Problémy s Rosetta 5.51
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
k6
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Problémy s Rosetta 5.51
No jake mate zkusenosti? Ja dostal uz nekolik vadnych jednotek... jednalo se o RNA WUs. Proste se vsechno pocita jak ma, ale procenta stoji... pak se najednou zresetuje cas CPU a zase se pocita od prvniho modelu... takhle se to zvopakne 4x a pak odesle vysledek jako chybny. Kolega hlasil podobne problemy. Navic v grafickem okne i pocas "vypoctu" sviti blika INITIALIZING... uz sem takhle zahodil nekolik jednotek, a furt chodi jenom tyhle divne... Nevite v cem je problem?
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj a výtej na fóru.
Jsem si novou app stáhl až teď a zatím to jede (to ale moc neznamená). Grafika pro můj OS asi není vůbec.
Nicméně rosetta má s grafikou problémy poměrně často. Je háklivá na typ karty, ovladače...
Na fórum RAH jsem se už díval a lidé tam reportovaly chyby které vypadají podobně (prolítl jsem to jenom v rychlosti ) - odkaz EN
PS Docela by se hodil link na dané spadlé jednotky (WU) nebo alespoň v result bývá výpis jak to spadlo (něco typu <stderr>.... 0x000666 .... </stderr>)
Pak se dá najít proč to spadlo a nebo aspoň reportovat bug.
Jsem si novou app stáhl až teď a zatím to jede (to ale moc neznamená). Grafika pro můj OS asi není vůbec.
Nicméně rosetta má s grafikou problémy poměrně často. Je háklivá na typ karty, ovladače...
Na fórum RAH jsem se už díval a lidé tam reportovaly chyby které vypadají podobně (prolítl jsem to jenom v rychlosti ) - odkaz EN
PS Docela by se hodil link na dané spadlé jednotky (WU) nebo alespoň v result bývá výpis jak to spadlo (něco typu <stderr>.... 0x000666 .... </stderr>)
Pak se dá najít proč to spadlo a nebo aspoň reportovat bug.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
-
k6
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Diky za privitani, na forum chodim delsi dobu ale az ted me situace prinutila napsat. Ano, prave do toho diskusniho EN vlakna co jsi napsal jsem jiz prispel, viz.
http://boinc.bakerlab.org/rosetta/forum ... true#37792
nejdriv sem si spatne jednotky znacil, pak ale jsem se na to vykaslal.. Protoze kazda RNA jednotka se chovala stejne.... pocitala, pak se to resetlo a pocitalo dal... az sem to zrusil a pozadal o dalsi a dosla dalsi s tou samou chybou... jednotek sem takhle pokusne prijal asi 5-8, vzdy stejna chyba. Oni ty jednotky nespadnou, ale kdyz je netipnu rucne tak se budou pocitat do nekonecna a neustale resetovat... nicmene, podle orig. fora to vypada, ze nova rosetta ma skutecne nejaky problem.
PS: S grafikou jsem zatim nikdy problemy nemel... a i kdyby... aby projekt po 3 hodinach pocitani stale ukazoval 1.000%, to asi normalni nebude.
http://boinc.bakerlab.org/rosetta/forum ... true#37792
nejdriv sem si spatne jednotky znacil, pak ale jsem se na to vykaslal.. Protoze kazda RNA jednotka se chovala stejne.... pocitala, pak se to resetlo a pocitalo dal... az sem to zrusil a pozadal o dalsi a dosla dalsi s tou samou chybou... jednotek sem takhle pokusne prijal asi 5-8, vzdy stejna chyba. Oni ty jednotky nespadnou, ale kdyz je netipnu rucne tak se budou pocitat do nekonecna a neustale resetovat... nicmene, podle orig. fora to vypada, ze nova rosetta ma skutecne nejaky problem.
PS: S grafikou jsem zatim nikdy problemy nemel... a i kdyby... aby projekt po 3 hodinach pocitani stale ukazoval 1.000%, to asi normalni nebude.
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Jestli jsem to dobre chapu. tak vydaly par spatnejch jednotek ktery se kousou (9 jde 10tá se kousne). Zatim pozastavili jejich rozesilani (vsech WU pro 5.51) a na ralp testuji 5.52.
Aktuálně mi jedna tato WU skončila OK. Ale průběh je dost zajímavý. 32.4 pak minutu 32.5 dalsi minutu 40.12...
Aktuálně mi jedna tato WU skončila OK. Ale průběh je dost zajímavý. 32.4 pak minutu 32.5 dalsi minutu 40.12...
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI