Co se může smazat?
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Bugi
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Co se může smazat?
Víte někdo, co se může smazat v adresáři BOINC a jeho podadresářích? Začíná se mi to neúměrně rozrůstat. Dají se např. bezpečně smazat logy?
- v \locale se mohou mazat jazyky (u verze 4.19 byly jazyky rovnou z \BOINC)
- mazani ve \slots si nejsem jisty, respektive jsem zatim nezkousel
- logy bych klidne mazal, stejne jako .old soubory; problem je v tom, ze se zase udelaji nove
- lze mazat stare aplikace u projektu, ktere uz nebezi (napr CPDN 4.04 atp.) - pokud se dana WU prave nepocita. Server stejne vzdycky dava nejnovejsi verzi.
- mazani ve \slots si nejsem jisty, respektive jsem zatim nezkousel
- logy bych klidne mazal, stejne jako .old soubory; problem je v tom, ze se zase udelaji nove
- lze mazat stare aplikace u projektu, ktere uz nebezi (napr CPDN 4.04 atp.) - pokud se dana WU prave nepocita. Server stejne vzdycky dava nejnovejsi verzi.
No trebas Burp si nechava celej blender ve slots\ tj. kolem 11,6MB a takove sloty uz mam 2; takze v tomhle smyslu je fakt Big and UglyTheBurn píše:Ve slots bych nemazal,...navic tam toho stejne moc neni (u me 140kB) - u CPDN bych jako cil navrhoval adresare s jiz spoctenymy WU,...Ty hus asi k nicemu nebudou,...Logy zas tak velke by byt nemely,...no...ja mam logu od CPDN hafo moc to je fakt,...
Spocitane CPDN modely jde zazalohovat nebo dat jinam, aby zbytecne nenarustali pravidelne zalohy BOINC.
-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

no....měly by být v takovém počtu, jak popisuješ - sranda je pak třeba v tom, že se například u mně nastěhoval do slotu0, kde byl einstein současně s ním i BURP.....asi to nějak nebylo doladěné....TheBurn píše:Mnoo ale ty sloty by mely bejt pro kazdej projekt jeden, ne?...Nebo popripade asi dva, kdyz jde o HT,...Ale co ja vim, moc se v tom nevyznam do hloubky,...Btw. ale priznejme si - co je dneska 11MB
jj, tak tak. A jeste u mne na jednoprocesorovem CPU dal to dvou slotu. Takze to moc vychytane neni4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:no....mìly by být v takovém poètu, jak popisuješ - sranda je pak tøeba v tom, že se napøíklad u mnì nastìhoval do slotu0, kde byl einstein souèasnì s ním i BURP.....asi to nìjak nebylo doladìné....
-
JAKU
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Přesun nainstalovaného BOINCu
Jak nejlépe přesunout BOINC ? Lze jen přesunout adresář, nebo je třeba to odinstalovat a znovu nainstalovat ? Pakliže ano, co udělat s rozpracovanými jednotkami ??
Jsem si to nechal nainstalovat do Program Files, abych se následně dočetl, že je dobrý nápad to nechávat zálohovat
LOL Což se zrovna z Program Files dělá dost blbě 
Díky Jarda
Jsem si to nechal nainstalovat do Program Files, abych se následně dočetl, že je dobrý nápad to nechávat zálohovat
Díky Jarda
@ JAKU - viz FAQ o BOINC, pasaz o zaloze BOINC.
EDIT: doplnìno do FAQ - Potøebuji pøenést BOINC z jednoho poèítaèe na druhý, z jednoho disku na druhý èi nakopírovat nazpátek po reinstalaci OS
EDIT: doplnìno do FAQ - Potøebuji pøenést BOINC z jednoho poèítaèe na druhý, z jednoho disku na druhý èi nakopírovat nazpátek po reinstalaci OS
Postup presunu na jiny adresar/disk/pocitac je stejny - pokud se spousti pres link nebo rucne.
Je-li BOINC instalovany jak service/sluzba, je potreba nejprve sluzbu zastavit, zazalohovat, sluzbu odinstalovat, presunou na nove misto a sluzbu znovu registrovat (tusim boinc_cli.exe -install); jak je to u nove verze BOINCu s rucni instalaci sluzby jsem nezkousel. Kdyztak to jde ocurat tim, ze zazalohujes, nainstalujes BOINC nove a prepises cely folder zalohou.
EDIT: doplnìno do FAQ.
Pomohlo?
Je-li BOINC instalovany jak service/sluzba, je potreba nejprve sluzbu zastavit, zazalohovat, sluzbu odinstalovat, presunou na nove misto a sluzbu znovu registrovat (tusim boinc_cli.exe -install); jak je to u nove verze BOINCu s rucni instalaci sluzby jsem nezkousel. Kdyztak to jde ocurat tim, ze zazalohujes, nainstalujes BOINC nove a prepises cely folder zalohou.
EDIT: doplnìno do FAQ.
Pomohlo?