Dalsi postup
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
2 Ford: Tak nevim. Nevidim do hlavy ani Forestovi ani Dejvovi. Sem uz jsem psat nechtel ale Dejvuv postoj mi k tomu o5 vyprovokoval. Neznam presny datumy toho co se kdy stalo, ale cela tahle debata je podle me o jednom cloveku co sedi na heslech a o 2. cloveku co sedi na domene. Ostatni co sem pisou a to vcetne radnich se flakaj nekde mezi. No aspon ze pri tom nezapomeli na svy crunchersky PC. 
Private (old) + CCU stats.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Žádný fórum jsem ukrást nechtěl, ale polož si otázku Forde když dejvidek předělá stránky na boinc.cz na stránky svého týmu co on ukradne. Jen smaže logo CNT, upraví pár řádek a ejhle jsou tu stránky a fórum dejvidkova týmu a to co se budovalo pro CNT jakož i fórum bude najednou patřit zcela jinému týmu.
Právě aby tohle nikdo už v budoucnu nemohl udělat, jsem chtěl ten písemný závazek, bohužel u dejvidka nebyl a není možný, tak jsem založil týmý web sám a chtěl jsem aby tam bylo alespoň zkopírováno týmové fórum, bohužel jak jsem se dozvěděl to je asi dejvidkovo, nikoliv CNT.
Nová doména bude smluvně ošetřena aby již nadále o nic co tým buduje nepřišel a v tom duchu budou i některé klauzule ve smlouvě. Bohužel to jak čtu někteří nevidí jako posun v záležitostech okolo týmu společně se souběžným vyřešením správy hesel k projektům.
To že dejvidek neodpověděl na další mnou jasně vyřčenou otázku co bude nadále s fórem a správou na projektech kde ji má stále on, jak je u něj normální vůbec neodpověděl a kupodivu to nikomu nevadí.
Jen doplním názor Miiichala co mně psal včera. On se rozhodl sepsat tu smlouvu v zájmu stabilizace týmu CNT a toho, že dejvidek na boinc.cz vybuduje čistě informační web o BOINC. Pokud dejvidek vše odmítne a bude si dál dělat co bude chtít, nemá smlouva dle jeho názoru smysl a s jejím vyjednáváním končí.
Právě aby tohle nikdo už v budoucnu nemohl udělat, jsem chtěl ten písemný závazek, bohužel u dejvidka nebyl a není možný, tak jsem založil týmý web sám a chtěl jsem aby tam bylo alespoň zkopírováno týmové fórum, bohužel jak jsem se dozvěděl to je asi dejvidkovo, nikoliv CNT.
Nová doména bude smluvně ošetřena aby již nadále o nic co tým buduje nepřišel a v tom duchu budou i některé klauzule ve smlouvě. Bohužel to jak čtu někteří nevidí jako posun v záležitostech okolo týmu společně se souběžným vyřešením správy hesel k projektům.
To že dejvidek neodpověděl na další mnou jasně vyřčenou otázku co bude nadále s fórem a správou na projektech kde ji má stále on, jak je u něj normální vůbec neodpověděl a kupodivu to nikomu nevadí.
Jen doplním názor Miiichala co mně psal včera. On se rozhodl sepsat tu smlouvu v zájmu stabilizace týmu CNT a toho, že dejvidek na boinc.cz vybuduje čistě informační web o BOINC. Pokud dejvidek vše odmítne a bude si dál dělat co bude chtít, nemá smlouva dle jeho názoru smysl a s jejím vyjednáváním končí.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
2 forest: Na tebe mam jen jednu otazku: Pokud furt funguje boinc.cz jako web o boincu mas fakt takovej problem s tim, ze by tu byly i tvy clanky?
Nebo jeste lip.... mas problem s tim aby tvy clanky byly zverejneny pod LGPL?
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
2 Forest: ano, je opravdu velmi smutne, ze Dejv sem uz dlouho nenapsal nic konstruktivniho. Ale ruku na srdce, Ja na jeho miste bych na tebe byl opravdu velmi, ale velmi nas**ny. A to se pak tezko neco konstruktivniho pise. A jak pise Bubak, opravdu mas problem s tim, aby clanky o boincu byly na boinc.cz ? Kazdemu s IQ vetsim nez 10 to opravdu prijde ujete.
Super. Takze tu mame 2 foundery ktery spolu nekomunikuji. Jeden resi hesla (a team) a druhy neresi nic protoze ma domenu. A mezi tim se placame my ostatni. Proc? Zlatej CDT kterej neresi nic....FordPrefect píše:2 Forest: ano, je opravdu velmi smutne, ze Dejv sem uz dlouho nenapsal nic konstruktivniho. Ale ruku na srdce, Ja na jeho miste bych na tebe byl opravdu velmi, ale velmi nas**ny. A to se pak tezko neco konstruktivniho pise. A jak pise Bubak, opravdu mas problem s tim, aby clanky o boincu byly na boinc.cz ? Kazdemu s IQ vetsim nez 10 to opravdu prijde ujete.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Čtete vůbec co se zde píše?
V návrhu bylo, že by boinc.cz byl všeobecným webem o BOINC a byly by na něm články i projektech BOINC i všeobecné články o BOINC, tedy i ty moje. Na týmovém webu cnt.cz by byly články a veškeré věci týkající se týmu a dále by tam dle mého názoru měl být třeba ten všeobecný článek o BOINC aby lidem co přijdou na týmové stránky bylo jasné že nehrajeme kuželky.
Celé jsme to chtěli posvětit a do budoucna zaštítit i s heslama tím, že bychom s Miiichalem sepsali smlouvu a vše na týmovém webu i popis s právu na projektech by řídila rada.
To že se k tomu dejvidek v podstatě nevyjádřil a opět napsal že si na boinc.cz udělá stránky nějakého svého týmu to v podstatě zase háže do kýble a tedy tím i potápí veškerou snahu se nějak dohodnout jak celou záležitost urovnat.
V návrhu bylo, že by boinc.cz byl všeobecným webem o BOINC a byly by na něm články i projektech BOINC i všeobecné články o BOINC, tedy i ty moje. Na týmovém webu cnt.cz by byly články a veškeré věci týkající se týmu a dále by tam dle mého názoru měl být třeba ten všeobecný článek o BOINC aby lidem co přijdou na týmové stránky bylo jasné že nehrajeme kuželky.
Celé jsme to chtěli posvětit a do budoucna zaštítit i s heslama tím, že bychom s Miiichalem sepsali smlouvu a vše na týmovém webu i popis s právu na projektech by řídila rada.
To že se k tomu dejvidek v podstatě nevyjádřil a opět napsal že si na boinc.cz udělá stránky nějakého svého týmu to v podstatě zase háže do kýble a tedy tím i potápí veškerou snahu se nějak dohodnout jak celou záležitost urovnat.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Ano ctu co pisu.
Mas problem se k tomuhle vyjadrit? Nejak jsem to v tvym predchazejicim prispevku nenasel.....Bubak píše:2 forest: Na tebe mam jen jednu otazku: Pokud furt funguje boinc.cz jako web o boincu mas fakt takovej problem s tim, ze by tu byly i tvy clanky?
Mam navrh. Co udelat team bez founderu?PavolR píše:Ach jo, jiz ma zacina unavovat, neustale JA, JA JA, ON ON ON..... Pripomina mi to jednu pisnicku: Drby, drby, drby, jiz nas jazyk svrbi.![]()
![]()
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá odpovím ti, já s odpovídáním na otázky problém nemám.Bubak píše:Ano ctu co pisu.Mas problem se k tomuhle vyjadrit? Nejak jsem to v tvym predchazejicim prispevku nenasel.....Bubak píše:2 forest: Na tebe mam jen jednu otazku: Pokud furt funguje boinc.cz jako web o boincu mas fakt takovej problem s tim, ze by tu byly i tvy clanky?
K takovému závazku se milerád zavážu pro web, který bude s týmem spjatý smlouvou, tedy podobnou té, kterou například připravujeme s Miiichalem. Nikoli pro soukromou doménu, kde není jasné co na těch stránkách za pár dní bude, to se snad dá pochopit.
OK. Takze s LGPL mas problem. Tvy clanky jsou a budou tvy clanky. Howgh.forest píše:Dobrá odpovím ti, já s odpovídáním na otázky problém nemám.
K takovému závazku se milerád zavážu pro web, který bude s týmem spjatý smlouvou, tedy podobnou té, kterou například připravujeme s Miiichalem. Nikoli pro soukromou doménu, kde není jasné co na těch stránkách za pár dní bude, to se snad dá pochopit.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
2 Forest: Co takhle vstricny krok? Stale nevidim duvod, proc jsi clanky z boinc.cz odstranil. Mas jediny byt jen naznak, ze boinc.cz se nekdy bude venovat necemu jinemu, nez boincu? A kdyz uz nemas prolem s odpovidanim na otazky, tak rekni, proc jsi odstranil i clanky, ktere prekladala moje zena? Asi je to jako se vsim, povazujes to za svuj majetek. Asi na tebe podame zalobu a budeme pozadovat nahradu skody nebo jine financni vyrovnani. Clanky jsis proste privlastnilforest píše: Dobrá odpovím ti, já s odpovídáním na otázky problém nemám.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jestli víš co přesně tvá žena překládala. Pokud se jí nelíbí jak se články se kterými mně pomáhala nakládám, budu rád když mě na to upozorní, či to napíše rovnou sem. Ptal jsi se ty vůbec na její názor v téhle věci?
Proč bych měl furt já dělat nějaké vstřícné kroky, když dejvidek na všechno kolem jen kašle mně nějak nedochází.
Až se začne chovat normálně a bude se snažit něco řešit, tak se dá domluvit na lecčem, ale takhle nemám opravdu důvod a v podstatě ani možnost jakýkoliv článek vracet na boinc.cz když vlastně nikdo neví co tam dejvidek bude páchat. Včera jak psal v pondělí měl dovolenou aby web předělal a založil si vlastní tým, tak nevím zda tak učinil. Na stránkách jen zmyzelo pár odkazů na týmové věci CNT, ale logo je tam dál, tak fakt nevím.
Proč bych měl furt já dělat nějaké vstřícné kroky, když dejvidek na všechno kolem jen kašle mně nějak nedochází.
Až se začne chovat normálně a bude se snažit něco řešit, tak se dá domluvit na lecčem, ale takhle nemám opravdu důvod a v podstatě ani možnost jakýkoliv článek vracet na boinc.cz když vlastně nikdo neví co tam dejvidek bude páchat. Včera jak psal v pondělí měl dovolenou aby web předělal a založil si vlastní tým, tak nevím zda tak učinil. Na stránkách jen zmyzelo pár odkazů na týmové věci CNT, ale logo je tam dál, tak fakt nevím.
Naposledy upravil(a) forest dne stř lis 01, 2006 12:02 pm, celkem upraveno 1 x.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Jsem rad, ze jsi mi po mesici odpovedel. Jsi hrozne hodnyforest píše:Nevím jestli víš co přesně tvá žena překládala. Pokud se jí nelíbí jak se články se kterými mně pomáhala nakládám, budu rád když mě na to upozorní, či to napíše rovnou sem. Ptal jsi se ty vůbec na její názor v téhle věci?
imho kazdy korektni clovek by se nejdrive zeptal spoluautoru, co si o tom mysli