Jo, tak to je fakt supr.Honza píše:Dlouho jsme tady nic nemeli, tak... Uftoun - zemedelec se prave natahuje na 20 mega.
btw to ja se doziju 20M jen diky tomu, ze kazdorocne se vykon procesoru zdvojnasubuje
Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Jo, tak to je fakt supr.Honza píše:Dlouho jsme tady nic nemeli, tak... Uftoun - zemedelec se prave natahuje na 20 mega.

Diky. Nejak jsem ted nestihal sledovat toto forum. Vrhnul jsem sve aktivity na mBank. Sice to je trochu komerce, ale zas to snad rozviri zahnilou bankovni bazinu, kde se topi kazdy den desitky milionu na poplatkach.Honza píše:Dlouho jsme tady nic nemeli, tak... Uftoun - zemedelec se prave natahuje na 20 mega.

Hezke, gratulujuk6 píše:200 000![]()

Díky za gratulaci. Jak mohu najít Tebe. To abych Ti za těch čtrnáct dní mohl také stisknout virtuální rukuHonza píše:Tak ať ti to počítá![]()
Schází mi taky "ještě kousek" a do 14 dní by mohl být další milníček

Jo, jo, jo viděl jsem. To budu mít tak na pět let, než se do takových čísel dostanuHonza píše:No, jak bych ti to ulehcil...hmm.
Momentalne se trochu vic venuju PrimeGridu, tak kdyz se podivas na jejich homepage nebo na top computers, tak me asi uvidis

Myslis 100mega?Honza píše:...
Koukam, ze CCU bude mit brzy take milnicek...
No jo, ztracime. Stanley zmenil chlebodarce, takze odpadnul jeho RAC. Ted to tahnem jen s Miiichalem. Skoda.Honza píše:...
Koukám, že nějak ztrácíte. Libor se zase produbil a opět jede. Jestli to bude tahkle dál, tak budeme mít všichni tři zhruba stejný příděl...