E@H-Aktuální stav projektu

Fórum o projektu Einstein@home

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
zdespi
Moderátor II
Moderátor II

Příspěvek od zdespi »

Pentium M 1,7 GHz, h1_0399.90_S5R2__180_S5R2c, 21.84 hodin, 310.16 kreditu
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Deadline/cas na WU

Příspěvek od azor666 »

Honza píše:Na Einsteina jsou mozna dlouhe, ale stale kratke treba proti SETI Beta Astropulse a stale prtave proti CPDN :lol:
-Astropulse je Betatestovani, u betatestovani musi byt clovek pripraven na vsechno LOL
-CPDN ma vetsi naroky na RAM a HDD => do projektu nebylo zapojeno takove mnozstvi vykopavek jako do EAH
-Hlavne u CPDN je deadline rok, a navic se muze pretahnout.

Problem IMHO neni v delce WU. Problem je v pomeru dedline/cas_na_WU. Pri kancelarskym provozu 40h/tyden a deadline 2 tydny nemaj PC typu AMD2800 a P4HT 2,5GHz/celeron 3GHz sanci dlouhe WU stihnout. Boinc pak necha PC na suchu, nebo WU prosvihne deadline.

Chtelo by to zvisit deadline na 3tydny, nebo garantovat, ze dlouhe WU nebudou na postet na nic jineho, nez X/C2.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
shafa

Příspěvek od shafa »

Jo. mluvis mi z duse. Nebo teda spis ze vsech tech jednojadernych vykopavek. Pro kancl/domaci PC co se vypinaji je deadline 14 dni opravdu na hrane unosnosti.

If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
zdenekxxx
Nováček

Příspěvek od zdenekxxx »

Ahoj :-)
nevíte někdo jak ještě dlouho bude projekt trousit tyhle šíleně dlouhé jednotky? Dopočítám co mám a další přísun práce jsem zatím bloknul už jednou se mi stalo,že to nahlásilo chybu ve výpočtu po asi 70ti hodinách práce a to je pak dost velká ztráta času.
Pav Lucistnik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pav Lucistnik »

Jeste minimalne dva a pul mesice, nez dojdou - viz http://einstein.phys.uwm.edu/server_status.php

Co bude pak, nikdo nevi, ale je slusna sance ze kratsi nebudou.
zdenekxxx
Nováček

Příspěvek od zdenekxxx »

Hmmm :( ... tu poslední mi to počítalo 130 hodin ... tak uvidíme necháme se překvapit :wink:
shafa

Příspěvek od shafa »

Asi nerikam nijakou novinu, ale celkem se pri soucasnych jednotkach otocilo vypoctove skore AMD/Intel.
Na drivejsich jednotkach byly AMD procaky citelne vykonnejsi. Ted se skore ototcilo a i "sunky" typu P4 Northwood davaji bartonum na frak.

If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

shafa: To je pravda jenom ve WIN. Pod linuxem by ten pomer mel bit stejny jako byl. Je to asi 17% dle slov lidi z projektu
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
gigadisk
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

statistika

Příspěvek od gigadisk »

Jsem si vsimnul, ze zde jdeme dobre nahoru, v RAC budeme z 20 brzo 19, pokud si ty cisla pamatuju dobre a i v celkovy statistice jdeme o jedno misto vejs, asi do toho zapojim i pocitac a nejaky ten kredit snad dostaneme. :)
JardaM
Expert
Expert

Příspěvek od JardaM »

Na stránce EaH Beta visí asi 14 dní optimalizace pro Linux a asi 4 dny optim pod Win.

2shafa: Mě "šunky" typu Northwood tvoří 2/3 stáda a dostal jsem z nich zajímavá čísla:
na QMC "nahrabu" 1 credit za 182 sec,
na SETI opt. Ben Joe za 160 s,
na EaH odhadem za 300 - 320 sec.
Tak jdu zkusit tu optimalizaci EaH.

Oprava: Toto není žádná optimalizace ve stylu Akosfových vylepšení. Pokud je tam nějaké zrychlení, tak velmi malé.
Obrázek
Zerkof12
Nováček

Příspěvek od Zerkof12 »

mam nejaku "190"ku jednotku na Jablku s 1,83 Ghz C2D, 1G RAM a odhad je 67 hodin ,vlastne su to 2 jablka a s dvomi C2D 1.83, teda spolu 4 190kove jednotky naraz, ale aj tak... nie je to trochu vela?

Oprava: tak na jednom jablku ide 190ka a na druhom jablku mi bezi 285ka, a tie casy sa uz "normalizuju"... sorac

Oprava 2: tak nakoniec su to 480- resp 495 ky a cas bude okolo 24 hodin..., tak uvidime
Musacek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Musacek »

tak se mi dneska stahla nova aplikace einstein_S5R2_4.30_windows_intelx86.exe
betr
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od betr »

S5R2 done
co bude ted, nebo uz neco dalsiho ?
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

betr píše:S5R2 done
co bude ted, nebo uz neco dalsiho ?
Ted prijde S5R3 a po ni jeste S5R4. S6 je stale v nedohlednu....
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

S5R3 se blíží k 1. polovině a ukázala se potřeba rozdělit průběh S5R3 na úrovni 800 Hz - budou nové jednotky, které budou delší nejspíš za stejný kredit jako současné - bližší zde a v newsech. Nyní se budou doposílávat jednotky <800 Hz takže velmi často bude docházet ke stahování velkých balíků dat. Proto je doporučeno modemistům na pár dní přerušit projekt než se dostanou do oběhu nové jednotky.

EDIT: opraveny jednotky - díky za upozornění
Odpovědět