Dalsi postup
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Tak tu máme řešení postavené na nesmyslech.
1. Jak přesvědčit lidi z ostatních týmů, aby se vzdali svých debat?
Proboha jakých debat, najdu mi český tým, kde se na jejich webu debatuje, diskutuje? Nenajdeš žádnej = tedy argument zcela mimo.
2. Proč kurva pořád forest prosazuje dva weby, dvě fóra když o to nikdo nestojí?
No to se ho zeptejte sami, mě už to nebaví. Na jeho pseudoargumenty otáčející se podle toho jak silně a kam fouká sem alergickej jako třeba Ford, kterého musí srát i v neděli. Argument pro několik fór a webů neexistuje. Pod jednou doménou může existovat třeba 150 subdomén (jako třeba wiki.boinc.cz, einstein.boinc.cz) , to už se tu zmiňovalo a je to pochopitelně nesmysl - subdoména nelze uschovat pro případ přejetí autem do trezoru.
3. Nehodlám si tu kazit náladu další rok a čekat koho zase pošle forest kromě rady do prdele, tedy berte to tak, že pokud se nenajde rozumný a opodstatněný nápad, návrh, tak web boinc.cz nebude předsíň jiného webu, ale web týmu.
Divim se, že ještě někdo má trpělivost to tu sledovat. Buď je návrh většiny na nic, nebo se navrhne úplná ptákovina. A to sem si myslel, že mě nic nepřekvapí.
dejv
1. Jak přesvědčit lidi z ostatních týmů, aby se vzdali svých debat?
Proboha jakých debat, najdu mi český tým, kde se na jejich webu debatuje, diskutuje? Nenajdeš žádnej = tedy argument zcela mimo.
2. Proč kurva pořád forest prosazuje dva weby, dvě fóra když o to nikdo nestojí?
No to se ho zeptejte sami, mě už to nebaví. Na jeho pseudoargumenty otáčející se podle toho jak silně a kam fouká sem alergickej jako třeba Ford, kterého musí srát i v neděli. Argument pro několik fór a webů neexistuje. Pod jednou doménou může existovat třeba 150 subdomén (jako třeba wiki.boinc.cz, einstein.boinc.cz) , to už se tu zmiňovalo a je to pochopitelně nesmysl - subdoména nelze uschovat pro případ přejetí autem do trezoru.
3. Nehodlám si tu kazit náladu další rok a čekat koho zase pošle forest kromě rady do prdele, tedy berte to tak, že pokud se nenajde rozumný a opodstatněný nápad, návrh, tak web boinc.cz nebude předsíň jiného webu, ale web týmu.
Divim se, že ještě někdo má trpělivost to tu sledovat. Buď je návrh většiny na nic, nebo se navrhne úplná ptákovina. A to sem si myslel, že mě nic nepřekvapí.
dejv
to dejvidek:
1. To ze tomu tak neni ted, neznamena, ze to tak bude neustale. Nove ceske tymy by treba mohli hned diky tomuto reseni zacit mezi sebou diskutovat.
2. Pro dva weby jsem byl i ja, vpodstate to je ale kompromis, jakym jsem se snazil vyjit ze soucasne situace v CNT.
Reseni na zaklade znameho prislovi: "Aby se vlk nazral a koza zustala cela." Forest by mel svoji vlatni domenu, a treba by byl klid..
A neni to az tak spatne reseni.
Nicmene predchozi (pred czechnationteam.cz-ova) situace s webem mi nijak nevadila.
3. Naladu to tu kazi snad kazdemu uz 8 mesicu. Na tvuj postoj k tomuto reseni jsem tu upozornoval.. No nersim ho, ale rekni mi (rozumne a opodstatnene napady), proc boinc.cz musi byt jen tymovy web a nemohl by byt jen o boincu a pro boinc?
ps. jsem pro dva weby, ale jedno universalni boinc forum
1. To ze tomu tak neni ted, neznamena, ze to tak bude neustale. Nove ceske tymy by treba mohli hned diky tomuto reseni zacit mezi sebou diskutovat.
2. Pro dva weby jsem byl i ja, vpodstate to je ale kompromis, jakym jsem se snazil vyjit ze soucasne situace v CNT.
Reseni na zaklade znameho prislovi: "Aby se vlk nazral a koza zustala cela." Forest by mel svoji vlatni domenu, a treba by byl klid..
Nicmene predchozi (pred czechnationteam.cz-ova) situace s webem mi nijak nevadila.
