Články o BOINC nebo DC
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
2 Whill: Nehodlam te presvedcovat o tom kdo jaky je. Na to tema uz jsem toho napsal vic nez se mi samotnymu libi. Jen jsem se chtel obhajit, ze jsem tu nenapsal nic tajnyho. Kdo chce vedet jak se forest jmenuje v realu se k tomu dostane po par kliknutich.
Tech teamu sarvatkami v CNT vzniklo vic. Tedy krom tech 3 si jeste par lidi uziva bezkonfliktni atmosferu v boinc.sk a jsou i taci, kteri dali radsi prednost velkym mezinarodnim teamum pred ceskym hasterenim.
Tech teamu sarvatkami v CNT vzniklo vic. Tedy krom tech 3 si jeste par lidi uziva bezkonfliktni atmosferu v boinc.sk a jsou i taci, kteri dali radsi prednost velkym mezinarodnim teamum pred ceskym hasterenim.
Private (old) + CCU stats.
Muze nekdo ten clanek naskenovat a dat link, at si to ostatni mohou precist?
forest si s autorskymi pravy starosti nedela, nebot ani pres opakovane upozorneni nepochopil, co jsou citace, jaky je rozdil mezi autorskym textem a prekladem, z plagiatorstvi si take hlavu nedela atp.
Ze pise o otevrene o problemech tymu je velke plus. Ze zamlcuje dulezite postavy jako truxe a radsi si to pise do Chipu nez aby informaci i pres nalehani dal na svoji soukromou homepage uz je podstatne minus.
Ale necetl jsem to podani...podle "kompletni" historie vsak soudim, ze to bude opet vnitrne rozporuplne a patricne selektivni.
Nicmene radsi nez predjimani bych videl ten text, kdyby byl nekdo tak hodny...
forest si s autorskymi pravy starosti nedela, nebot ani pres opakovane upozorneni nepochopil, co jsou citace, jaky je rozdil mezi autorskym textem a prekladem, z plagiatorstvi si take hlavu nedela atp.
Ze pise o otevrene o problemech tymu je velke plus. Ze zamlcuje dulezite postavy jako truxe a radsi si to pise do Chipu nez aby informaci i pres nalehani dal na svoji soukromou homepage uz je podstatne minus.
Ale necetl jsem to podani...podle "kompletni" historie vsak soudim, ze to bude opet vnitrne rozporuplne a patricne selektivni.
Nicmene radsi nez predjimani bych videl ten text, kdyby byl nekdo tak hodny...
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Článek mám O rozpadu je tam jeden sloupeček a zase je to forestovina rozumněj rádio jerevan rozumněj půlka informací vynechaná a druhá překroucená.Honza píše:Ze pise o otevrene o problemech tymu je velke plus. Ze zamlcuje dulezite postavy jako truxe a radsi si to pise do Chipu nez aby informaci i pres nalehani dal na svoji soukromou homepage uz je podstatne minus.
Aha Pokles RAC z 600K na 450K je růst. Pád z druhého místa na třetí je růst. To že nás do 3 neděl předběhnou Amíci s dením kreditem 1M+ je vzestup. OMFG LOL.Chip píše:Tým se propracoval až na třetí místo... ...a jeho výkon neustále stoupá
Tento výrok je sice pravdivý. Na rozdíl od předchozího to není lež. Ale je záměrně zavádějící. Takto to vypadá jako kdyby nám padal server tak se našel nový hodsting. Obzláště pro lidi co si neumí složit vedeníCNT=Autor článku. A těch je 99.9%Chip píše:Team před několika měsíci pro problémy ve vedení opustil dosavadní hostování teámových stránek a vnikli nové teamové stránky/forum
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Jinak článek jako takový je docela dobrý. Je rozhodně obrovský úspěch jeho protlačení do celorepublikového měsíčníku s vysokým nákladem.
Zatím jediná (účelová) nepřestnost která mě přaštila do očí je na konci: "K nárustu spotřeby u běžbých PC dojde jen u CPU a to v rádu watů".
nejen CPU ale i ram a sbernice... ale to je detail. V rádu W to ale není určitě i na Low-end NTB to dělá 7W a na všech běžných PC (AMD athlon-semprom 64/XP, P4, PD, C2D) je to AFAIK přez 20W.
Zatím jediná (účelová) nepřestnost která mě přaštila do očí je na konci: "K nárustu spotřeby u běžbých PC dojde jen u CPU a to v rádu watů".
nejen CPU ale i ram a sbernice... ale to je detail. V rádu W to ale není určitě i na Low-end NTB to dělá 7W a na všech běžných PC (AMD athlon-semprom 64/XP, P4, PD, C2D) je to AFAIK přez 20W.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
add vydavani chipu- predplatitele maji chip cca o 3dny drive nez je na stankach
add clanek, dejte adresu, nascanuju a poslu, nema webovej prostor k vystavovani
zneni onoho sloupecku:
Jak se daří našim týmům v systému BOINC?
Jednoznačně největším a nejúspěšnějším týmem u nás je Czech National Team.
