diskuze o BOINC con
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Blackhat
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ja bych to taky nijak neprehanel. Ja myslim, ze prave bude naprosto dostatecny "jen" to ze se uvidime, popijeme, a pokecame. Na nejakou projekci se muzu podivat doma a nemusim kvuli tomu letet 300 kilaku. Nechal bych tomu vicemene taky volnej prubeh.
Nehrotil bych to. + v beskydech jsem jeste nebyl, tak se tesim i na nejakou vychazku, ale tu si udelam asi az v nedeli az vypadnete 
look at this http://www.sweb.cz/CNTconBeskydy/
očekávám připomínky, není to nic světoborného, ale myslím že postačí
očekávám připomínky, není to nic světoborného, ale myslím že postačí

- Kapros
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
2Rampa:
Já bych se v sekci info přímo odkazoval na dred zabývající se Jarní CNT con Beskydy 21-22.4.2006
http://boinc.cz/forum/viewtopic.php?t=1119
Nový návštěvník by mohl mít problém výše uvedený dred najít. Spousta lidišek nepoužívá takové vymoženosti jako hledat.
Jinak každá propagace CNT se oceňuje.

Já bych se v sekci info přímo odkazoval na dred zabývající se Jarní CNT con Beskydy 21-22.4.2006
http://boinc.cz/forum/viewtopic.php?t=1119
Nový návštěvník by mohl mít problém výše uvedený dred najít. Spousta lidišek nepoužívá takové vymoženosti jako hledat.
Jinak každá propagace CNT se oceňuje.

Z jedu lze udělat protilátku, z chyby - úspěch.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že je to dobrý nápad s tou stránkou o srazu.
Do budoucna by mohla fungovat i jako prezentační s fotka ze srazu, případně pokud se vše zadaří, udělat z toho hotelu hlavní útočiště týmových srazů CNT
Jen bych tam někam do pozadí dal fotku toho hotýlku, nemáš se za co stydět je moc hezkej.
No a taky bych tam přidal to info o cenách jak jsi je sem někam psal.
Do budoucna by mohla fungovat i jako prezentační s fotka ze srazu, případně pokud se vše zadaří, udělat z toho hotelu hlavní útočiště týmových srazů CNT
Jen bych tam někam do pozadí dal fotku toho hotýlku, nemáš se za co stydět je moc hezkej.
No a taky bych tam přidal to info o cenách jak jsi je sem někam psal.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
tak jsem nad tím lehce přemýšlel (:D) program bych nevymýšlel myslím že to půjde samospádem (zkušení poradí méně zkušeným a taK
)
co se týče cen tak malý update jestli to bude ovšem přijatelné:
večeře pátek kdo bude chtít může být nějaké jehně či kanec či srna, kdo nemá rád tak něco jiného dle dohody
ubytko jak jsem již psal s vlastním soc. zařízením
snídaně sobota míchaná vejce či obložený talířek či párky prostě klasika
běžná cena 305,-
cena za toto pro CNT
260,-
a to se vyplatí
co se týče cen tak malý update jestli to bude ovšem přijatelné:
večeře pátek kdo bude chtít může být nějaké jehně či kanec či srna, kdo nemá rád tak něco jiného dle dohody
ubytko jak jsem již psal s vlastním soc. zařízením
snídaně sobota míchaná vejce či obložený talířek či párky prostě klasika
běžná cena 305,-
cena za toto pro CNT
a to se vyplatí