3. Naladu to tu kazi snad kazdemu uz 8 mesicu. Na tvuj postoj k tomuto reseni jsem tu upozornoval.. No nersim ho, ale rekni mi (rozumne a opodstatnene napady), proc boinc.cz musi byt jen tymovy web a nemohl by byt jen o boincu a pro boinc?
ps. jsem pro dva weby, ale jedno universalni boinc forum
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Pojdte zacit veci resit postupne.
V prvni fazi bych rad videl na cem se dohodli Michal s Forestem. Ma byt podepsana obecna smlouva a tim vyreseno sdileni hesel k projektum pripadne vlastnictvi teamove domeny. Vetsina ocekava, ze smlouva bude verejna a verejne bude prezentovano i sdileni spravcovstvi projektu.
Nasledne bych resil navrhy k novemu webu. At uz se tyka obsahu, vzhledu, nazvu domeny a podobne.
Osobne jsem pro jedno forum. Kazdopadne pokud zde budeme uznavat demokracii, tak muzeme zkusit hlasovani. Variant bude jenom par a vysledek urcite padne.
Nechtel bych, aby se zde zaseknul konecne pozitivni krok jenom kvuli neshodam "nad barvou pozadi".
Diky
Libor
V prvni fazi bych rad videl na cem se dohodli Michal s Forestem. Ma byt podepsana obecna smlouva a tim vyreseno sdileni hesel k projektum pripadne vlastnictvi teamove domeny. Vetsina ocekava, ze smlouva bude verejna a verejne bude prezentovano i sdileni spravcovstvi projektu.
Nasledne bych resil navrhy k novemu webu. At uz se tyka obsahu, vzhledu, nazvu domeny a podobne.
Osobne jsem pro jedno forum. Kazdopadne pokud zde budeme uznavat demokracii, tak muzeme zkusit hlasovani. Variant bude jenom par a vysledek urcite padne.
Nechtel bych, aby se zde zaseknul konecne pozitivni krok jenom kvuli neshodam "nad barvou pozadi".
Diky
Libor
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
ad vejpuste: Demokracie? Tady? Respektování většiny při hlasování? Kde žiješ Libore..... tady si s tímhle úplně vedle...
ad redwolf: Debata lidí z ostatních týmů je přinejmenším směšná s ohledem na to, že žádný jiný tým nedebatuje. Á já sem si neuvědomil, že čekají až jim k tomu někdo dá rozkaz....(nebo nevim proč by měli lidé debatovat na fóru které jim někdo určí...)
dejv
ad redwolf: Debata lidí z ostatních týmů je přinejmenším směšná s ohledem na to, že žádný jiný tým nedebatuje. Á já sem si neuvědomil, že čekají až jim k tomu někdo dá rozkaz....(nebo nevim proč by měli lidé debatovat na fóru které jim někdo určí...)
dejv
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Budu reagovat jen na to konstruktivní co zde zaznělo.
Ano s Miiichalem jsme se předběžně dohodli že pokud řešení v podobě dvou domén bude průchodné, dohodneme se a podepíšeme smlouvu, která by obsahovala spoluvlastnění nové týmové domény a hesel ke správě na všech projektech.
Ve veřejné znění této smlouvy osobně nevidím problém, ale nemůžu mluvit za Miiichala, musel by k tomu být nakloněn i on, ale konkrétní věci jako hesla, jméno správcovského mailu a podobné by uvedeny nebyly, to je snad jasné.
Na základě této smlouvy kterou konečně vedení týmu, tedy týmová rada dostane mandát o všem rozhodovat, bude moci rozhodnout i o tom kde bude týmové fórum, či které části fóra budou na boinc.cz a které na týmovém webu. Minimálně fórum týmové rady by mělo být na fórum, již kvůli tomu že do těchhle debat nemůže stejně zasahovat nikdo jiný než členové rady a věci v ní probírané budou čistě týmové.
Musí ale být všem jasné že ani vedení týmu neovlivní kde jeho členové (tedy autoři) budou chtít uveřejňovat své články, zda na boinc.cz, na CzechNationalTeam.cz, nebo na obou webech současně.
Ano s Miiichalem jsme se předběžně dohodli že pokud řešení v podobě dvou domén bude průchodné, dohodneme se a podepíšeme smlouvu, která by obsahovala spoluvlastnění nové týmové domény a hesel ke správě na všech projektech.
Ve veřejné znění této smlouvy osobně nevidím problém, ale nemůžu mluvit za Miiichala, musel by k tomu být nakloněn i on, ale konkrétní věci jako hesla, jméno správcovského mailu a podobné by uvedeny nebyly, to je snad jasné.
Na základě této smlouvy kterou konečně vedení týmu, tedy týmová rada dostane mandát o všem rozhodovat, bude moci rozhodnout i o tom kde bude týmové fórum, či které části fóra budou na boinc.cz a které na týmovém webu. Minimálně fórum týmové rady by mělo být na fórum, již kvůli tomu že do těchhle debat nemůže stejně zasahovat nikdo jiný než členové rady a věci v ní probírané budou čistě týmové.
Musí ale být všem jasné že ani vedení týmu neovlivní kde jeho členové (tedy autoři) budou chtít uveřejňovat své články, zda na boinc.cz, na CzechNationalTeam.cz, nebo na obou webech současně.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Nikdo nemuze autory nutit ke zverejnovani clanku kdekoliv. Vsichni sve clanky zverejnovali dobrovolne a tam, kde chteli.forest píše:Musí ale být všem jasné že ani vedení týmu neovlivní kde jeho členové (tedy autoři) budou chtít uveřejňovat své články, zda na boinc.cz, na CzechNationalTeam.cz, nebo na obou webech současně.
Libor
Podobne jako Libor bych resil veci postupne. forest si privlastnil hesla a dal ultimatum bud smlouva nebo nic - myslim, ze tim by se melo zacit.
V momente, kdy si privlastnil hesla, zalozil a zprovoznil svoji domenu, presunul z boinc.cz clanky atp. mi prijde bedata o tom, jestli chce i komplet forum prinejmensim predcasna. Smerovani soucasneho pocinani speje k opusteni domeny boinc.cz ve prospech nejake hure zapamatovatelne s tim, ze misto dvou "vlastniku" by nove reseni melo pouze jednoho samovladce.
Navic jsou soucasne realne kroky v rozporu s postojem "ja nic vlastnit nechci". Rozeviraji se zde nuzky mezi vlastnenim vseho vcetne fora a niceho, coz ma osetrit neexistujici smlouva, nejaky prislib bajne budoucnosti. Zatim je to cele na vode jeste vic, nez forest kritizoval drivejsi stav na boinc.cz.
Nemluvil bych o tom, cim CNT v budoucnu jiste (ne)bude - mluvit o jistote v budoucnu je hodne podivne, zvlaste kdyz k tomu nejsou ani naznaky za poslednik rok ci dva (ze by se CNT v non-BOINC projektech angazoval, seriozne je diskutoval, spojoval se s non-BOINC tymy atp.)
Tudiz doporucuji delat kroky, ktere jsou zcela aktualni - hesla, smlouva - a diskusi o tom, ze mozna bude za rok nebo tri nechal az se vyresi aktualni.
V momente, kdy si privlastnil hesla, zalozil a zprovoznil svoji domenu, presunul z boinc.cz clanky atp. mi prijde bedata o tom, jestli chce i komplet forum prinejmensim predcasna. Smerovani soucasneho pocinani speje k opusteni domeny boinc.cz ve prospech nejake hure zapamatovatelne s tim, ze misto dvou "vlastniku" by nove reseni melo pouze jednoho samovladce.
Navic jsou soucasne realne kroky v rozporu s postojem "ja nic vlastnit nechci". Rozeviraji se zde nuzky mezi vlastnenim vseho vcetne fora a niceho, coz ma osetrit neexistujici smlouva, nejaky prislib bajne budoucnosti. Zatim je to cele na vode jeste vic, nez forest kritizoval drivejsi stav na boinc.cz.
Nemluvil bych o tom, cim CNT v budoucnu jiste (ne)bude - mluvit o jistote v budoucnu je hodne podivne, zvlaste kdyz k tomu nejsou ani naznaky za poslednik rok ci dva (ze by se CNT v non-BOINC projektech angazoval, seriozne je diskutoval, spojoval se s non-BOINC tymy atp.)
Tudiz doporucuji delat kroky, ktere jsou zcela aktualni - hesla, smlouva - a diskusi o tom, ze mozna bude za rok nebo tri nechal az se vyresi aktualni.
Hmm jak jednoduche, oznacit veskerou svoji kritiku, kdyz je tak tezke, vlastne nemozne, ji vyvratit, za nekonstruktivni a zacit odpovidat jen na to co se hodi do tvych planu.forest píše:Budu reagovat jen na to konstruktivní co zde zaznělo.
to vejpuste: zase tu zacinas smerovat debatu do mist ktera nikam nevedou, btw ten tvuj posledni prispevek byl naprosto o nicem, nevim proc zrovna toto jsi chtel zduraznovat? Rikas tak zakladni vec, kterou snad kazdy normalni clovek tady vi.. ?!
Proc sem nic Miichal ted nenapise, kdyz zacal s forestem tak vazne jednat o budoucnosti jeho spolecneho tymu s Forestem (Ostatni radni byli vypusteni v prvni fazi, jak to napsal Forest. Kdo chce se ma k jejich reseni pridat. Zatim to tak snad udelal vejpuste, soude podle zdejsich indicii, nevim jestli Honza? Ford se nepridal) Je tu ale ted vazne vic otazniku nez odpovedi.
to dejvidek: Na tu prvni tvoji vetu jsem ti uz odpovedel minule. A na to druhe ti napisu - Ne urcit, ne dat rozkaz, ale dat tu moznost. A v tom je kua velky rozdil!
V tehle debate mi dost pripominas foresta, kdyz si obhajuje ty svoje hesla. Takze uz to nechci resit. Ja jsem s tim tady ted naposled neprisel, a tem co se o tom zacali znovu bavit, jsem napsal, ze se k tomuto reseni stavis zady. Jen jsem se vyjadril ze by bylo nejelegantnejsi.
.. Kdyby zas forest nezacal resit rozdeleni for...
To Honza: trochu jsi me predbehl
To Miiichal: Nemel bys sem taky neco napsat? Kdyz Kdyz soucasna situace je dana Forestovym "novym" resenim postavenym na: Tak jsem si dnes rano psal po ICQ s Miiichalem. Ono to nejprve vypadalo nadejne (po tom jeho prvnim prohlaseni, ktere vzniklo na zaklade vasi debaty, ale uz zase se nam to tu zmita v krecich. A je to tu zas na h..
to all: Tohle neni fer, dat cloveku nadeji a pak to nechat rozbrednout, zacit rozebirat hovadiny s forestem a tocit se zas na jednom miste (a to na spatnym miste)..
Naposledy upravil(a) redwolf dne pon říj 30, 2006 12:26 pm, celkem upraveno 1 x.
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
2Redvolf: Chápu co myslíš, Jiné aktivní teamy v ČR nexistují na BOINC teamCZ je za poslední měsíc jeden (slovy 1) nový příspěvek na fóru. A o čem by se měly ostatní teamy ve svých sekcích bavit. O Boinc obecně nebo o OT, To budeme mít všechny tready 158x, nakonec jim zbydou jenom statistiky, nebo se začít hádat o heslech.
Osobně s jinýmy teamy na foru žádný problém nemám. Už teď je tu IMHO více příspěvků od nečlenů.
Tohle fórum zůstane fórem nějakého teamu o BOINC. jestly to bude CNT nebo ne už nezávisí na mě.
Osobně s jinýmy teamy na foru žádný problém nemám. Už teď je tu IMHO více příspěvků od nečlenů.
Tohle fórum zůstane fórem nějakého teamu o BOINC. jestly to bude CNT nebo ne už nezávisí na mě.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
Protoze Honza jasne vyzval vsechny, aby se drzeli urciteho tematu, a ne aby se tu stale jen pokracovalo ve vzajemne kritice.redwolf píše:Hmm jak jednoduche, oznacit veskerou svoji kritiku, kdyz je tak tezke, vlastne nemozne, ji vyvratit, za nekonstruktivni a zacit odpovidat jen na to co se hodi do tvych planu.forest píše:Budu reagovat jen na to konstruktivní co zde zaznělo.
Vsak uz zase pisu...redwolf píše: Proc sem nic Miichal ted nenapise, kdyz zacal s forestem tak vazne jednat o budoucnosti jeho spolecneho tymu s Forestem
Honza i Forest me minuly tyden poprosili, abych se s nimi podelil o svoje nazory i presto, ze jsem uz nechtel k soucasne situaci nic psat. Nakonec jsem souhlasil s moznosti, ktera vzesla - a to, ze do smlouvy pujdu s Forestem ja. At uz to bude pro ostatni priklad vstricneho kroku, nebo at to ostatni vezmou jako znouzicnost, je mi to jedno. Honza i Forest meli pravdu v tom, ze kdyz se tymy spojily, je treba je drzet po kupe. Uz davno je to jeden tym, velmi uspesny, viditelny a spousta lidi se k nemu pripojila v pravde predevsim z narodni hrdosti. Ted jsem lehce prepsal neci vety, tak mi to prominte...
