CNT con's - Praha

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
Honza

Příspěvek od Honza »

I standardni Arctic Cooling bez heatpipes jsou dobre - tiche, vykonne a za dostupnout cenu. Ale o tom to zde neni...

Dnes jsme se sesli v docela dobrem poctu: Blackkarel, PavolR, Blackhat, reALTom, LiborA, Miras, VIRCom.cz a moje malickost.
Jsem rad, ze jsem poznal zase dalsi cleny CNT a mohl se dozvedet i neco z toho, co delaji mimo CNT. Diky VIRCom.cz jsem se dostal domu i po 5 pivech docela brzy - diky.
Jo, a diky za darecky, ktere ucastnikum 3. CNT srazu prinesl Blackkarel :wink:
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

forest píše:Moc dobrej kousek a hlavně hezky tichej. Taky jsem ho kdysi na Bartonovi měl, než jsem přešel na vodníčka.
Tak nakonec, než jsem ho stih zprovoznit, skapal mainboard :lol:. Takže chladič jsem již věnoval kolegovi. Teď mi tu vrní Arctic Freezer 64PRO.A při plný zátěži drží Opterona 144 na 28C!
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Vím že to sem nepatří, ale na ten Higgiho příspěvek nemůžu nereagovat.
Nespletl si se s tím údajem? 28° nemáš asi ani v Case, natož při zátěži na CPU :wink:
Jsou tři možnosti, koukal jsi na jiné čidlo, nebo ti to čidlo špatně měří, nebo na měření používáš program který si s ním nerozumí.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

forest píše:Vím že to sem nepatří, ale na ten Higgiho příspěvek nemůžu nereagovat.
Nespletl si se s tím údajem? 28° nemáš asi ani v Case, natož při zátěži na CPU :wink:
Jsou tři možnosti, koukal jsi na jiné čidlo, nebo ti to čidlo špatně měří, nebo na měření používáš program který si s ním nerozumí.
Jo, taky mě to přivedlo do stavu smíchu :lol:. Ukazuje to prg přímo od nVidia, co byl u desky. Speedfan ukazuje něco jinýho, další ukazuje ještě něco jinýho, je to mazec :lol:.

..:edit:..
Fakt to tak je. http://alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=5 ... d=18842846 - tim to chladím. Ale konec offtopic.

Mistral
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od Mistral »

Hm, s takovýmhle chladítkem můžeš toho opterona taky pěkně vytočit. :) Mimochodem, jak moc je teda slyšet?
The Boinc Noob :) Je mi jedno, za jaký tým. Počítám.
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

Mistral píše:Hm, s takovýmhle chladítkem můžeš toho opterona taky pěkně vytočit. :) Mimochodem, jak moc je teda slyšet?
Moc ne :D. Nevím, jak to popsat, ale ten procvětrák rozhodně není hlavní zdroj hluku v kompu...

Zamčeno