Čeština do BoincView
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Vyšla nová verze BoincView a to 1.0.6 beta 3. Spáchal sem do ní češtinu. Není zdaleka kompletní. Prosím o vyzkoušení a případně návrhy jak a co přeložit.
Čestina pro verzi 1.0.6 beta 3
BoincView 1.0.6 beta 3
dejv
Čestina pro verzi 1.0.6 beta 3
BoincView 1.0.6 beta 3
dejv
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Tak i v atmosféře jaká v týmu panuje jsem kompletně přeložil BoincView, bohužel je tam nějaký problém, aplikace háže chybu. Napsal sem Sebastianovi, zda mi s tím dokáže pomoct.
Kdo by chtěl překlad přece jenom zkusit, tak je tady. (Zip 43kB). Stačí archív rozbalit do vytvořeného adresáře cz/LC_Messages a v BoincView změnit jazyk na cz.
Zkoušel sem to na verzi 1.2.2, tak třeba jiná házet chybu nebude.
dejv
Kdo by chtěl překlad přece jenom zkusit, tak je tady. (Zip 43kB). Stačí archív rozbalit do vytvořeného adresáře cz/LC_Messages a v BoincView změnit jazyk na cz.
Zkoušel sem to na verzi 1.2.2, tak třeba jiná házet chybu nebude.
dejv
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Padá to při startu programu, Mr4k mi poslal "svojí" verzi + mojí češtinu a pohoda, tak nevím. Opravil sem nějaké chybičky: cestina_beta_0_8
dejv
dejv
- Dericcaster
- Nováček
Do download sekce jsem pridal cestinu pro BV 1.2.5
Cislovani je divoke, o tom neni sporu.
Ale 1.2.5 je novejsi a narozdil od dnes historicke 1.3.0 mi i funguje, 1.2.6 beta1 je z tohoto mesice...
Pokud Sebastian stahl 1.3.0 z webu, asi k tomu mel duvod; pokud nefunguje z novejsima BOINC, tak je to dalsi duvod proc ji asi netlacit do download sekce.
Proste jenom verzi 1.3.0 z pocatku roku nedoporucuji.
Ale 1.2.5 je novejsi a narozdil od dnes historicke 1.3.0 mi i funguje, 1.2.6 beta1 je z tohoto mesice...
Pokud Sebastian stahl 1.3.0 z webu, asi k tomu mel duvod; pokud nefunguje z novejsima BOINC, tak je to dalsi duvod proc ji asi netlacit do download sekce.
Proste jenom verzi 1.3.0 z pocatku roku nedoporucuji.