martin »

tak jsem po delší době zabrousil na web, jenom tak se mrknout, co je nového, jsem si všimnul té animace - říkám si - "tak se na to podívám, jsem zvědavý, co z toho bude"....ale bylo to ve škole...nevím, čím to bylo, ale ukazovaly se jenom obrázky, žádný text, repráky tam taky nebyly, takže bez zvuku :-)

teď jsem si to ale pustil doma a musím říct, že je to super, krásně zpracované a poskládané, teď už jenom stačí zavolat do televize nova a.... :-D

tohle je přesně ten typ prezentací a lákadel, který by se hodil třeba na Invex, nebo nějakou výstavu, ale kdo má takové věci zajišťovat a domlouvat, že? :-)

Každopádně to není vůbec špatné a jestli někdy nebudeme mít v počítačové učebně co dělat... :-)

Už nám pomalu končí škola, nebo spíš jsou všude maturity, tak máme často volné dny, takže jestli budu mít čas (jako že nejspíš asi jo), zase tady občas najdu, kdyžtak si pro jistotu natáhnu budíka "jdi něco napsat na boinc.cz" :lol:
Pepino65
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Prezentace

Příspěvek od Pepino65 »

Dost dobrý, muzika z Americký krásy, argumenty slušný. Zaujme to skoro tak jako Bóbika...
Fakt se mi to líbí
Pepino
Necroman
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Necroman »

Na nápad Dury jsem vytvořil i slovenskou verzi této prezentace. Použil jsem jeho překlad, tudíž neručím za správnost :). Pokud byste nalezli nějakou chybku či špatné překrytí textu, dejte vědět, napravím to. Ještě poznámka: v překladu nebyl text z posledního snímku:
Jak je slovensky "Autor:" a "Použitá hudba:"? ať to máme kompletní...
K vidění zde.

//edit: poslední snímek opraven, toho jsem si před tím nevšiml.
Naposledy upravil(a) Necroman dne pon čer 26, 2006 10:00 am, celkem upraveno 1 x.
JardaM
Expert
Expert

Příspěvek od JardaM »

Autor a Použitá hudba - to můžeš klidně nechat.
Jen bych navrhl, aby na poslední stránce byl i boinc.sk - ideálně jako první.
Duro Kotulic Bunta
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duro Kotulic Bunta »

Velka vdaka za poslovencenie prezentacie - prispeje k propagacii Boincu. :-)
Je to pekna ukazka dobrej medziteamovej spoluprace.
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Odpovědět