Rozjel jsem si boinc na PC v práci. Moc u nej nebývám, ale vždy když k němu přijdu tak tak mám CPU time málo, pár minut i hodin. Dat dle grafu je taky zpracováno málo. Takto nikdy nedosáhnu bodů. Vím jistě že PC jede pořád... čím to může být?
Děkuji.
Nedopočítá se?
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nedopočítá se?
Zalezi do akeho boinc projektu si sa zapojil - niektore davaju pracu iba obcas...
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

Hádám, že je tím spíš myšlen postup na konkrétní WU, ne že by bylo málo práce z projektu.
Ovlivnit to můžou asi hlavně dvě věci: náročnost projektu - například takové CPDN bude zpracováváno hodně dlouho - a nastavení, kdy má BOINC pracovat.
Nejspíš to bude ten druhý případ, když říkáš, že je tam jen pár minut nebo hodin CPU time. Jestli na něm pořád někdo pracuje a BOINC má například nastaveno, aby pracoval až po 3 minutách nečinosti, může se stát, že během pracovní doby bude počítat jenom pár minut, když si půjde pracant uvařit kafe. :)
V každém případě bude asi dobré projít si nastavení, ještli nejsou výpočty něčím takto omezeny (doba nečinosti, využití pamětí a místa na disku..). A možná taky zkontrolovat automatické spouštění - já zapínám BOINC manuálně, protože jej mám na externím disku a taky se občas zapomenu ^^
Ovlivnit to můžou asi hlavně dvě věci: náročnost projektu - například takové CPDN bude zpracováváno hodně dlouho - a nastavení, kdy má BOINC pracovat.
Nejspíš to bude ten druhý případ, když říkáš, že je tam jen pár minut nebo hodin CPU time. Jestli na něm pořád někdo pracuje a BOINC má například nastaveno, aby pracoval až po 3 minutách nečinosti, může se stát, že během pracovní doby bude počítat jenom pár minut, když si půjde pracant uvařit kafe. :)
V každém případě bude asi dobré projít si nastavení, ještli nejsou výpočty něčím takto omezeny (doba nečinosti, využití pamětí a místa na disku..). A možná taky zkontrolovat automatické spouštění - já zapínám BOINC manuálně, protože jej mám na externím disku a taky se občas zapomenu ^^
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Ano, mas asi pravdu Martine.. ta formulacia otazky bola trochu matuca..
Btw, vitaj po 2,5 roku znovu aktivne na fore...
Btw, vitaj po 2,5 roku znovu aktivne na fore...
Podpis
-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

<offtopic>Díky za přivítání. :) Po delší době jsem si uvědomil, že v nové instalaci Debianu jsem zapomenul na boinc a když už jsem si s ním tak hrál, došlo mi, že už vlastně ani nejsem uražený kvůli rozpadu CNT a mohl bych se i mrknout občas na forum. :-D Tak jsem se tady před pár dny podíval, nostalgicky zavzpomínal, zjistil, že se toho zase až tak mnoho nezměnilo a rovnou jsem tab s forem nechal otevřený. :-)</offtopic>
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Tak. Ved aj tak ide o boinc samotny, takze naco si kazit hobby.. 
Podpis