Volby

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno

Koho budete volit?

CSSD
11
18%
ODS
27
44%
KSCM
2
3%
KDU-CSL
3
5%
US
1
2%
Zelení
5
8%
Evropští demokraté
2
3%
Jiná strana
1
2%
Nepůjdu k volbám
10
16%

Celkem hlasů: 62

Pepino65
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepino65 »

dejvidek píše:
forest píše:Odlišujme dvě různé věci a to vládu s KSČM a vládu s tichou podporou KSČM.....
Tyhle věci neodlišuji, je to jedno a to samé. Problém je, že postižené ovečky ČSSD si myslí, že v tom je rozdíl. Není.
forest píše:Jsem rád že mu to neprošlo a že třeba konečně začnou jednání o vládě která bude moct 4 roky vládnout....
Mít radost z toho, že v demokratické zemi není ani po měsíci vláda je zcela mimo mé chápání.
dejv
Není to to samé, ale si třeba myslím jenom já. Komančové a jejich toaletního režimu měli svoje gestapo - (StB) a také svoje Schutzstaffeln - SS (Lidové milice) a k tomu Hitlerjugend (SSM) . Dneska je to cháska bezmocných staříků, s kterýma ale vůbec před 20 a více lety nebyla prdel. Klaus je prezidentem díky bolšánům a vůbec se za to nestydí. Takže tichá podpora je co? O ně se nikdo opírat při všech hlasováních nemusí. Jinak je třeba říct, že k moci po válce by se nedostali, kdyby nepředcházely ty události, které předtím byly - válka a okupace, atd.

Komančů jsem si užil dost, ale dneska bych je nedemonizoval. Nevidím, dobrou reprezentaci ani na jedné straně politického spektra. Rozhodně ve mě nebují ta nesmiřitelnost z nějakých levých nebo pravých táborů. Protože nesmiřitelný až do krajnosti byli právě ti rudí šmejdi a kdo se chová jako oni a je také nesmiřitelný mohl by se možná posuzovat podle hesla: vypadá jako kachna, kejhá jako kachna, tak je to kachna ... (nenávidí jako bolševik, je nesmiřitelný jako bolševik, tak je to ...... ).

V jiných demoverzních zemích se kolikrát nedaří sestavit vládu třeba i rok. No a taky to funguje ..., někde mají vládu co by dup a nemusí to tam stát za nic.
Nihil est impossibile (Nic není nemožné)
[Jilem]Karell
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od [Jilem]Karell »

Foreste ty jsi volil podle programu ČSSD. Prosím tě, podle kterého, oni nějaký měli? Co dobrého může být na něčem, s čím souhlasí KSČ ?
Pepino, Klaus byl zvolený prezidentem především a jen díky vnitřním rozkolům ČSSD, vzpomeň si na Zemanova slova, že sám ví o 19 poslancích, kteří Klause volili. Když napíšeš, že se o komouše nikdo opírat nemusí, podívej se rok zpátky na hlasování v parlamentu, víc není potřeba k tomu dodávat. A nejde o žádné démonizování, pokud bys znal jejich program a ideová východiska, přestože se píše rok 2006, věděl bys, že při sebemenší příležitosti jsou připraveni opět převzít moc s tím, že budou vyvlastňovat, zestátňovat, omezovat osobní svobodu ve jménu třídního boje. Mrzí mě a do smrti mě mrzet bude, že jsme v roce 1989 skočili disidentům na hesla typu
" Nebudeme jako oni " a podobně. Ne, vůči nim jsme měli být 1000x horší a do krajnosti nesmiřitelní.
Adam23
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Adam23 »

2 Pepino65

tak tohle si myslím též. Klaus byl zvolenej i komunisty; ohledně komunistů, asi se shodneme, že ať volby dopadly jakkoli tak neúspěch komunistů je úspěch. A lidi, který nerozlišujou mezi ČSSD a KSČ(M) mě dost štvou.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Narazil jsem na zajímavý , i když už postarší článek :
http://www.novinky.cz/04/39/65.html
Hlavně to srovnání cen je zajímavé :lol:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Zamčeno