BoincView aktualne
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
BoincView aktualne
Thread venujici se aktualitam z programu BoincView.
Nejnovìjší verze naleznete v sekci download neb na strankach autora
Cestina do BOINCview by dej zde.
Nejnovìjší verze naleznete v sekci download neb na strankach autora
Cestina do BOINCview by dej zde.
Naposledy upravil(a) Honza dne sob srp 13, 2005 8:56 am, celkem upraveno 1 x.
Mohl by mi někdo poradit jak dostat více strojů pod správu BoincView? Zkoušel jsem na jeden nainstalovat Boinc Manager jako Service Installation. BoincView jsem zkoušel nastavit tak aby tento stroj připojil použitím GUI RPC. Odmítá to však použít použít port 1043. Existuje tady někde nějaký doporučený postup?
Děkuji
Děkuji
K povoleni ovladani pomoci RPC je nutno v adresari BOINC na ovladanych masinch vytvorit soubor remote_hosts.cfg se seznamam IP adres pocitacu, ktere budou mit moznost daneho BOINC klienta ovladat.
Dalsi moznost jak zpristupnit RPC je poustet command-line verzi s parametrem -allow_remote_gui_rp
Pokud tomu nebrani firewall atp., melo by byt pridani masiny do BOINCVIew v pohode.
Dalsi moznost jak zpristupnit RPC je poustet command-line verzi s parametrem -allow_remote_gui_rp
Pokud tomu nebrani firewall atp., melo by byt pridani masiny do BOINCVIew v pohode.
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Zkousim ji, ale neustale hlasi chyby z MySQL.Honza píše:BoincView 1.3 beta je na svete.
Krome oprav a vylepseni ma nove zabudovan SQL server na spravovani hotovych wus a zprav klientu.
051102 7:50:14 [ERROR] mysql_embedded: Got error 127 from storage engine
051102 7:50:14 [ERROR] mysql_embedded: Sort aborted
051102 7:50:15 [ERROR] mysql_embedded: Got error 127 from storage engine
051102 7:50:15 [ERROR] mysql_embedded: Got error 127 from storage engine
Ma cenu to nekam reportovat?
Libor
Mozna zalezi take jak logujes.
Napriklad Completed Tab zobrazuje pouze veci z CVS souboru, takze kdyz logujes do XML je to hezke, ale neukaze se.
Taky si zkontroluj kam logujes - ja mel nastaveny nejaky blby folder jeste z dob stareho BOINCView, ktery uz neexistoval.
A kdyz spustis BV, tak ti chyb database server nahlasi?
Kdyztak je mozne poustet BV s paramaterm -d aby daval i nejake debug hlasky.
Ja mam zase chyby " Database error getting row count 2014 - Command out of sync - you can't run this command now.", ale ty bude autor v novejsi verzi BV ignorovat.
Napriklad Completed Tab zobrazuje pouze veci z CVS souboru, takze kdyz logujes do XML je to hezke, ale neukaze se.
Taky si zkontroluj kam logujes - ja mel nastaveny nejaky blby folder jeste z dob stareho BOINCView, ktery uz neexistoval.
A kdyz spustis BV, tak ti chyb database server nahlasi?
Kdyztak je mozne poustet BV s paramaterm -d aby daval i nejake debug hlasky.
Ja mam zase chyby " Database error getting row count 2014 - Command out of sync - you can't run this command now.", ale ty bude autor v novejsi verzi BV ignorovat.
-
Blackkarel
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
-
Blackkarel
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
S verzi 1.2.2 jsem mel taky problemy, takze pouzivam 1.2.0. Vubec nestihala, pricemz 1.2.0 je v pohode. Jediny problem je, ze neumi komunikovat s 5.x BOINCem. Dulezity je zapnout si CSV logging. Pokud mas jenom XML, tak obcas zblbnou i starsi verze.Blackkarel píše:Mám verzi 1.2.2 , mám připojené 4 počítače s celkem 6 procesory přes GUI RPC. db server je tuším až u verze 1.3 beta nebo se pletu?
Verze 1.3 beta ma silene chyb, takze ji pouzivam jenom ke kouknuti na 5.x BOINCy a maximalne update.
Nejlepsi je BoincManager, ale zase neumi byt pripojeny na vic pocitacu najednou.
Libor
Jo, verze 1.2.2 ma ruzne problemy - spise bych ji daval jako 1.3 alfa/beta.
S verzi 1.3.0 beta 1 jsem mel problemy v tom smyslu, ze mi psal chyby v databazi atp, ale jinak funkcni je.
Prave vysla verze 1.3.0 beta 2 - ta mi zatim zadnou chybu nenapsala. Zacal jsem v nove instalaci; predchozi verze jsem matlal jednu pres druhou, coz taky nejni foser.
Vypada to, ze se hodne posunula kvalita podpory bult-in sql serveru; v Tools jsou navic nastroje pro praci s DB - zatim jenom klasicky optimize a repeir, ale to jsou ty nejdulezitejsi.
Muzes zkusit tu posledni beta verzi - testovat ji na tolika WUs muze byt dobra zkouska, jak si s tim aplikace poradi. Samotneho mne to fakt zajima...
S verzi 1.3.0 beta 1 jsem mel problemy v tom smyslu, ze mi psal chyby v databazi atp, ale jinak funkcni je.
Prave vysla verze 1.3.0 beta 2 - ta mi zatim zadnou chybu nenapsala. Zacal jsem v nove instalaci; predchozi verze jsem matlal jednu pres druhou, coz taky nejni foser.
Vypada to, ze se hodne posunula kvalita podpory bult-in sql serveru; v Tools jsou navic nastroje pro praci s DB - zatim jenom klasicky optimize a repeir, ale to jsou ty nejdulezitejsi.
Muzes zkusit tu posledni beta verzi - testovat ji na tolika WUs muze byt dobra zkouska, jak si s tim aplikace poradi. Samotneho mne to fakt zajima...
-
Blackkarel
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Beta 2 mi porad hlasi Database error 1030-Got error 127 from storage engine. Mam 1764 results a ma dost prodlevy mezi kliknutim a splnenim operace. Navic se ani nezvladl nakonektit na 2 stroje, ktere normalne fungujou. Jsou sedivy i kdyz v jinem BOINCView normalne fungujou.Honza píše:Jo, verze 1.2.2 ma ruzne problemy - spise bych ji daval jako 1.3 alfa/beta.
Libor