Statistiky, signatury, bannery + grafy I

Obecná diskuse týkající se systému BOINC

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Nějak moc nechápu, proč Blackhatovi takhle už asi 2 měsíce den co den blbne statistika na Boincstats:
http://www.boincstats.com/stats/boinc_u ... &id=686319
http://www.boincstats.com/stats/boinc_u ... &id=470951
Občas to někomu udělá, ale zrovna u něho je to opravdu denně :?
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
StanleyNR
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StanleyNR »

Nema sjednocene CPID a mozna nekde pouziva hodne stareho klienta :?:
Duro Kotulic Bunta
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duro Kotulic Bunta »

Ano, toto robilo napr. aj Slavkovi.sk - statistiky mu lietalo kazdy den hore dole o par stotisic kreditov. Myslim, ze je to vlastnost BoinStats, ine statistiky (napr. BoincSynergy) nemaju so zlucovanim CPID problem.
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Grafy i hodnoty v jednotlivych projektech jsou neustale aktualizovany. Informace zde :lol: :lol: :lol:
Obrázek
Obrázek
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

Nazdarek.
Neni nekde graf RAC jednotlivych pocitacu? Boincstats ma grafy pocitacu a vypsane RAC, ale graf RAC nema. V mesicnim grafu ma takovou caru trendu, ale to neni RAC. RAC ma vetsi vypovidajici schopnost z hlediska delsiho obdobi.
Diky.
Libor
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Zitra se skusim nato podivat, zda neco neobjevim. :)
Obrázek
Obrázek
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

BTW nejsou někde statistiky denního přírustku creditu? Zajímalo by mě vědět jak si vedu v určitých projektech a jak po změně aplikací za delší dobu apod. Není taky někde tabulka efektivity různých procesorů v různých projektech? Je jasné, že některé pojedou líp na tom a tom, protože tenhle procesor počítá efektivněji jiný typ výpočtů než jiný procesor, viz třeba AMD vs. Intel - dejme tomu že bude lepší počítat na AMD např. Einsteina a na Pentiu SETI.
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

2 gRis : Tohle samozrejme je. Na http://www.boincstats.com se muzes podivat na svuj vyvoj i na vyvoj jednotlivych pocitacu.
Porovnani narocnosti jednotlivych projektu je TADY ve foru.
Pokud se tomu chces venovat, tak si muzes na jednom pocitaci pustit optimalizovany Seti a optimalizovany Einstein a po par jednotkach porovnat cas na jeden obdrzeny kredit. Ale obecne je vyhodnejsi optimalizovaneho Einsteina na AMD a optimalizovany Seti na Pentiu, ale muze se to lisit i podle typu CPU a pameti, takze nejspolehlivejsi je ten test. Ale ten zas stoji vic casu.
Libor
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

Díky. O Honzově tabulce vím, hodilo by se mi spíš něco jiného - třeba vědět, co je nejefektivnější počítat na PII. Asi se bez toho obejdu, bylo by ale zajímavé, kdyby někde byla tabulka s procesory a pro ně nejlepšími projekty...
Honza

Příspěvek od Honza »

gRis píše:Díky. O Honzovì tabulce vím, hodilo by se mi spíš nìco jiného - tøeba vìdìt, co je nejefektivnìjší poèítat na PII. Asi se bez toho obejdu, bylo by ale zajímavé, kdyby nìkde byla tabulka s procesory a pro nì nejlepšími projekty...
Pocitat na P-II? Sorry, ale to je ukol pro sberatele historickych kousku, to ode mne nikdo nekat nemuze.
Tabulka neni benchmarkova a nikdy nebude - zameruje se na bezne a moderni CPU, tudiz zadna historie ani exotika tam nebude. Minimalne proto, ze takove CPU nemam, lidi jsou nespolehlivi v dodavani udaju,. moc s tim nepomahaji a rozsirovat tabulku kvuli kouskum co maji mezi userama <10% je krajne neefektivni.

Kdysi se tady nekdo kasal, ze bude delat benchmarky po hodne projektu a pro hodne CPU, proste aby to spektrum pokryl. Udelal mozna 5-10 mereni na jednom projektu a pak to chciplo, uzitek je dnes z takoveho snazeni nula... :?

Zkuste se taky obcas podivat do statistik, ktere jsou v BOINC magorovi. Jestli jsem na vybranem projektu masina nebo user nahoru ci dolu se tam da taky hezky poznat. Skoro mi prijde, jako kdyby lidi zapominali, co v BOINCu uz je.
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

Ale však já po tobě nic nechci, jenom kdyby někdo o něčem takovém věděl, ať napíše. Ale asi na tom pustím Einsteina, S@H Enhanced docela žere dost z těch 128 MB RAM :lol:
Honza

Příspěvek od Honza »

@ gRis - jasne...jenom jsem rikal, co v te tabulce nebude a proc to tam nebude. A ze to nekdo chtel delat a stejne pak nic neudelal, natoz aby to udrzoval... :lol:

Podobne historicke kousky se zkousi na SETI Beta, predevsim jako testovani aplikace pro Win9x systemy. Nejaky chudinky na BOINCStats si ztezuji, ze jim to pocita 15 hodin a vic...nechapu.
Nekteri podobne CPU take provozuji na Einsteinovi - casto treba na Linuxu, ktery je v podobe nejakeho jednoducheho mail/proxy/web serveru na HW nenarocny a pokud uz konecne maji rozumne aplikace i pro tyto platformy (tj. ne 5x pomalejsi nez Win), tak je lide zapojuji.
Pokud mas problem s RAM, tak je asi Einstein vhodnejsi. Jinak Liborova rada da asi nejlepsi odpoved...
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

vejpuste píše:Nazdarek.
Neni nekde graf RAC jednotlivych pocitacu? Boincstats ma grafy pocitacu a vypsane RAC, ale graf RAC nema. V mesicnim grafu ma takovou caru trendu, ale to neni RAC. RAC ma vetsi vypovidajici schopnost z hlediska delsiho obdobi.
Diky.
Libor
Ahoj
tak jsem prohledal vsechny mozne statistiky a bohuzel jsem nic nenalezl. PavolR
Obrázek
Obrázek
'bosh
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od 'bosh »

vejpuste píše:Nazdarek.
Diky.
Libor
http://www.teamocuk.com/chostcred.php?s ... &h=2016877
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

2 'bosh: Diky. To je co jsem hledal a co bude asi zajimat i dalsi lidi. Tolik diskutovana zmena RAC po prechodu S@H na Enhanced.
Libor
Zamčeno