To zni take velice rozumne. Vzdyt boinc zvysuje spotrebu elektrickeho proudu, takze by na tom vlastne vydelalielvis píše:A co jim treba navrhnout dat reklamu pres temelinské věže
Menší týmy v boinc.cz týmu
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Novy team
Ahoj, jsem novym clenem BOINC.CZ tymu. O ditribuovanych vypoctech vim x let (spise jen SETI). O tom, ze se to da vyuzit i v medicine jsem se dozvedel nahodou. Ucastnim se projektu ROSETTA a PROTEIN. Nick mam Polo a zalozil jsem miniteam Vyskov. Je jedno kolik ma kdo kreditu,delame to proto ,aby jsme pomohli a ne pro body. Lidi ale radi vidi, ze nejakou praci odvedli proto jsem zalozil minitym, do ktereho bych chtel pritahnout par znamych. Nejtezsi jim bude vysvetlit ,ze za to nic nedostanou:) Jinak jsem si procetl forum a mam problem treba s tim ze mi v jednom manageru nejede rosetta a protein(mam 2 PC na kazdem jedno). Predictor nejel vubec-nemohlo se to pripojit...
Jinak se jeste ucatnim projektu spolecnosti UNITED DEVICES(medicina).
Jinak se jeste ucatnim projektu spolecnosti UNITED DEVICES(medicina).
Ahoj a vitej na foru.
Rosetta je OK, ale Predictor u me nemel nikdy dobrou povest a jejich chovani v posledni dobe pobourilo nejednoho dlouhodobeho clena BOINC komunity. Doporucuji tento thread na letme seznameni.
Mozna stoji za uvahu nejaky jiny life-science projekt, treba Docking, SIMAP, mozna Tanpaku, s vyhradou i WCG - proste v teto oblasti je z ceho vybirat...
Rosetta je OK, ale Predictor u me nemel nikdy dobrou povest a jejich chovani v posledni dobe pobourilo nejednoho dlouhodobeho clena BOINC komunity. Doporucuji tento thread na letme seznameni.
Mozna stoji za uvahu nejaky jiny life-science projekt, treba Docking, SIMAP, mozna Tanpaku, s vyhradou i WCG - proste v teto oblasti je z ceho vybirat...
Založil jsem minitým Slunecnice DC, pro zaměstnance (jednoho
) a přátele (uvidíme, kolik jich nakonec bude) Slunečnice o.s. v Děčíně.