Nenápadné rozdělení CNT
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Debtu o con2007 jse z tohoto treádu prěsunul do vlákna CON2007
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Koukam, ze Forest se bleskove naucil perfektne anglickyHonza píše:BOINC.cz (web and the team) is no longer affilieted with CNT.
It's 'explained' here.
2 Ford: nastesti anglicky taky moc neumim (vic si toho domejslim nez skutecne prectu), jsem po veceri a po precteni toho threadu, ... nevim nevim.
Fakt se tohle vsechno musi ventilovat i venku?
Fakt se tohle vsechno musi ventilovat i venku?
Private (old) + CCU stats.
- gabberattack
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Pise na podobne urovni i cesky - viz clanek o malarii. Tezko rici jestli je horsi preklad nebo cestina.gabberattack píše:Vyzera to dost mizerne, ked lider jednej z najvacsich skupin pise anglicky horsie, ako nejaky maly skolak na zakladke....
Nicmene si myslim, ze v tymu ma lidi vybavene druhou gramotnosti.
- gabberattack
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Honza, ja viem, ze v CNT su schopni ludia, skor som to myslel tak, ze nik uz nie je ochotny sa do toho angazovat a radsej ostavaju necinni.Honza píše:Pise na podobne urovni i cesky - viz clanek o malarii. Tezko rici jestli je horsi preklad nebo cestina.gabberattack píše:Vyzera to dost mizerne, ked lider jednej z najvacsich skupin pise anglicky horsie, ako nejaky maly skolak na zakladke....
Nicmene si myslim, ze v tymu ma lidi vybavene druhou gramotnosti.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
-
Burney
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Nechápu
Řekne mi někdo objektivně, co se tu stalo?? ... Nesledoval jsem poslední události a teď už vidim jen rozhádaný zbytky původně bezkonkurenčního týmu - a to co se výsledků týče tak i komunikace.

2 Burney: Objektivne? Tak to chces nemozne. Kazdy kdo je aspon trochu aktivni na nejakem ceskem boinc webu z principu nemuze byt objektivni.
No a subjektivnich nazoru si jak tady tak na foru CNT muzes precist az hruza.
No a subjektivnich nazoru si jak tady tak na foru CNT muzes precist az hruza.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nechápu
Pokud to chceš objektivně, tak asi takhle:Burney píše:Řekne mi někdo objektivně, co se tu stalo?? .
Kvůli rozdílným požadavkům jednotlivých lidí, kteří se angažovali v týmu, ohledně způsobu sdílení či naopak nesdílení "záležitostí" okolo týmu došlo postupně k takovému "oddálení se" jejich postojů, že část z nich na protest založila Czech Democratic Team. Po čase došlo k tomu, že Forest založil samostatnou doménu CNT a z CNT odešel Dejvídek a postupně přešla do nově vzniklého týmu boinc.cz i další skupina lidí z CNT.
Obávám se, že objektivněji to napsat nedokážu a nějaké "upřesňování" by už nebylo možno označit za objektivní.
Naposledy upravil(a) LiborA dne čtv úno 01, 2007 3:10 pm, celkem upraveno 1 x.
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
2 LiborA: Sice jsi napsal subjektivni vyjadreni clenu boinc.cz, ale je to to nejobjektivnejsi co se tady Burney muze dozvedet.
A podle meho subjektivniho nazoru je to i nejobjektivnejsi vyjadreni ktere si muze precist obecne.
A podle meho subjektivniho nazoru je to i nejobjektivnejsi vyjadreni ktere si muze precist obecne.
Nazdar lidičky,
patřím mezi klasické počtáře-nainstalovat a počítat, pro Boinc v ČR nedělám nic víc než že přemlouvám známé k instalaci. Jsem ale hrdý na to že jsem ČECH. CNT je mrtvé ať žije CNT a Boinc.cz. Jestli se nemýlím tak .cz se používá pro servery nějak vázané k ČR. Teď jen taková skromná otázka: proč kopete za mezinárodní? Web máte v češtině, fórum je převážně v češtině. To je pro vás takový problém sejít se s CNT v jednom nároďáku? Vždyť je tam i dalších 371 týmů!
patřím mezi klasické počtáře-nainstalovat a počítat, pro Boinc v ČR nedělám nic víc než že přemlouvám známé k instalaci. Jsem ale hrdý na to že jsem ČECH. CNT je mrtvé ať žije CNT a Boinc.cz. Jestli se nemýlím tak .cz se používá pro servery nějak vázané k ČR. Teď jen taková skromná otázka: proč kopete za mezinárodní? Web máte v češtině, fórum je převážně v češtině. To je pro vás takový problém sejít se s CNT v jednom nároďáku? Vždyť je tam i dalších 371 týmů!
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Vítej na fóru,rasta píše:Nazdar lidičky,
když si přečteš vše co bylo o CNT a Boinc.cz napsáno zjistíš (předkládám zkrácenou neutrální verzi), že to byli původně dva týmy, které se následně spojili do jednoho týmu s názvem CNT se stránkami na doméně boinc.cz. Protože ale docházelo k názorovým rozporům mezi vedoucími představiteli týmu, které se nepodařilo vyřešit jednáním a celá situace se zvrhla pomalu až do hysterického obviňování kdo, kdy, s kým a jak apod., tak došlo postupně k vytvoření domény czechnationalteam.cz a samostatného týmu boinc.cz. Těm co se nelíbil Forestův přístup se přesunuli do týmu boinc.cz (případně do jiných týmů, které také vznikly či již fungovaly) a Forest přesunul stránky týmu na novou doménu. Oba týmy jednou dál a obecně není důležité kolik je v týmu lidí či zda jsou národní či mezinárodní, ale že pomáhají při podpoře uživatelů, kteří se chtějí zapojit do dobré věci (tím myslím poskytnutí výkonu svého počítače pro vědecké účely). Jestli je přitom tým "vidět" i v porovnání s ostatními týmy je jakási třešnička na dortu, která může samozřejmě motivovat.
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
-
reALTom
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jde spise o to, proc se team tvari jako international na boincstats.com. Nevim z jakeho duvodu, zda ta moznost na projektech neni ci to spravci opomeli. Na ralph@home(spravce Dodo) a World Community Grid - tam jsem ani nevyzkoumal kdo boinc.cz zakladal, mame proste nenastavenou narodnost teamu.
Koho zajímají kredity, tak je najde tady