Projekt Einstein@Home je zatím v Alfa verzi pod pracovním názvem Pirates@Home http://pirates.vassar.edu/
Stále ještě neposílají jednotky a nastavení týmu také ještě nelze přeeditovat, takže se nelekněte, že je stále veden jako Hrusice CZ.
Hned jak to bud možné, přepíši vše do standardní podoby našeho týmu Czech National Team http://pirates.vassar.edu/team_display.php?teamid=65
Na záložce "Úkoly" klikni pravým myčítkem na právě zpracovávanou jednotku. Objeví se menu "Zobraz grafiku". Klikni na to a otevře se Ti další okno s grafikou, která znázorňuje zpracovávané údaje. Bohužel nevím, jak jsou ty popisky v EN verzi, ale postup je totožnej. Např. u SETI je to pořád ta stará dobrá klasika, ale v 3D.
Vladimir Bugdol píše:Poslední dva dny se Pirates@Home s těma jednotkama nějak roztrhl pytel. Dostávám a počítám jednu za druhou (do této chvíle 11). Paráda. Kdy už se rozjede Einstein@home?
Einstein@Home již někomu jede, ale přijmuli jenom pár lidí na testování
Bohužel jsem se nestihl ani registrovat a od té doby to už zase nejde.
Jinak nevím jak ty, ale já jsem momentálně od Pirates nic nedostal
Aspoň že někdo z týmu nás podrží
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Jednotek to dává moc. Akorát mi to poč. nestíhá počítat mám rozjetejch moc projektů. A je na to moc málo času. Jinak to jednotku počítá od 30vteřin do půl hodiny. Verze pirátů se mi mněněj tak rychle že si je nestíhám , ani prohlížet. Škoda že na to počítání nedávaj tejden jako Seti. Za půlku jednotek nemám body A navíc mi chodí třeba 20jednotek najednou a pak den nic.
Vladimir Bugdol píše:Bohužel máš pravdu. Už mi taky chodí jen SETI.
to je skoda
zacal sem pocitat CPDN,ale v narodaku nejsem protoze cekam na LHC a to budu pocitat jako primarni na 90% a Cpdn dam 10% a seti vypustim tam us na tom lip nebudem skusime neco kde maj vsichni skoro stejne sance
Problem neni v tom, za co jsou body, ale co ma smysl pocitat. Ja zacal pocitat seti, ted jsem pridal CPDN to ale jen na kompech ktere to zvladnou a kde je sance to taky dopocitat neje brat body za rozdelanou praci. Jestli zkusim jine projekty tak jen proto ze CPDN na vsech kompech nejde.
No někdo se mně ptal jak to že to nestíhám počítat. Situace je taková že hodinu to počítá seti, pak hodnu climate, pak hodinu protein a pak od 30sekund do 30minut pirátes. A kolečko jede znova. Každou třetí hodinu příjde na řadu Pirátes. Takže za 24 hodin stihnu spočítat méně než 8jednotek Pirátes.
Jednotky pirátes už taky nedostávám. Trochu sem zakřiknul, že jich je moc.
Pirates@Home - 2005-01-30 20:12:48 - Message from server: A new version (4.38) of the BOINC core client is available from this project's web site.
Hmm, on jaksi BOINC 4.38 je pro Max OS X, coz zapomneli dodat. Nejspis tech par jednotek pousti prave pro Mac, aby odzkouseli si to odzkouseli nez to pusti na Einsteina.
4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:LOL!!! ty neviditelné jednotky se stejnym jmenem se zaèaly poèítat...tak to teda tìžce nechápu... a nakonec fakt nejsou stejné-je tam vždy nepatrný rozdíl v èísle.....tak to je teda psycho. Jdu hledat ty další. Nìkde v mojem PC musí být
Ostatni tyhle neviditelne jednotky taky pocitaji, protoze uz jsme 5.