Sci-fi seriály
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Sci-fi seriály
Taky se rádi koukáte, stahujete nebo měníte seriály? Pochlubte se co sledujete!
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Červený Trpaslík. Viděl jsem alespoň 3x
Lexx je docela dobrej, zvláště první série
Lexx je docela dobrej, zvláště první série
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
Teď koukám na animovanou sérii Tripping the Rift, jinak poslední dobou byla IMO skvělá Battlestar Galactica. Krom toho bych ještě za skvělý považoval Farscape a se zavřenýma očima Enterprise. Red Dwarf, Babylon 5, Dr. Who nebo X-Files asi ani nemá cenu zmiňovat
Akorát je mi tak trochu líto, že když si člověk zvykne na vysokou kvalitu zmíněných, SG mu potom přijde jako totální blbost 
@Nevyn: Viděl jsi Stargate Infinity?
@Nevyn: Viděl jsi Stargate Infinity?
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Přiznám se, že já jsem starej
trekista, ale než koukat na seriály dávám přednost si je přečíst. Jinak červený trpaslík je také dobrý.
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
Ty se mas. Ja jen v PDA.gRis píše:Pravda, treba takovyho Trpaslika mam doma knizne
Uvazuju o nakupu DVD pokud budou komplet (pokud mozno i se Smeg Ups a Smeg Out) za nejakou rozumnou cenu.
Mimochodem videli jste ten Americkej pilotni dil RD? Nic horsiho jsem asi nevidel.
2 azor666: Nemas nahodou 2. serii v cestine?
Private (old) + CCU stats.
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Mam lexxe komplet, ale titulky k 2 serii nemam a pochybuji že vůbec jsou.Bubak píše: 2 azor666: Nemas nahodou 2. serii v cestine?
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
Mam ho taky komplet v anglictine + 1. serii v cestine. Jelikoz Prima vysilala i 2. serii, tak furt doufam, ze to nekdo ma i v cestine.azor666 píše:Mam lexxe komplet, ale titulky k 2 serii nemam a pochybuji že vůbec jsou.
Private (old) + CCU stats.
Ano, Lexx v češtině někdo má a určitě sehnat nějakým způsobem půjde. I když není problém Lexxu za pár dílů začít perfektně rozumět i bez titulků, které nejsou(jsem si 100% jist). Pro toho, kdo se někdy bez titulí díval na BSG nebo Dr. Who to nebude nejmenší problém, kdyby tu někdo takový náhodou mezi vámi byl 
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Já pouze Akta-X který fakt žeru a nemůžu se dočkat až je budu mít celý stažený a celý je sjedu, včetně sérií 6-9 který u nás nikdy v TV nedávali 
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.