No ja tento projekt nepocitam, ale nie je tych par tisic kreditov nahodou dost nesuvisiacich s nejakou honbou za kreditom? Ak som spravne pochopil, tak nova aplikacia je 30-50x rychlejsia ako povodna, cize ak mal niekto predtym par percent venovanych SZTAKI a RAC povedzme 50, tak dnes ho ma okolo 2500, aj ked urobil len jedinu vec a to nainstaloval optimalizovanu verziu.forest píše:Docela mě dneska ráno pobavilo když jsem se kouknul na statistiku lidí v ČR počítající na tomto projektu.
Mezi těma co za posledních pár dní ,,nahrabali,, na tomto projektu pár tisíc Creditu jsem našel i některé dlouhodobé zastánce názoru, že o Creditu BOINC není a některé jiné členy označovali honiči za Creditem![]()
Nebudu ukazovat na nikoho konkrétního, kouknout se na to můžete sami kteří lidi mají za poslední týden na tomto projektu největší výkon:![]()
http://www.boincstats.com/stats/user_st ... ate=&or=10
Ja keby som ratal nejaky projekt a objavila by sa optimalizovana verzia, hned by som ju instaloval (za predpoladu ze by nebola v rozpore s pozadovanou kvalitou vystupu, ale to ma na starosti validator) a to bez ohladu na kredit. Takze nie je Forest tvoje konstatovane prilis zjednodusene?