Můj čtyřletý syn mi nakreslil takovou malou potvůrku. Moc se mi ten obrázek líbil, tak jsem ho naskenoval, upravil a použil jako avatar. Byl bych raději, kdyby se mi ten převod povedl ve větší kvalitě. Není tady někdo s většími zkušenostmi s grafikou? Původní obrázek je .jpg. Rozlišení 1024*768/256 odstínů šedi, 600 DPI. Byl bych moc rád.
Ještě dodám, že mi syn nakonec řekl, že jsem to já.
Jo a výsledek řeknu synovi.
Vladimir Bugdol píše:Mùj ètyøletý syn mi nakreslil takovou malou potvùrku. Moc se mi ten obrázek líbil, tak jsem ho naskenoval, upravil a použil jako avatar. Byl bych radìji, kdyby se mi ten pøevod povedl ve vìtší kvalitì. Není tady nìkdo s vìtšími zkušenostmi s grafikou? Pùvodní obrázek je .jpg. Rozlišení 1024*768/256 odstínù šedi, 600 DPI. Byl bych moc rád.
Ještì dodám, že mi syn nakonec øekl, že jsem to já.
Jo a výsledek øeknu synovi.
Tento avatar mne prinejmensim zaujal
Ano, muzu ti to klidne upravit - uz jsem tady nejake avatary upravoval (napriklad aby byly pruhledne).
Rozliseni staci, ukladat v podstate krivky jako .jpg neni dobry napad (radsi jako .png). Osobne bych to zkontratnil (tj. opravdu bile pozadi), ale ne na ukor toho, abych zaniklad 'kresba' pastelkou ci cim to bylo provedene.
To sou komentare
Musim se priznat ze kdyz jsem to videl poprve tak jsem premyslel co to jako je....nejdriv mi to pripadalo jako nejaky ptak ale po delsim zkoumani jsem v tom objevil cloveci postavicku. Myslim ze te nazor ostatnich vubec nemusi zajimat...je to obrazek od tveho ditete a jako takovy je pro tebe urcite nejhezci obzvlaste kdyz predstavuje tebe
Howard píše:No kdyz vypada takhle, tak to uz nevypada tak spatne
Jeste bych udelal trochu mezeru mezi tema zelenejma bananama a avatarem.
Hmm, to ma neco do sebe....kdyz jsem toho avatara editoval, sice mne to napadlo, ale nejak to hned zapadlo. Asi bych hlavne musel zmenit maximalni velikost avatara, aby mohl byt na vysku vyssi...se na to podivam.
Vladimir Bugdol píše:Můj čtyřletý syn mi nakreslil takovou malou potvůrku. Moc se mi ten obrázek líbil, tak jsem ho naskenoval, upravil a použil jako avatar. Byl bych raději, kdyby se mi ten převod povedl ve větší kvalitě. Není tady někdo s většími zkušenostmi s grafikou? Původní obrázek je .jpg. Rozlišení 1024*768/256 odstínů šedi, 600 DPI. Byl bych moc rád.
Ještě dodám, že mi syn nakonec řekl, že jsem to já.
Jo a výsledek řeknu synovi.
No, Vladimire, sikovneho syna mas, vidno, ze ma fantaziu...
Ked som sa na ten obrazok pozrel prvykrat, pripominal mi skor tie male potvorky so spicatymi usami, tusim Gremlin sa volali Samozrejme, nic proti, je to pekne