moc velka zasoba jednotek
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
sj-shark
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
moc velka zasoba jednotek
jednou se tady resilo ze dosly jednotky, me porad dochately, tak....
bylo tu pak receno ze jdou nastavit jednotky dopredu
ucinil jsem tak
ale stazeni jednotek dopredu bylo naprosto nesmyslne
mel jsem za jediny den vypocitat mraky jednotek a odevzdavat je po 7 vterinach posobe
to je naprosta blbost
sam jsem si je pak vymazal + na nekolika kompech kam jsem se dostal
nejhorsi je ze ted bude xy kompu pocitat jednotky ktery uz meli dano odeslat, takze jim to pak napise ze je odeslali po terminu anic z nich nebude
tak jsem to prenastavil z 10 na 3 dni a nic to zatim nestahlo, to bude tim planovanym vypadkem
mate podobne zkusenosti? jak to resit?
ave
bylo tu pak receno ze jdou nastavit jednotky dopredu
ucinil jsem tak
ale stazeni jednotek dopredu bylo naprosto nesmyslne
mel jsem za jediny den vypocitat mraky jednotek a odevzdavat je po 7 vterinach posobe
to je naprosta blbost
sam jsem si je pak vymazal + na nekolika kompech kam jsem se dostal
nejhorsi je ze ted bude xy kompu pocitat jednotky ktery uz meli dano odeslat, takze jim to pak napise ze je odeslali po terminu anic z nich nebude
tak jsem to prenastavil z 10 na 3 dni a nic to zatim nestahlo, to bude tim planovanym vypadkem
mate podobne zkusenosti? jak to resit?
ave
shark z >> [CZFree.Net] Radlice <<

- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Výsledky nemusíš odevzdávat 7s po sobe....kdyz stihneš všechny jednotky spočítat třeba během jediného dne tak je můžeš odeslat hned.. no a jestli je nestihneš spočítat tak si právě musíš snížit počet dní stahování jednotek do zásoby....to že mají jednotky deatline pár vteřin po sobe je normální (podle toho jak se stáhli) ale máš na ně na všechny čas do toho deatline
...jinak nevím co jiného ti na tom není jasné
.
Moje hobby http://www.foto-tapety.cz
-
sj-shark
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jezis to je mi jasnyBony píše:Výsledky nemusíš odevzdávat 7s po sobe....kdyz stihneš všechny jednotky spočítat třeba během jediného dne tak je můžeš odeslat hned.. no a jestli je nestihneš spočítat tak si právě musíš snížit počet dní stahování jednotek do zásoby....to že mají jednotky deatline pár vteřin po sobe je normální (podle toho jak se stáhli) ale máš na ně na všechny čas do toho deatline...jinak nevím co jiného ti na tom není jasné
.
neni mi jasny proc se jich stahne tolik s tak kratkym deatlinem??? proste se jich stahne hrozne moc na moc malo casu pocitani
a to i kdyz jedu 24!!!
to na tom nechapu
a kdyz se je snazim dopocitavat a oni maj 7 vterin po sobe tak je musim vyhazet skoro vsechny

