Statistiky, signatury, bannery + grafy I

Obecná diskuse týkající se systému BOINC

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

gRis píše:Že ty hade jsi ho tam přidal až dneska a teď si ze mě děláš šoufky? (pozn. - šoufek je taková fanka na vybírání žumpy) :lol:
Diky za pochvalu. Ted to aktualizuji 2 az 3 x do tydne. Staci sledovat toto tema nebo zde. 8) 8) 8)
Obrázek
Obrázek
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

Jo, dobrý. Akorát jsem koukal že u slováků ti chybí součet userů. :wink:
Lesmen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lesmen »

PavolR píše:Obrázek
Skutecne je to prehledni tabulka PavolR. Jeste statistiky od StanleyNR a je to dokonale. :lol: :lol: :lol:
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

V Top 100 multi-project BOINC participants : http://boinc.berkeley.edu/chart_list.php je nyni zastoupeno 6 clenu CNT :
StanleyNR
Uftoun - zemedelec
Bubak
Blackhat-Gwahir
mo.mpsv.cz
Ucebny

Gratuluji vsem
Libor
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Jiste jste videli ve statistikach clenu CNT male zmeny. A k tomu jsem i prispusobil grafy. Je tam 10 nejproduktivnejsich projektu. Boincu zdar. :D :D :D
Obrázek
Obrázek
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

User CPID doesn't exist in BOINC combined stats or doesn't have any credit.

Tak přesně tohle mi vylezlo,když jsem teď čučel do statistiky na boincstats.com (mám uloženej link přímo na sebe,abych se nemusel hledat. Docela mě to pobavilo, asi jsem se trefil přímo do update databáze :lol:.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Grafy i hodnoty v jednotlivych projektech jsou neustale aktualizovany. Informace zde :lol: :lol: :lol:
Obrázek
Obrázek
StanleyNR
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StanleyNR »

Do statistik CNT byl pridan souhrnny desaty sloupec s kreditem ze vsech ostatnich mensich projektu.
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

StanleyNR píše:Do statistik CNT byl pridan souhrnny desaty sloupec s kreditem ze vsech ostatnich mensich projektu.
Skvělé, konečně tam vidím kompletní bodíky, které jsem nahamounil :)
Honza

Příspěvek od Honza »

2 StanleyNR - jo, takova kategorie je pri mnozstvi projektu nezbytna. Asi neco jako 10. planeta...jenom se u mi nevi, na ktery z tech drobosu prijde.

Jsem pro srandu pres cast vikendu hodil masiny, co jsem mel momentalne doma, mj. na SETI a kredit skace jak blazen; pri plnem vytizeni 5 masin mi vysel potencionalni pridel asi 8k na den. Ted chapu, ze za to Miiichal nemuze, protoze pak opravdu jenom staci louskat prsty a ono to naskakuje samo.

Zaver opet potvrzen - kredity na BOINC se mezi projekty nedaji srovnavat.

Takze se zase klidne vracim ke svemu portofoliu projektu a jdu v klidu spat :lol:
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

Stahoval jsem si z http://www.boincstats.com scriptem statistiky pro dalsi zpracovani. Ale od 26.4. mi to nefunguje. Hlasi to "Scraping not allowed." Ma nekdo napad, jak to vyresit?
Kdyz se tam chci z Linuxu podivat pres lynx nebo links, tak to hlasi stejnou chybu.
Dik.
Libor
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

2 vejpuste: Pokud ti staci 1 xml sloubor tak pouzij http://boinc.netsoft-online.com/get_use ... d=<TveCPID>
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

2 Bubak : Bohuzel ne. Delal jsem vycuc pozice a statistik CNT a CR v ramci ruznych projektu.
Libor Vejpustek
Honza

Příspěvek od Honza »

Jo, Willy tam delal nejaka opratreni proti botum, ktere prohledavaly web a tudiz zatezovaly server i linku. Takze to muze souviset s tim.
A tvoje vlastni statistika ti zobrazovat jde? Protoze jestli zablokuje danou adresu kvuli scrapingu, tak pak mas v podstate ban.
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

Honza píše:Jo, Willy tam delal nejaka opratreni proti botum, ktere prohledavaly web a tudiz zatezovaly server i linku. Takze to muze souviset s tim.
A tvoje vlastni statistika ti zobrazovat jde? Protoze jestli zablokuje danou adresu kvuli scrapingu, tak pak mas v podstate ban.
Kdyz jsem svuj "vycuc" vyrobil, tak jsem se pokusil napsat anglicky mail a ptal jsem se, jestli by jim to nevadilo a jak casto to muzu spoustet, aby je to neovlivnovalo. Bohuzel na to nikdo neodpovedel, takze jsem to spustil.
Ze se snazi zakazat roboty, kteri se pokousi stahnou kompletni strukturu chapu, protoze to muze system dost zpomalit. Pokud navic ignoruji robots.txt, tak bych je odstrelil rovnou. Ale muj scriptik stahnul 16 statistik parkrat za den, tak to nemohlo nic ovlivnit.
Muzu to zkusit z jineho serveru, ale mozna se na to spis vykaslu. Ale bylo hezke mit prehled.
Libor
Zamčeno