IM-Jaký pužíváte messenger ???

Obecné fórum o čemkoliv, off-topic záležitosti.

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

U Skype jde posílaní souboru asi téměř vždy, protože tam jede spojení přes servery Skype.......A u toho ICQ jsem teda zmatený, podle toho co tu píšete tak nevím co si mám myslet :? ....budu muset asi zase začit testovat :wink:
fatbozz
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fatbozz »

Bony píše:U Skype jde posílaní souboru asi téměř vždy, protože tam jede spojení přes servery Skype.......A u toho ICQ jsem teda zmatený, podle toho co tu píšete tak nevím co si mám myslet :? ....budu muset asi zase začit testovat :wink:
to jde ale zkus si poslat soubor kdyz je jeden za natem, pojede to pouze 1k
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Používám už léta ICQ, ale chystám se na Mirandu až bude čas, hlavně kvůli tomu přenášení.

Jinak posílání dat mně jde doma, ale v práci to nejde kvůli FW :?
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
JVc
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od JVc »

U ICQ je tam na to nastaveni, predvolby_zabezpeceni -> nastaveni spojeni (tlacitko vlevo dole) -> pripojeni s firewallem (prepinac)
Kdo hleda, najde... ||| PC Gygabite 8I945PL-G Pentium D 805 2.66GHz - Bus Speed 533MHz - 2x512MB Dual DDRII 533MHz
Obrázek
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Zkuste SIM ( http://sim-im.org/wiki/Main_Page ). Jiste budete spokojeni :lol:
reALTom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reALTom »

Já používám Trilliana, posílání souborů přes síť ICQ jde podle toho, kdo je aktiv/pasiv. Jinak jsem s ním spokojen, běží mi tam více protokolů a nejeví se to tak těžkopádně jako origoš ICQ. To samé se dá říci i o Mirandě, já si ale více oblíbil ten Trillian :D
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

V icq jsou pekni hajzlove. Od 17.1. mi od nekterych lidi nechodi zpravy. Chapu sice snahu firmy icq o likvidaci alternativnich klientu, ale blokovani zprav je pekne zaludne. Pochopil bych, kdyby alternativnim klientum zablokovali prihlaseni, ale blokovani zprav je peknu hnus. Co si o tom myslite?
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Nějak sem to nezaznamenal, odjakživa používám ICQ, nyní ICQ2003b a tak nemám problém. Každopádně pokud něco takovýho ICQ (AOL) dělá, tak to je pěknej hnus - na druhou stranu ICQ není jedinej protokol na světě.
dejv
Necroman
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Necroman »

ICQ má výpadky celkem běžně, s tím musí uživatelé počítat. Pro tento případ mám třeba GoogleTalk či Skype :-)

Btw. znáte plugin do Mirandy ICQJ S7 & SSS ? Umí hledat invisible uživatele, přidávat lidi do listu bez autorizace, odejímat jiným již přidělenou autorizaci, pracuje s XStatus, umí zobrazovat mnoho podrobných informací o uživatelích (IP adrea, Ignore Check..).. šikovná věcička. Ještě dodám, že používám Miranda IM v0.7.0 Test Build #11
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: re

Necroman píše:ICQ má výpadky celkem běžně, s tím musí uživatelé počítat. Pro tento případ mám třeba GoogleTalk či Skype :-)

Btw. znáte plugin do Mirandy ICQJ S7 & SSS ? Umí hledat invisible uživatele, přidávat lidi do listu bez autorizace, odejímat jiným již přidělenou autorizaci, pracuje s XStatus, umí zobrazovat mnoho podrobných informací o uživatelích (IP adrea, Ignore Check..).. šikovná věcička
Ja pouzivam SIM. Umi taky hodne sikovnych vecicek. Bohuzel na jinych platformach nez widle jsou moznosti omezene. Trebas miranda je jen pro widle.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

No konečně to někdo slepil :lol:
dejv
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

dejvidek píše:No konečně to někdo slepil :lol:
dejv
Ja to vidim jinak. Muj puvodni prispevek uz si nikdo neprecte a ja se nedovim nazor na danou vec :idea: :cry:
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

ICQ je holt uzavřenej protokol a mirandu&spol jednou za pár měsíců odstřelej. Komu stím nesouhlasí tak může maximálně utíc na jabber.
Otázka je jestly se AOL tahle firemní politika vyplatí. Když to budou dělat moc často tak půlka lidí uteče k jabberu a druhá k M$. Kdyby to nedělali vůbec tak ten jejich reklamama přeplácanej klient nikdo nepoužívá a oni jenom dotují servery.

btw spojil jsem to se starší diskuzí na stejné téma
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
KPX
Začatečník
Začatečník

Re: ICQ

Příspěvek od KPX »

FordPrefect píše:V icq jsou pekni hajzlove. Od 17.1. mi od nekterych lidi nechodi zpravy. Chapu sice snahu firmy icq o likvidaci alternativnich klientu, ale blokovani zprav je pekne zaludne. Pochopil bych, kdyby alternativnim klientum zablokovali prihlaseni, ale blokovani zprav je peknu hnus. Co si o tom myslite?
Souhlasim ze jde o hnusne chovani, ale asi je za tim byznys. BTW, ja spise pouzivam Skype, hlavne pro tu univerzalitu - hlas/text.
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: ICQ

KPX píše:
FordPrefect píše:V icq jsou pekni hajzlove. Od 17.1. mi od nekterych lidi nechodi zpravy. Chapu sice snahu firmy icq o likvidaci alternativnich klientu, ale blokovani zprav je pekne zaludne. Pochopil bych, kdyby alternativnim klientum zablokovali prihlaseni, ale blokovani zprav je peknu hnus. Co si o tom myslite?
Souhlasim ze jde o hnusne chovani, ale asi je za tim byznys. BTW, ja spise pouzivam Skype, hlavne pro tu univerzalitu - hlas/text.
Mam i skype. Ale vzhledem k tomu, ze je to uzavreny komunikator, nemuzu si klienta doprogramovat svoje vlastni veci. A to je hodne omezujici. :idea:
Odpovědět