Flashové návody pro BOINC

Obecná diskuse týkající se systému BOINC

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Honza

Příspěvek od Honza »

Hod sem CZ texty, at je od ceho se do En verze odpychnout...
Krystof
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krystof »

Zrovna ty texty sepisuju a jak jsem psal, prekladatele uz mam, ale kdyby nahodou "selhal" :lol: tak dam urcite vedet. Diky :wink:
Honza píše:Hod sem CZ texty, at je od ceho se do En verze odpychnout...
JardaM
Expert
Expert

Příspěvek od JardaM »

Honza píše:Hod sem CZ texty, at je od ceho se do En verze odpychnout...
,
Honzo, a ja mislel (byl přesvědčen) že ty češtinu rád.
Necroman
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Necroman »

Tak uz jsem byl take obeznamen s tim, ze se nase flashove navody stavaji popularnimi, stojim ted ale pred moralnim dilema: ta moje upoutavkova prezentace ZDE je jen zapoctovou praci na seminar z Flashe, kde jsem skloubil prijemmne s uzitecnym.
(Tu prezentaci jsem spichl asi za 4 dny, kdyz jsem ve ctvrtek zjistil, ze mam do nedele odevzdat zapocet a zatim jsem na Flash ani nesahnul :) ).

U te prezentace jsem se ponekud vice "inspiroval" puvodnim flashem na Folding@home, ktery je k videni ZDE.

Pokud bych oprasil sve znalosti a udelal anglicky remake toho meho remaku, mohlo by to hodit spatne svetlo na SETI, ze "kopiruje" od Foldingu... tak nevim.

Co na to rikate?
Merlin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Merlin »

2Necroman:

Myslím, že Tvůj výtvor se opravdu silně inspiroval z původního motivu. Na druhou stranu svou jednouchostí je dostatečně transparentní pro masy PC uživatelů. Zpětný překlad do EN se mi jeví zbytečný, to už by jako kopírování určitě někdo napadl :wink: . Nicméně jsi odvedl kus práce, a to se cení.

A ten zápočet taky :lol:
Krystof
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: re

Příspěvek od Krystof »

Já si myslim, že ta tvoje prezentace je udělaná líp... No každopádně musíme počkat, co nám napíšou - já už čekám na odpověď od pátku, tak jenom doufám, že maj prostě o víkendu "volno" :lol:
Necroman píše: Co na to rikate?
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Re: re

Příspěvek od dejvidek »

Necroman píše:Co na to rikate?
Velmi povedené :Honza_clap. Chybí mi prezentace více projektů, třeba jako pokračování.
dejv
Krystof
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krystof »

Tak ten "muj" prekladatel do anglictiny ma cas nejdrive az o vikendu. Mel by nekdo chut prelozit ten prvni navod? Text mam pripraveny a byl bych vdecen :)
Honza

Příspěvek od Honza »

Nevim, jestli se k tomu dostanu do patku (o vikendu jsem fuc), ale jak jsem navrhoval drive - hod jsem text (urcite toho neni mnoho). To se spise nekdo chyti, muze nahodit hruby preklad, ktery se potom doladi...
Krystof
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krystof »

Jasne, je to urcite dobrej napad - takze text prvniho navodu je tady a kdyz se do toho kdokoli pusti, tak treba hned napiste sem, at nepreklada stejnou cast navodu vice lidi najednou :wink: Samozrejme kdo vice pomuze s prekladem, bude uveden v navodu mezi prekladateli :P Zatim diky moc :)

btw vypada to, ze je zajem i o slovenskou verzi :)
jinak zaroven zaroven delam na obrazovkach anglicky verze prvniho navodu a na dalsim navodu :)
Honza píše:Nevim, jestli se k tomu dostanu do patku (o vikendu jsem fuc), ale jak jsem navrhoval drive - hod jsem text (urcite toho neni mnoho). To se spise nekdo chyti, muze nahodit hruby preklad, ktery se potom doladi...
Krystof
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krystof »

Tak a mám další návod :D
V pořadí čtvrtý se jmenuje Detailní nastavení projetku World Community Grid a naleznete ho na zaktualizované a na překlady přichystané stránce zde.
Jako vždy budu rád za připomínky :wink:

Jinak koukám, že na anglický překlad se ještě nikdo nevrhl a já se zatím anglicky líp nenaučil :lol: tak snad se na to vrhne ten "můj" překladatel o víkendu, obrazovky pro anglickou verzi mám již (bez textu) hotové :wink:
Krystof
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krystof »

Dělám ten update kvůli BOINC Manageru 5.8.* a jeho novému zjednodušenému grafic.rozhraní. Myslíte, že má smysl ponechat starou verzi návodů, a označit třeba jako 1a a updatnutou verzi jako 1b nebo tu starou verzi návodu (pro BM 5.4.11) zrušit a nahradit s ní tu novou? Je vlastně nějaký důvod pro užívání starší verze než 5.8.*?

...jinak překlad do angliny se zatím nepohnul :?
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Osobně používám stále původní grafické rozhraní a to proto, že mi vyhovuje. Důvod proč používat starší verze BM jsou, ale je jich minimum. Rozhodně je lepší udělat návod pro verzi 5.8.x s poukazem na to, že některé funkce ve starších verzích nejsou než naopak. (některé funkce jsou v novějších verzích...atp.)
dejv
Krystof
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krystof »

No já používám taky to původní GUI, to nový mě spíš prudí, asi hlavně proto, že teď kvůli němu budu muset ty první návody předělat :D Včera jsem se do toho pustil a když jsem přidal do prvního návodu (instalace a připojení k projektům) obrazovky po prvním spuštění BOINC Manageru, tak jsem to za chvíli zabalil, protože mi došlo, jakej v tom bude zmatek...Přemýšlím nad "scénářem", aby v tom zmatek nebyl... napadlo mě zatím tohle:

- instalace BOINC Manageru -> spuštění proběhne automaticky v novém GUI -> připojení k prvnímu projektu -> malá prohlídka nového GUI -> přepnutí do starého GUI -> připojení k dalšímu projektu -> malá prohlídka starého GUI -> přepnutí do nového GUI ...KONEC

takže do starého návodu budu muset přidat jenom obrazovky pro nové GUI a u starého GUI jenom přepnutí se do nového GUI, ale asi to bude pěkně dlouhý...
dejvidek píše:Osobně používám stále původní grafické rozhraní a to proto, že mi vyhovuje. Důvod proč používat starší verze BM jsou, ale je jich minimum. Rozhodně je lepší udělat návod pro verzi 5.8.x s poukazem na to, že některé funkce ve starších verzích nejsou než naopak. (některé funkce jsou v novějších verzích...atp.)
dejv
Krystof
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krystof »

Tak preklad prvniho navodu do anglictiny je konecne na svete :) Jeste to pry po sobe prekontroluje a posle mi to :wink:
Chce to nekdo jeste prekontrolovat, ze bych to sem pak hodil?
Odpovědět