CNT con's - Praha
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Ja bych se klidne zucastnil obojiho, bude-li to v moznostech.blackhat píše:Hele, co kdyby ste se vyprdli na ten miniprazskej srazek, a planovali ten mega na horach. Ja totiz uz vidim, ze Vam se tam potom uz nebude chtit
Co se tyce prazskeho, nejspis budu schopen si udelat cas kterykoli (ne kazdy!) den vecer v pristim tydnu (Po-St), takze se prizpusobim ostatnim.
- Lesmen
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
PavolR
Zdarek all.. tak jsem byl vcera u PavolaR a musim rici,ze to je asi nejvetsi maniak co se tyce boincu na svete
ma miliony tabulek,web stranek a buh vi ceho jeste
je tady nekdo vetsi maniak? 
Banany by se mohly symbolicky rozdavat na srazu.
Je mozne, ze pro novacky vymyslim nejaky extra banan...jeste nevim. Jednak aby se novackove neurazili, druhak aby jim zase nebylo lito, kdyz dostanou regulerni banan.
Samosebou vitej na foru.
Jak to tedy bude s tim srazem?
Hmm, delat ted na novych moznostech hlasovani ve foru (predevsim kvuli popisu CNT) a nejspis to pouzijeme i jidne - trebas na svolavani srazu.
Je mozne, ze pro novacky vymyslim nejaky extra banan...jeste nevim. Jednak aby se novackove neurazili, druhak aby jim zase nebylo lito, kdyz dostanou regulerni banan.
Samosebou vitej na foru.
Jak to tedy bude s tim srazem?
Hmm, delat ted na novych moznostech hlasovani ve foru (predevsim kvuli popisu CNT) a nejspis to pouzijeme i jidne - trebas na svolavani srazu.
-
Blackkarel
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Musel jsem se podívat do historie, abych zjistil kdo vůbec nabízel "lokál v korunní"
tak co Higgi jak to vypadá?
Pražskej minisrázek jsem navrhoval hlavně pro to, že mám pocit že větší akce se tak nějak zbytečně zadrnou. Proto si myslím, že kdyby se alespoň lidi z Prahy (a okolí) setkali mnohé by to mohlo ulehčit. To samé platí i pro každý jiný region a není to žádná "pražská separace". Každý je zván. Ale těď co stím? Buď se Higgi ozve, a nebo budeme hledat jinej lokál. (doufám, že o nich nebudem muset hlasovat, protože ze zkušenosti na fóru vím že by se to zase zbytečně protáhlo.)
Na závěr mraky veselejch smajlíků, aby se nikdo neurazil.
Pražskej minisrázek jsem navrhoval hlavně pro to, že mám pocit že větší akce se tak nějak zbytečně zadrnou. Proto si myslím, že kdyby se alespoň lidi z Prahy (a okolí) setkali mnohé by to mohlo ulehčit. To samé platí i pro každý jiný region a není to žádná "pražská separace". Každý je zván. Ale těď co stím? Buď se Higgi ozve, a nebo budeme hledat jinej lokál. (doufám, že o nich nebudem muset hlasovat, protože ze zkušenosti na fóru vím že by se to zase zbytečně protáhlo.)
Na závěr mraky veselejch smajlíků, aby se nikdo neurazil.
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Ne-e.Já tam volal,,páč jsem chtěl,aby byl tam v salonku a prej je furt zadanej.Ale ten výčepák zněl dost divně...pokud to tam máš 3 minuty,nemoh by ses tam prosím na tu rezervačku salonku zeptat?Lesmen píše:Hej,na Korunni byl bejakej sraz? Fasa,bydlim asi 3 min od tam tud
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
2Lesmen: Návod na podpis.
dejv
dejv