29.3.2006 15:21:24|LHC@home|Message from server: No work sent
29.3.2006 15:21:24|LHC@home|Message from server: (won't finish in time) Computer on 88.5% of time, BOINC on 96.0% of that, this project gets 33.3% of that
29.3.2006 15:21:24|LHC@home|No work from project
Přítel je ten, kdo o vás ví všechno a má vás pořád stejně rád... ELBERT HUBBARD
29.3.2006 15:21:24|LHC@home|Message from server: No work sent
29.3.2006 15:21:24|LHC@home|Message from server: (won't finish in time) Computer on 88.5% of time, BOINC on 96.0% of that, this project gets 33.3% of that
29.3.2006 15:21:24|LHC@home|No work from project
To znamená, že v počítači je příliš mnoho práce od jiných projektů a LHC vyhodnotil, že by nesthl dopočítat v čas. Doporučuji u některého projektu zakázat ztahování další práce, ale pravděpodobně se to po čase ustálí samo (přestane si brát tolik práce z ostatních projektů)
jo, idealni je, jednotky ktery ocividne nestihne komp spocitat rucne zrusit:"zrusit vybranou ulohu"(BoincView-Dejvidkova lokalizace). Jednotka se oznaci jako uzivatelem zrusena a priste se jich stahne mene. Ja tohle resim pokazdy, kdyz jde pocitac odeme ze stolu, kde bezi treba 14 dni nonstop k uzivateli, kde potom bezi jen 8h/den. Potom zacne nestihat a musim tak 15-20 jendotek vyrusit. Od ty doby si dela mensi zasobu.
LHC ma praci, nema praci No nez jsem stacil presvedcit BS ke stazeni vic prace nez bezny 5.4.9, tak jsou na suchu.
Na LHC se obcas take deje nad ramec WUs a kreditu,
Chrulle od LHC odchazi a hleda si jinou praci, ale alespon prozradil, ze nejspis bude nove applikace a nove WUs.
Darkmoor píše:Neměli nahodou v poslednich dnech s LHC nějaké problémy?? Neproběhla mi validace u 6 jednotek za posledni asi 4 dny... http://lhcathome.cern.ch/pending.php
Tenhle link mi toho moc neřekne . Moje se zvalidovaly v pohodě.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
Darkmoor píše:Neměli nahodou v poslednich dnech s LHC nějaké problémy?? Neproběhla mi validace u 6 jednotek za posledni asi 4 dny... http://lhcathome.cern.ch/pending.php
Jj, se omlouvám, sem to zrovna opravoval
Asi na to mam pech, normálně se mi dopočítaly a odeslal, s takovouhle už jich tam mam pěknou řádku
Jj, se omlouvám, sem to zrovna opravoval
Asi na to mam pech, normálně se mi dopočítaly a odeslal, s takovouhle už jich tam mam pěknou řádku
Jj, 3 mám ještě z dřívějška za celou dobu co to počítám, ale aby jich bylo 5 z jedné várky to se mi eště nestalo
Budu doufat, že to časem promažou a nebudou mi tam ty jednotky zaclánět.
Darkmoor píše:Jj, 3 mám ještě z dřívějška za celou dobu co to počítám, ale aby jich bylo 5 z jedné várky to se mi eště nestalo
Budu doufat, že to časem promažou a nebudou mi tam ty jednotky zaclánět.
To uvidíš. Já jsem zvědavej na novou aplikaci a jestli se změní dýlka výpočtu jedný jednotky...
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.