CNT con's - Praha
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
Blackkarel
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Koukám že i v práglu máte hezký názvy hospůdek, já mám kousek od baráku hospodu s podobně prdlým názvem ,,U šílené veverky,,Blackkarel píše: Což tak u Vystřelenýho voka?
Doufám že alespoň u vás se ten sraz podaří realizovat, Moravákům se do toho nějak nechce a i ten týmovej v Beskydách nějak umřel
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
-
PavolR
- Kontaktovat uživatele:
Panove a damy, navrhuji hospodu na Karlinskem namesti u Sani. ( Naproti byvale pumpe od Metrostavu) Je to jedna stanice tramvaji od metra Florenc, nebo pesky 5 minut. Odpoledne byva docela volna, da se tam kourit a vari perfektne. Myslim si ze nas stejne vic nez 5 nebo 6 nebude.
Ja tuto hospodu navstevuji jednou za mesic a jsem spokojen.
Co vy nato treba v patek nebo v sobotu.

PS.: Mozna bychom mohli vzdy v prvni (nebo druhou...) patek? sobotu? v mesici se setkat a kto prijde tak prijde. (jenom napad).

Co vy nato treba v patek nebo v sobotu.
PS.: Mozna bychom mohli vzdy v prvni (nebo druhou...) patek? sobotu? v mesici se setkat a kto prijde tak prijde. (jenom napad).
- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Tu restauraci "U Saní " v Karlíně můžu doporučit....párkrát jsem tam byl na obědě a opravdu dobře vařej, vypadá to tam OK, a mám tam odsad takový postřeh že i když se tam kouří, tak mají asi dobré odsávání protože tam nebylo zakouřeno...ale to bylo při obědech...já bohužel na ten sraz nepůjdu (i když ...kdyby se to konalo každý měsíc,tak by se mi snad někdy podařilo se tam objevit),ale berte to jenom jako potvrzení toho co psal PavolR....musím s ním souhlasit 
Moje hobby http://www.foto-tapety.cz
Zdravím,
když dohodnete nějakej rozumnej termín, zřejmě bych taky zašel. Karlínský náměstí je pro mě OK
Co se u mě týče času, můžu ocitovat co sem včera posílal Hnozovi via SZ:
Příští tejden PO-ST je v pohodě, jinak nevím. Ale nemůže se čekat na všechny, to by se muselo domlouvat půl roku dopředu
Hoďte termín a uvidí se kdo bude moct...
když dohodnete nějakej rozumnej termín, zřejmě bych taky zašel. Karlínský náměstí je pro mě OK
Co se u mě týče času, můžu ocitovat co sem včera posílal Hnozovi via SZ:
Koukám že Honza je na tom podobněMiras píše:Mohl bych dneska, zítra určitě ne, ve čtvrtek taky nejspíš už něco mám, v pátek Tiesto, takže v sobotu budu mrtvej. Podle toho jak se situace vyvrbí bych mohl v sobotu večer a v neděli, ale to je ještě ve hvězdách. Příští tejden Po, út, st, pak sem tejden out.
Příští tejden PO-ST je v pohodě, jinak nevím. Ale nemůže se čekat na všechny, to by se muselo domlouvat půl roku dopředu
Hoďte termín a uvidí se kdo bude moct...
Né!