I prd vazeni... kdyz vidim jak se darej optimalizace, staci mit projekt kterej sype kredity pokud o ne nekomu tak moc jde...IQE píše:To máš ještě dobré. U mě to vypadá že se 6-ti M dočkají až moje děti. :lol: :lol: :lol: :lol:dejvidek píše:Za 80let budu mít taky 6mil :D
dejv
Milniky & gratulace
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: hranice 100.000 kreditů
Samozřejmě taky gratuluji, ale pro mne (stejně jako pro mnoho dalších) je to tak neskutečný číslo, že než se k němu jen kousek přiblížím, tak už budu oslavovat i to, že se ráno vůbec probudímMiiichal píše:My meli v patek 6M a nikdo z vas si nevzpomnel.. buuu to boli
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluji Miiichalovi i Jiriiimu k jejich výkonu
S výkonem je to hodně ošidné, protože i výkon každého z nás se vyvíjí. Například Credit na kterém jsem pracoval skoro 2 roky, bych s dnešním výkonem měl za 8 měsíců
Dříve pro mě byl melounek absolutně v nedohlednu a nyní? Za 20 dní bych se ho měl dočkat
Doufám že mě vezmou melounkáři mezi sebe.
S výkonem je to hodně ošidné, protože i výkon každého z nás se vyvíjí. Například Credit na kterém jsem pracoval skoro 2 roky, bych s dnešním výkonem měl za 8 měsíců
Dříve pro mě byl melounek absolutně v nedohlednu a nyní? Za 20 dní bych se ho měl dočkat
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- Blackhat
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ha, tak konecne vim kdopak je to ten vidlakvejpuste píše:Tak se teda pochlubim. Podarilo se mi prekonat 2M kreditu a Ucebny uz maji 300 tis.
Doufam, ze to podobne pozitivne pujde dal a brzo i Ucebny prekonaji pul melouna.
Libor
Gratuluju
PS: ucebny maj slusny RAC
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- ® Radim ... ®
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A nebo nezaplatil ucet za elektriku a CEZ mu vypl stavu , "Zabili Karla parchantiFordPrefect píše:Nevim kam to napsat, ale vsiml jsem si, ze BlackKarel byl asi tak znechucen, ze jeho RAC klesl z 10000 na nulu
Kazdopadne jsem zavital na nejakou dobu opet k CNT v Setikach

- Kontaktovat uživatele:
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby jsi měl dluhy jako naše rodina, tak o peníze nemusíš mít vůbec starost, není totiž co utrácet 
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.