Ja jsem psal o Intel Pentium M 730, kde prvni dva moduly padly okamzite. Ted testuji treti, ktery zatim bezi bez problemu jak jsem psal nize. Jak jsem uvadel odkaz, tento odkaz byl prave jen tento modul, ktery pocitam. Dalsi databaze je databaze vsech PC na kterych jsem pocital. Dost tezko jsem na tomto PC mohl pocitat 10 modulu, kdyz pisu ze je teprve treti a ne desaty.
Je vhodné počítat na notebooku?
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
PavolR
- Kontaktovat uživatele:
Forest:
Ja jsem psal o Intel Pentium M 730, kde prvni dva moduly padly okamzite. Ted testuji treti, ktery zatim bezi bez problemu jak jsem psal nize. Jak jsem uvadel odkaz, tento odkaz byl prave jen tento modul, ktery pocitam. Dalsi databaze je databaze vsech PC na kterych jsem pocital. Dost tezko jsem na tomto PC mohl pocitat 10 modulu, kdyz pisu ze je teprve treti a ne desaty.

- forest
- Kontaktovat uživatele:
To je divné, protože na tom odkaze co jsi uvedl je jen ten jeden PC Pentium M 1,6Ghz, jsou tam i veškeré údaje o tom PC jako paměť, výsledky banchmarku atd. a je tam u něj 10 Results a 32.135 Creditu.
Nespojoval jsi ho s nějakým předešlým PC na kterém jsi počítal?
Nespojoval jsi ho s nějakým předešlým PC na kterém jsi počítal?
Naposledy upravil(a) forest dne ned srp 07, 2005 6:26 pm, celkem upraveno 1 x.
- slavko.sk
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To by malo stacit, pokial to nie je nejaky totalne shitovy notebook. Hlavne ho nemat v posteli v perinach ked je privod vzduchu totalne zastaveny. Sa mi raz stalo a hodne som sa divil preco sa zrazu restartol.
Howard píše:Dekuji za odpovedi a dobre rady.
Notebook necim podlozim a nebudu nechavat priklopene viko.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Taky si ho při provozu BOINC raději nepokládej na klín, aby nedošlo k nějaké nehodě 
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Já když hraju MULTI-3 (http://softikon.wz.cz) v posteli, tak ho mám na matračce a zezadu podloženej 4mi krabičkami od CDček (ne slim, vždy 2 na sobě). Když končím (pokud dřív neusnu),tak na něm pustím MP3,vypnu omezení výkonu,dám ho na pár minut na polštář a on ho pěkně ohřejeHoward píše:No to je trefa, ted ho mam v posteli a hrajem na nem Heroesyslavko.sk píše:Hlavne ho nemat v posteli v perinach ked je privod vzduchu totalne zastaveny.ale neprehrejva se, nemam ho v perine, ale na atlasu sveta
![]()
![]()
![]()
![]()
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Já pořád bojuju,esi ho do BOINCu zapojit, je to 366MHz... A navíc neni na netu a nechce se mi to tam pořád přetahovat...PavolR píše:Jak jsem psal zatim jenom testuji tento notebook. Jiz jej mam zapojeny tri dny v kuse a jede v pohode. Jsem prekvapen ale je i rychlejsi na vypocty. Jiz jsem jej taky podlozil, ale ne krabickama od sirek, ale krabickama od energitu = bonbony.![]()
![]()
![]()
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
Teď sem potkal tip na zajímavou věcičku. Jmenuje se to CoolPad. Vyrábí to víc výrobců, cenový relace tak 1000 - 1500 a vypadá to velice zajímavě. Někde ve vlaku bych to asi nevytahoval, ale doma na stole, když nechám noťase počítat přes noc by to nebylo vůbec marný. Jen možná bude krapet problém to sehnat, nějak to po krámech moc nemůžu najít...
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
2Miras: V nabídce to má například tento e-obchod.
dejv
dejv
Jj, díky, ale maj to dost drahý teda
V TNTTrade ho maj skoro o dvě kila levnějc.
Nemyslel sem že by to bylo nemožný, jen že je to obtéžněji sehnatelný než běžnější součástky. Navíc mě docela zaujal výrobek tohohle typu od Thermaltake, kterej má navíc USB hub... A je taky nejdražší...
Nemyslel sem že by to bylo nemožný, jen že je to obtéžněji sehnatelný než běžnější součástky. Navíc mě docela zaujal výrobek tohohle typu od Thermaltake, kterej má navíc USB hub... A je taky nejdražší...