FordPrefect píše:Honasss píše:chkconfig --list |grep boinc vypsal co měl, boot.log je prázdný, ... jesli nebude zadrhel někde v těch uživatelích, standardně se mi po startu přihlašuje uživatel "user" který možná nemá všechna práva ke spuštění boincu

Predne jsi nam nenapsal. kde jsi boinc nainstaloval. Doporucuju zridit uzivatele boinc s homovshom adresarem
/home/boinc . Tam dat vsechny soubory a adresare boincu. Pod rootem v schellu dat
cd /home
chown -R boinc boinc
Tak jeste jednou a pomalu.
Jako sluzba se to spousti nezavisle na prihlasovanem uzivateli. Nezalezi tedy vubec na tom jestli a kdo se tam naloguje. Spousti se to primo pri startu systemu.
Ze je prazdny boot.log je dost divne. S FC5 nemam zkusenosti, ale v jinych RedHatech i Fedorach se tam normalne zapisuje co se provadi pri startu.
Predpokladam, ze byl vytvoren uzivatel boinc s home adresarem /home/boinc. V nem vytvoren podadresar BOINC, kde je boinc core soubor se jmenem boinc. Na velikosti pismen ZALEZI.

Ale to asi bude protoze jinak by Ti nefungoval service boinc start.
Zmena vlastnika neni nutna, protoze se provadi ve scriptu. Parkrat jsem na to zapomnel, tak jsem to pridal pred spusteni

Ted me napadlo, jestli nahodou za restart nepovazujes odhlaseni a prihlaseni uzivatele. Pro nas ostatni restart znamena opravdu restart pocitace. Zkus se prihlasit jako root a dat prikaz reboot.
Pak uvidime, jestli se do boot.log neco nezapise.
Libor