Problémy s Rosetta 5.51

Fórum o projektu Rosetta@home

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
k6
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problémy s Rosetta 5.51

Příspěvek od k6 »

No jake mate zkusenosti? Ja dostal uz nekolik vadnych jednotek... jednalo se o RNA WUs. Proste se vsechno pocita jak ma, ale procenta stoji... pak se najednou zresetuje cas CPU a zase se pocita od prvniho modelu... takhle se to zvopakne 4x a pak odesle vysledek jako chybny. Kolega hlasil podobne problemy. Navic v grafickem okne i pocas "vypoctu" sviti blika INITIALIZING... uz sem takhle zahodil nekolik jednotek, a furt chodi jenom tyhle divne... Nevite v cem je problem?
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

Ahoj a výtej na fóru.

Jsem si novou app stáhl až teď a zatím to jede (to ale moc neznamená). Grafika pro můj OS asi není vůbec.
Nicméně rosetta má s grafikou problémy poměrně často. Je háklivá na typ karty, ovladače...
Na fórum RAH jsem se už díval a lidé tam reportovaly chyby které vypadají podobně (prolítl jsem to jenom v rychlosti ) - odkaz EN

PS Docela by se hodil link na dané spadlé jednotky (WU) nebo alespoň v result bývá výpis jak to spadlo (něco typu <stderr>.... 0x000666 .... </stderr>)
Pak se dá najít proč to spadlo a nebo aspoň reportovat bug.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
k6
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od k6 »

Diky za privitani, na forum chodim delsi dobu ale az ted me situace prinutila napsat. Ano, prave do toho diskusniho EN vlakna co jsi napsal jsem jiz prispel, viz.
http://boinc.bakerlab.org/rosetta/forum ... true#37792

nejdriv sem si spatne jednotky znacil, pak ale jsem se na to vykaslal.. Protoze kazda RNA jednotka se chovala stejne.... pocitala, pak se to resetlo a pocitalo dal... az sem to zrusil a pozadal o dalsi a dosla dalsi s tou samou chybou... jednotek sem takhle pokusne prijal asi 5-8, vzdy stejna chyba. Oni ty jednotky nespadnou, ale kdyz je netipnu rucne tak se budou pocitat do nekonecna a neustale resetovat... nicmene, podle orig. fora to vypada, ze nova rosetta ma skutecne nejaky problem.

PS: S grafikou jsem zatim nikdy problemy nemel... a i kdyby... aby projekt po 3 hodinach pocitani stale ukazoval 1.000%, to asi normalni nebude.
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

Jestli jsem to dobre chapu. tak vydaly par spatnejch jednotek ktery se kousou (9 jde 10tá se kousne). Zatim pozastavili jejich rozesilani (vsech WU pro 5.51) a na ralp testuji 5.52.

Aktuálně mi jedna tato WU skončila OK. Ale průběh je dost zajímavý. 32.4 pak minutu 32.5 dalsi minutu 40.12...
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
Odpovědět