No tak u mně už to vypadá s upgradem celkem v pohodě a jediné co mně ještě trochu štve ,že jsem nesehnal přesně manuál na moji základní desku (je to rev.A a manuál je na rev.B) - ono je to stejné až na pár odlišností. Jsou tam takové dva "boxíky" s přepínačema - jeden menší na násobič a druhý na fsb. Na té mojí desce je ale na tom pro násobič o přepínač víc. Chtěl jsem totiž zvednout fsb, protože paměť běží jen na 100 MHz, i když by mohla na 133 - bohužel to už asi deska výš nepustí. Uchladit by se to dalo v pohodě a tak važuju o tom násobiči. Dost mně totiž dráždí, že to je ve výsledku pomalejší než předtím...
taky mně napadlo, jestli jsem neměl jít raději na strojírenství, protože některé úpravy při vybavování PC jsou málem dobré tak na soustruh

U mně to bylo celkem v pohodě - jenom jsem ohnul "zobáček" na spodní části grafárny na druhou stranu a ohnul jsem ještě cosi, čemu překážela síťová karta, která ve velká jako kráva...
jinak teda metabond je výborný i když jsem to pochopitelně nemohl namazat v HDD

Mám tam jeden 20 GB, který by pořád mněl jet, už kvůli BOINCu a taky moc veliký kravál nedělá - má jenom 5600 otáček. Zato ten druhý, 10 GB velký má 7200 otáček a dělá celkém kravál - další věc je, že ho vlastně ani nepoužívám - je skrytý, protože přes něho startuju a moc by se to nesneslo (podle BOOT magicu) a tak je skrytý. Mám na něm jenom Win98 na hraní + tam bude později Linux. Když ho nepoužívám, mohl by být vypnutý, ale windows by mi asi vypínal i ten normální. Tak jsem hledal něco na vypínání HDD a našel - bohužel to nefunguje....
jenom to nějak dořeším a konečně bude pořádné ticho....předtím jsem počítač slyšel i přes dveře, když bylo ticho a teď otevřu dveře a uvažuju, jestli je vůbec zapnutý
no předtím mi to nevadilo ,ale ticho je fakt lepší....