Seznam Projektů

Obecná diskuse týkající se systému BOINC

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
Bilardos
Nováček

Seznam Projektů

Příspěvek od Bilardos »

Je velké množství projektů a nějak se v to neorientuji.
Napřed jsem si našel nějaké informace, přihlásil se do projektu. No po čase došla zásoba :-(
Je něke na internetu nějaký stručný přehled projektů?
Základní znám, ale ty ostatní?
Tím, že se podívám na stránku v cizím jazyce se s mou znalostí angličtiny víc nedozvím.
Takže bych poprosil o nějaký link na přehled (český)
a nebo nějaký Tip na výpočty zaměřené na "zdravotnictví" (Predictor - nejede, Rosetta-OK, boincsimap - nejede)
Díky za info, a´t mám co počítat :-)

// Změněn název treadu. azor666//
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

Databáze projektů pomalu vzniká na wikipedii (link mám v popisu). Bohužel ještě rozhodně není dodělaná. Také v sekci fóra ostatní projekty se dá nalést dost infa. Sice to není moc přehledné, ale něco tam je :wink:

Tip na výpočty zaměřené na "zdravotnictví" malaria control- ale nejdou zakládat účty. Víc jich ve IMHO stable verzi není.

EDIT úplně jsem zapoměl na Quantum Monte Carlo to je také "zdravotnictví" i když to nevypadá, a projekt jede stabilně.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
Honza

Příspěvek od Honza »

Life-science projektu opravdu neni malo: pocitaje v soucasnosti oblibenou Rosettou, pres zde nesmyslne protezovany Predictor ktery chcipnul, SIMAP bezici diky uspechum bohuzel uz jen obcasne, WCG se snahou se starit jako BOINC project, medialne pritazlivou Malarkou, zajimavym QMC (nevim, jestli se do zrovna zaradit do life-science), rozjizdejicim se Docking (snad lepsi pokracovatel Predictora), konce porodnimi bolestmi Protein@Home.

Nekdy se lepe vysvetluje srovnanim projektu, nekdy vyzdvyhnutim toho, co ma projekt jedinecne.
Obecnou orientaci lze ziskat procitanim fora, kde jsou info spise a aktualne rozstrousene. Jak psal azor, wiki se spise rozjizdi. (azore, nestacil by ti v podpisu link na wiki bez predsazeneho www?).
Odpovědět