Tento tým se postupně propracoval až na třetí místo v žebříčku několika desítek tisíc týmů na světě a jeho výkon pomalu stoupá. Do týmu se za více než dva a půl roku zapojilo již více než 4000 členů. Tým před několika měsíci po problémech ve vedení opustil dosavadní hostování týmových stránek a vznikly nové týmové stránky i týmové fórum na adrse www.CzechNationalTeam.cz, kde naleznete spoustu informací o projektech i návody, jak na instalaci Boinc či jak se zapojit do jednotlivých projektů. Na fóru se můžete setkat se členy týmu, kterí vám kdykoliv rádi pomohou s problémy.
konec citace
clanek mi pripada jako by jej psal novinar a ne sef boinc tymu....... je to reklama, proste se snazi nahradit ztraty zpusobeny odchodem do jinych tymu, mam sto chuti napsat do chipu reakci na ten clanek
add clanek, dejte adresu, nascanuju a poslu, nema webovej prostor k vystavovani
zneni onoho sloupecku:
Jak se daří našim týmům v systému BOINC?
Jednoznačně největším a nejúspěšnějším týmem u nás je Czech National Team.
Tento tým se postupně propracoval až na třetí místo v žebříčku několika desítek tisíc týmů na světě a jeho výkon pomalu stoupá. Do týmu se za více než dva a půl roku zapojilo již více než 4000 členů. Tým před několika měsíci po problémech ve vedení opustil dosavadní hostování týmových stránek a vznikly nové týmové stránky i týmové fórum na adrse www.CzechNationalTeam.cz, kde naleznete spoustu informací o projektech i návody, jak na instalaci Boinc či jak se zapojit do jednotlivých projektů. Na fóru se můžete setkat se členy týmu, kterí vám kdykoliv rádi pomohou s problémy.
konec citace
clanek mi pripada jako by jej psal novinar a ne sef boinc tymu....... je to reklama, proste se snazi nahradit ztraty zpusobeny odchodem do jinych tymu, mam sto chuti napsat do chipu reakci na ten clanek
Naposledy upravil(a) Musacek dne pát led 26, 2007 1:55 pm, celkem upraveno 1 x.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Už jsem to několikrát zmiňoval, Forest je velmi dobrým propagátorem to se mu musí přiznat.Musacek píše:clanek mi pripada jako by jej psal novinar a ne sef boinc tymu....... je to reklama, mam sto chuti napsat do chipu reakci na ten clanek
Co se týká reakce na článek, koukal jsem webové stránky chipu, ale tam je diskuse dost mrtvá.
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
2ALL: Hlavně si pls. vyřizujte osobní účty s forestem nejlépe na jeho soukromé doméně, nebo alespoň tady a né v diskuzích jide tím akorát odeženeme lidi od boinc a to je špatněLiborA píše:Co se týká reakce na článek, koukal jsem webové stránky chipu, ale tam je diskuse dost mrtvá.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
a dalsi nepresnost, boinc se da nastavit na kolik % ma vyuzivat procesoroveho casu, tim sice na ukor vykonu, se da regulovat i spotreba, teplota atd. mluvim o Boinc studiu
Naposledy upravil(a) Musacek dne pát led 26, 2007 2:09 pm, celkem upraveno 1 x.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
To je vymoženost až novějších (zatím testovacích) klientů, standardní 5.4.x to pokud vím nemá.Musacek píše:a dalsi nepresnost, boinc se da nastavit na kolik % ma vyuzivat procesoroveho casu, tim sice na ukor vykonu, se da regulovat i spotreba, teplota atd.
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
Boinc studio to umi ja mam verzi 0.5.5 a i ta predesla to umela..... zkousel jsem to kdyz jsem na BS presel, pac jsem nevedel co to je....LiborA píše:To je vymoženost až novějších (zatím testovacích) klientů, standardní 5.4.x to pokud vím nemá.Musacek píše:a dalsi nepresnost, boinc se da nastavit na kolik % ma vyuzivat procesoroveho casu, tim sice na ukor vykonu, se da regulovat i spotreba, teplota atd.
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Ono to šlo i před boinc studiem pomocí utilit 3.Stran ale vtohle se musím foresta zastat.
Já prostě nejsem proto aby se v obecným článku popisovaly Vlastnosti/Projekty co jsou v nějaké alpha verzi. V článku má imho fýt to co je oficial-stable. A nebo napsat "připravuje se" Ideální by bylo To přidat k BS "omezuje vzdálenou správu a také třeba omezení výkonu CPU"
Já prostě nejsem proto aby se v obecným článku popisovaly Vlastnosti/Projekty co jsou v nějaké alpha verzi. V článku má imho fýt to co je oficial-stable. A nebo napsat "připravuje se" Ideální by bylo To přidat k BS "omezuje vzdálenou správu a také třeba omezení výkonu CPU"
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
re
Nevim, jestli to tu uz bylo, ale zajimava newska - bezici SETI pomohlo najit ukradeny notebook 
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
3tí koukni se ftipy srandičky.... lol
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI