dejv
Diskuse nad touto sekcí
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Re: Diskuse nad touto sekcí
Myslíš statistiku zde na fóru?
Sorry, mám dneska dlouhé vedení 
dejv
dejv
Nemyslím, že by byla na fóru ale ano, myslím statistiku. Na hlavní stránce na ni nemám odkaz a nebo jsem slepý. Jinak stránky vypadají moc hezky.

- forest
- Kontaktovat uživatele:
Na to se neubráním nereagovatvlcak1 píše:Jinak stránky vypadají moc hezky.
Můžeš mně říct co je na těch stránkách tak hezkého krom toho, že na nich prakticky vůbec nic není?
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k nedostatku času ti nepovím kdy se k tomu dostanu, fórum sem předělával třeba v noci ze soboty na neděli, jinak nebyl čas.vlcak1 píše:Nemyslím, že by byla na fóru ale ano, myslím statistiku. Na hlavní stránce na ni nemám odkaz a nebo jsem slepý. Jinak stránky vypadají moc hezky.
dejv
To je mi jasné Dejvídku, že jsi zaneprázdněn. Sám to znám moc dobře. Taky potkávám svý vlastní záda
. Já se chtěl jen zeptat. Teď už to vím a dám pokoj.

Prostě graficky se mi líbí, co je na tom k nepochopení. Pro mne je tam nejdůležitější fórum. A to tady je. Statistiky taky budou a ostatní postupem času taky přibude. Dejvídek nás už několikrát prosil, aby jsme mu pomohli. zřejmě se asi nikdo nepřihlásil a necháváme to na něm. Prostě nestíhá a já ho chápu. Sám taky doma nesedím u TV s prstem v nose ale makám jak barevnej aby si parchantíci mohli válet šunky u moře po světě.forest píše:Na to se neubráním nereagovatvlcak1 píše:Jinak stránky vypadají moc hezky.![]()
Můžeš mně říct co je na těch stránkách tak hezkého krom toho, že na nich prakticky vůbec nic není?

- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Vlčáku sorry že reaguji až teď, není čas, sem 6 dní v týdnu v práci a sem prostě maximálně vytížen. Již beží v testovacím provozu wordpress, který bude asi na hlavní page nahozen. Času málo, nápady, spolupráci mi hoď přes SZ, ICQ nebo email.
Díky
dejv
Díky
dejv