KREDIT, KREDIT, KREDIT... :)

Obecná diskuse týkající se systému BOINC

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
JardaM
Expert
Expert

Příspěvek od JardaM »

Ono zneužít se dá v podstatě všechno.
Ale ke kreditům:
- Spisovatelé dávají do knihy kapitolku Credits, která se u nás překládá jako Poděkování.
- Herci na předávání Oscarů v Kodak theater na Holywood boulevardu děkují svým maminkám (give credits), jaké pekly dobré buchty.
- No a my máme credits, čti třeba zásluhy, že se ten který projekt hýbe dopředu. Nic si za to nekoupíš, ale třeba tě to potěší.
Obrázek
asistent
Nováček

Příspěvek od asistent »

Zažil jsem už dva režimy, ale pořád nemůžu uvěřit, že někdo dělá něco zadarmo! :shock:
To už neplatí, že ani kuře zadarmo nehrabe ? Asi budu muset přehodnotit svůj negativní postoj k lidstvu :roll:

P.S. PRODÁM KREDITY ! :lol: (pokus o vtip)
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

asistent píše:Zažil jsem už dva režimy, ale pořád nemůžu uvěřit, že někdo dělá něco zadarmo! :shock:
To už neplatí, že ani kuře zadarmo nehrabe ? Asi budu muset přehodnotit svůj negativní postoj k lidstvu :roll:
Zadarmo to sice skutečně je, ale ono to také člověka nic moc nestojí. Naintalování klienta trvá pár minut pokud se to někde nezasekne (většinou mezi židlí a klávesnicí). Energii navíc to sice nějakou sežere, ale když ráno jedu do práce/školy autem, protože jsem líný jít na bus, tak spotřebuji víc energie než můj PC za měsíc (ať s boinc nebo bez).
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
Pepino65
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepino65 »

asistent píše:Zažil jsem už dva režimy, ale pořád nemůžu uvěřit, že někdo dělá něco zadarmo! :shock:
Není třeba nic přehodnocovat, toto je taková "akce Z". Některé výzkumné instituce, jejichž projekty se počítají, ovšem výsledky výzkumu hodlají samozřejmě zpeněžit (zdaleka ne všechny). No a to je svým způsobem "malá privatizace" po česku. A ještě něco k té akci "Z" - obrovská část z nás to dělá i o (pracovních?) sobotách, ba i nedělích. :lol:
Nihil est impossibile (Nic není nemožné)
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

OT>pcman>: Debatu o spotřebě jsem s dovolením přesunul sem

ON TOPIC
Jen tak pro zajímavost, narazil jsem na tread na CPDN foru kde řešili totéž:
Les Bayliss píše:To be quite blunt about it, credits are just to amuse people. But some people get rather obsessed with them. They are a bit like 'Monopoly money': alright in the context of playing Monopoly, but useless in the real world. Or getting a gold star at school for a nice report.
At least, I haven't heard of anyone finding a use for them.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
Odpovědět