Zdravím,
najednou mi předevčírem začal házet BOINC chybu při připojování na servery (temporarily failed uplad/download - error 502). Už se tu na jednom threadu diskutovala chyba 500, ale tohle vypadá na něco jiného. Klasicky značí v internetových prohlížečích 502 chybu bad gateway, ale já jsem kromě restaru počítačenic nedělal a nastavení vůbec neměnil, takže proč by najednou měla vzniknout chyba??? Napadla mne možnost, že správce sítě u nás začal blokovat určitou komunikaci, ale u nás jsou tak restriktivní nastavení, že kromě klasických http a ftp portů snad ani nic jiného povoleno není. Máte někdo nějaký nápad co s tím?
Error 502
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Vitej na foru,
K diagnostice problemu by pomohlo oznacit nejenom verzi BOINC, ale predevsim, o jake z vice nez desitky moznych projektu se jedna.
Je docela mozne, ze se jedna o SETI a problem souvisi a prechazovanim serveru v Berkeley a bude chvilku trvat, nez se opravi DNSka atp.
Delaji ti to vsechny projekty, jen nektere, jedna se o pravidelnou chybu nebo nahodnou (napriklad podle zatizeni kontaktovaneho serveru)?
K diagnostice problemu by pomohlo oznacit nejenom verzi BOINC, ale predevsim, o jake z vice nez desitky moznych projektu se jedna.
Je docela mozne, ze se jedna o SETI a problem souvisi a prechazovanim serveru v Berkeley a bude chvilku trvat, nez se opravi DNSka atp.
Delaji ti to vsechny projekty, jen nektere, jedna se o pravidelnou chybu nebo nahodnou (napriklad podle zatizeni kontaktovaneho serveru)?
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Další popis
Ahoj, dělá to celé uplynulé dva dny (počítače nevypínám, pouze jednou denně restartuji), jsem zapojen do projektů SETI a ClimatePrediction. Verze Boincu je 5.2.8 i 5.2.13. Libor A.