vela jednotiek
ahoj
to je blbost pretoze ak ti ide predictor 24 h denne tak ti ich stihne vzdy vypocitat v termine aj datumovom a aj casovom - mam skusenost natahal mi ich na 10 dni a za 6 hodin som mal polovicu vyratanu takze to je blbost - kludne si ich tam nechaj a vsetko ti pojde tak ako ma
martin
to je blbost pretoze ak ti ide predictor 24 h denne tak ti ich stihne vzdy vypocitat v termine aj datumovom a aj casovom - mam skusenost natahal mi ich na 10 dni a za 6 hodin som mal polovicu vyratanu takze to je blbost - kludne si ich tam nechaj a vsetko ti pojde tak ako ma
martin
-
Lord_Scoorpion
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
Nedívej se na to o kolik vteřin se od sebe liší, ale na to do kdy je máš odevzdat. já mám taky třeba 5 jednotek který bych měl podle tvýho uvažování vypočítat ve stejnou vteřinu
ale protože je deadline až za nevim jak dlouho tak je do té doby stihnu dopočítat. Prostě nezáleží, ale opravdu nezáleží na tom, o kolik vteřin mají od sebe deadline, ale na tom kdy ta deadline je.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Stačí třeba kliknout že nechceš další práci a počktat jestli to stihneš dopočítat či ne, ale taky myslím že pokud ti jede PC 24/7 tak to musíš stihnout.
Naposledy upravil(a) forest dne čtv zář 29, 2005 7:45 am, celkem upraveno 1 x.
-
sj-shark
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
s tema 7 vterinama ste me nepochopili
de o to ze jsem mel treba jeste hodinu na 10 jednotek ale to nejde stihnout
pac kdyby byly jednotky pul hodky od sebe nebo min ci vic neco by se stihlo treba ob jednotku
to neni hlavni problem
problem je v tom ze ne vsechny kompy jedou 24/7
a ty nemaj sanci to vypocitat
zvlast kdyz jsou pomalejsi
pridelovani prace jednotlivym pocitacim by melo byt prispusobene jejich vykonu a dobe prumerneho provozu
a to neni a to je velka chyna tohoto
zkratka jak jsem nastavil tech 10 dni nikdo to nestih dopocitat a
28.9.2005 11:46:07||Using earliest-deadline-first scheduling because computer is overcommitted.
apod
no nic, priste radsi nebudu pocitat vubec nez abych si napral praci dopredu nesmyslne pridelenou
de o to ze jsem mel treba jeste hodinu na 10 jednotek ale to nejde stihnout
pac kdyby byly jednotky pul hodky od sebe nebo min ci vic neco by se stihlo treba ob jednotku
to neni hlavni problem
problem je v tom ze ne vsechny kompy jedou 24/7
a ty nemaj sanci to vypocitat
zvlast kdyz jsou pomalejsi
pridelovani prace jednotlivym pocitacim by melo byt prispusobene jejich vykonu a dobe prumerneho provozu
a to neni a to je velka chyna tohoto
zkratka jak jsem nastavil tech 10 dni nikdo to nestih dopocitat a
28.9.2005 11:46:07||Using earliest-deadline-first scheduling because computer is overcommitted.
apod
no nic, priste radsi nebudu pocitat vubec nez abych si napral praci dopredu nesmyslne pridelenou

-
Lord_Scoorpion
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
Vsak si můžeš udělat až 3 profily (nebo jak to nazvat) dům, škola a práce a v nich nastavit přidělování na různej počet dní a jednotlivý komly do těch zkupin přiřadit. Já když sem měl k dispozici ještě jeden komp, kterej jen jen přes den, tak sem pro něj udělal ještě jeden tenhle profil a tam sem mu nastavil 3 dny a byl pokoj.
BOINC dává práci podle toho jak často danej comp běží. Problém je, že když si nastavíš cache na deset dní, připojíš novej comp, BOINC ještě nemůže vědět že půlku času bude vypnutej. Takže mu pošle práci na deset dní, jako by běžel 24/7. To jak často je počítač aktivní se zjišťuje průběžně, pak se podle toho upravujou požadavky na práci. Využití profilů, je v případě tvoření velkejch zásob v podstatě nutností. V nastavení projektu si můžeš vybrat, jakej profil bude defaultně přiřazenej nově připojenýmu compu. Takže si vytvoříš dva profily, jeden třeba s pěti, druhej s deseti dny práce. Defaultně budeš compům dávat umístění s pěti dnama, kde bude potřeba víc, na webu je přeřadíš do druhýho profilu.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Profily si můžeš udělat celkem 4.
Home, Work, School a Default
Home, Work, School a Default
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
-
Lord_Scoorpion
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak ostatním, ale mě nejde u compu změnit role na default. Abych to upřesnil. Jakmile compu přiřadím nějakou roli, tak potom i když to na webu změním na ty "tři čárky" (default), on si drží roli původní. Na webu se to sice tváří že by měl počítač používat default profil, ale není tomu tak. Zatím mě to nějake netrápí, s profilama vystačím. Předpokládám že by to šlo spravit editací souborů na disku, tak kdybyste někdo věděl jak napište, ať to nemusím zjišťovat systémem pokus-omyl 
-
Lord_Scoorpion
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele: