calibrating 80 to 30
BOINC - QMC@home
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
No praveze mam kalibraci zapnutou, jinak by ji prece neprovadelvejpuste píše:Asi hloupa otazka, ale kalibraci mas vypnutou : bs_opts.xmlFordPrefect píše:Mam tady takovou zvlastnost. Za 10 hodinovy vypocet BS pozaduje jen zhruba 30 kreditu.
calibrating 80 to 30
Pak je dulezite, kolik mas granted i kdyz u nekterych projektu to muzes svym malym narokem snizit i ostatnim.
Libor
Tak jsem si to chtel odzkouset a neco stahnout. Zasobu mam na 2 dny a i kdyz mam uz nafrontovano 72 hodin (pro dve jadra), stejne si BS reklo o dalsich 96 hodin a stahnul asi 40 jednotek.
Pak jsem zjistil, ze blbej jsem ja, protoze jsem u jednoho projektu mel fake # CPU na 4. Otazkou ale je, by se vlastne melo chovat zadani prace, kdyz pro nejaky projekt mam realny pocet jader, pro jiny zase treba 4 nebo 8 a ceho by se vlastne mel BS chytit. No mozna to zprumerovat podle poctu projektu a jejich share tam, kde je povolen prijen prace.
No nic, nabehl jsem si sam, tak alespon dam vedet, jestli uz je ten kredit u cerstvych tasku fixni nebo jak...
Pak jsem zjistil, ze blbej jsem ja, protoze jsem u jednoho projektu mel fake # CPU na 4. Otazkou ale je, by se vlastne melo chovat zadani prace, kdyz pro nejaky projekt mam realny pocet jader, pro jiny zase treba 4 nebo 8 a ceho by se vlastne mel BS chytit. No mozna to zprumerovat podle poctu projektu a jejich share tam, kde je povolen prijen prace.
No nic, nabehl jsem si sam, tak alespon dam vedet, jestli uz je ten kredit u cerstvych tasku fixni nebo jak...
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Mám poslední jednotku z 19.12. a bylo to pouze za claimed credit, na žádný fixní kredit to nevypadá - i když v tomto threadu slibuje akgrimme fixní kredit do konce roku. Zároveň upozorňuje, že u těch, u kterých zjistí "optimalizované" klienty, budou snižovat kredit. Také slibuje novou aplikaci, já jsem zatím počítal s aplikací 5.06
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Teď sice připojenej nejsem. Ale co pamatuji tak se QMC nikdy nepředalo. Benchmarky ten tvůj PC vrací normální=>asi nemají přidělování kreditů moc vychytaný.
btw ten projekt má quorum 1- to znamená že se naplno projeví "blbost" přidělování kreditu systémem benchmark*cas.
Co ostatní? Jaký vám to dáva C/h?
btw ten projekt má quorum 1- to znamená že se naplno projeví "blbost" přidělování kreditu systémem benchmark*cas.
Co ostatní? Jaký vám to dáva C/h?
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- Marty McFly
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele: