CNT con's - Praha

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
Lesmen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lesmen »

super,diky moc kamo :D sice vypada jinak nez ostatni,ale alespon neco :D
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

Lesmen píše:myslis ten salon America tam? Hele,jak si dam pod text svoji tabulku? :D
Kdepak. Mám na mysli "Restauraci v Korunní".Je to na rohu Korunní a Šumavský.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

Lesmen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lesmen »

RED BARON? :D tak ten je ode me asi 10 min :D ale na druhou stranu zase od nej asi 50m bydli fotr :D
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

Lesmen píše:RED BARON? :D tak ten je ode me asi 10 min :D ale na druhou stranu zase od nej asi 50m bydli fotr :D
ObrázekNé!

Restaurace V Korunní (info viz zde, mapa viz zde).
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

Lesmen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lesmen »

Ahaaaaaaaa :D to je hned naproti :D kdyz budu mit cas tak tam skaknu :P :D
Blackkarel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackkarel »

Tak jsme se dozvěděli kde to to nebude a těď kde jo. Já jako milovník zakouřenejch lokálů nemůžu nic navrhovat páč by to neprošlo, ale jen tak trochu to zkusím. Což tak u Vystřelenýho voka?
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Blackkarel píše: Což tak u Vystřelenýho voka?
Koukám že i v práglu máte hezký názvy hospůdek, já mám kousek od baráku hospodu s podobně prdlým názvem ,,U šílené veverky,, :lol:
Doufám že alespoň u vás se ten sraz podaří realizovat, Moravákům se do toho nějak nechce a i ten týmovej v Beskydách nějak umřel :?
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

2 Forest: a ty se divis? jsme spolecenstvi lidi z kybernetickeho sveta. Lidi, co vysedavaji u pocitace. Lidi, co kdyz maji nekam jet tak si v duchu rikaji: "to je ale hloupy napad nekam jezdit v dobe internetu" :D
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Panove a damy, navrhuji hospodu na Karlinskem namesti u Sani. ( Naproti byvale pumpe od Metrostavu) Je to jedna stanice tramvaji od metra Florenc, nebo pesky 5 minut. Odpoledne byva docela volna, da se tam kourit a vari perfektne. Myslim si ze nas stejne vic nez 5 nebo 6 nebude. :) Ja tuto hospodu navstevuji jednou za mesic a jsem spokojen.
Co vy nato treba v patek nebo v sobotu. :lol: :lol: :lol:

PS.: Mozna bychom mohli vzdy v prvni (nebo druhou...) patek? sobotu? v mesici se setkat a kto prijde tak prijde. (jenom napad). :) :)
Obrázek
Obrázek
Lesmen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lesmen »

Ja navrhuji,abychom ten sraz udelali nekde v centru :D tam trefej vsichni a misto se urco najde :D
Naposledy upravil(a) Lesmen dne stř lis 16, 2005 11:38 am, celkem upraveno 1 x.
Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

Tu restauraci "U Saní " v Karlíně můžu doporučit....párkrát jsem tam byl na obědě a opravdu dobře vařej, vypadá to tam OK, a mám tam odsad takový postřeh že i když se tam kouří, tak mají asi dobré odsávání protože tam nebylo zakouřeno...ale to bylo při obědech...já bohužel na ten sraz nepůjdu (i když ...kdyby se to konalo každý měsíc,tak by se mi snad někdy podařilo se tam objevit),ale berte to jenom jako potvrzení toho co psal PavolR....musím s ním souhlasit :wink:
Honza

Příspěvek od Honza »

V momente, kdy dva lidi doporuci jednu knajpu - tak to uz mame misto vybrane. Neznam, ale rad poznam - tj. misto beru.
Sobotu bych osobne asi mohl, ale vice lidem vyhovoval vsedni den, pokud si pamatuji.
V Patek asi pujdu na Tiesto, takze bych se nerad na noc vysilil...a v sobotu budu asi mrtvej.
Miiichal
Banánová odměna
Banánová odměna

Příspěvek od Miiichal »

Honza píše: V Patek asi pujdu na Tiesto, takze bych se nerad na noc vysilil...a v sobotu budu asi mrtvej.
BACK ON PLASTIC !!! Vitam se zpatky ;) i Tijse navstivi par lidi odsud z CNT. Co se srazu tyce, dobrej napad, snad by mi to na nejakej taky vyslo :))
Obrázek
Honza

Příspěvek od Honza »

Miiichal píše:BACK ON PLASTIC !!! Vitam se zpatky ;) i Tijse navstivi par lidi odsud z CNT. Co se srazu tyce, dobrej napad, snad by mi to na nejakej taky vyslo :))
Welcome back :D
Radi te 'vidime' zpratky :wink:
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

Zdravím,
když dohodnete nějakej rozumnej termín, zřejmě bych taky zašel. Karlínský náměstí je pro mě OK :)
Co se u mě týče času, můžu ocitovat co sem včera posílal Hnozovi via SZ:
Miras píše:Mohl bych dneska, zítra určitě ne, ve čtvrtek taky nejspíš už něco mám, v pátek Tiesto, takže v sobotu budu mrtvej :D. Podle toho jak se situace vyvrbí bych mohl v sobotu večer a v neděli, ale to je ještě ve hvězdách. Příští tejden Po, út, st, pak sem tejden out.
Koukám že Honza je na tom podobně :lol:
Příští tejden PO-ST je v pohodě, jinak nevím. Ale nemůže se čekat na všechny, to by se muselo domlouvat půl roku dopředu :wink:
Hoďte termín a uvidí se kdo bude moct...
Zamčeno