Povazuju za slaboduche, ze se posledni moznost zase rozebira "z druhe strany". Tudiz, ze se tu nerozbebral (snad krome redwofla cimz me prekvapil) ten fakt, ze hesla se predaji a smlouva se prozatim uzavre se mnou. Kdo bude chtit dalsi, ma preci moznost. Misto toho se tu vytahla teoreticka moznost existence dvou for (ja jsem proti) a opet se to zvelicuje a jen se navzajem utoci.
2redwolf + Honza: zajimaly vas soucasne kroky. Zaprve - hesla mam od dnesniho rana (teda ne vsechny, nemam napriklad heslo k BBC). Zadruhe - rozebirame s Forestem mozne body, ktere by smlouva mela obsahovat. Ze se to neprobira tady, to nepovazuju zatim za chybu. Myslim, ze by bylo rozumne je sem napsat sumarne a pak od vas ocekavat rozumnou debatu, doplneni tech bodu, pripadne ruseni nekterych bodu.
Viz vyseredwolf píše:To Honza: trochu jsi me predbehl :) Jaky je tedy tvuj nynejsi stav? Jsi radni, nejsi? Delas jeste posledni opozici Forestovi, komunikujes napr s Miichalem ktery rozjel nove vyjednavani o sepisovani smlouvy a novem stavu v cnt? Hybe se nejakym smerem vyjenavani, nebo uz to tu zase zabredlo do bahna. Stagnuje to, nebo dalsi reseni pokracuje? krok jedna? krok dva?..........

azor666: nejsou neznamena, ze ani nebudou. Prave tato moznost s predpripravenym zazemim diskuze na jistem foru s jasnym zazemim vseho kolem boincu, je myslim podnecujici.
Ano zatim je jen jeden, ale i ten se pocita. Ja vim jeste o jednom ktery ma v nazvu CZECH
. To ze musi mit tym nejdriv svoji tymovou stranku a pak se muze zacit bavit, snad nemusi platit. Prave to muze byt presne naopak. Nejdriv vznikne nejaky okruh lidi, ty se zacnou spolu bavit a pak vznikne jejich stranka. Osobne si myslim, ze aby nejaky tym existoval, nemusi mit zadne aktivni cleny, co se aktivne venuji tymovym a osvetovym vecem (ne kazdy na to ma cas), staci jen najit lidi se stejnymi nazory, zajmy a pohledem na vec a s temi obcas prohodit par informaci..
A o cem by se treba meli bavit tyto nove tymy? treba o tymovych vecech o ktere jini nemaji zajem.. napr srazy
pritom budou na jednom foru o vecech boincovych a mohou prispivat do threadu o projektech o platformach na ktere jedou, proste o technickych zalezitostech...
Doba monopolu CNT je ukoncena. Cnt nefungoval s lidma ktere mel na sve spicce. Tak snad nastane era rozvinute ruznorode boincove obce v cechach, se stabilnim a pevnym zazemim.
Taky si to myslim
, ale remcat do toho mohu a nikdo mi to nezakaze 
EDIT: tak je to najednou neaktualni prispevek
Ale nevadi, necham ho tu, treba se opet nic nedohodne (trochu skepse).
Ano zatim je jen jeden, ale i ten se pocita. Ja vim jeste o jednom ktery ma v nazvu CZECH
A o cem by se treba meli bavit tyto nove tymy? treba o tymovych vecech o ktere jini nemaji zajem.. napr srazy
Doba monopolu CNT je ukoncena. Cnt nefungoval s lidma ktere mel na sve spicce. Tak snad nastane era rozvinute ruznorode boincove obce v cechach, se stabilnim a pevnym zazemim.
azor666 píše:Tohle fórum zůstane fórem nějakého teamu o BOINC. jestly to bude CNT nebo ne už nezávisí na mě.
Taky si to myslim
EDIT: tak je to najednou neaktualni prispevek
Naposledy upravil(a) redwolf dne pon říj 30, 2006 1:07 pm, celkem upraveno 2 x.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Jen to doplním než v tom začne zase někdo hledat mouchy, BBC je jeden ze příkladů kde nemám přístup ani já, jelikož mně ho dejvidek i na několikerou žádost nepředal a také některé nové projekty jako třeba Protein@Home a možná ještě některé které jsou registrovány na dejvidka a také přístup nemám. Pak ještě nějaké Alfa či Beta které spravuje zase Honza, ale většinou jsou mrtvé a převést se ani nedají.Miiichal píše: 2redwolf + Honza: zajimaly vas soucasne kroky. Zaprve - hesla mam od dnesniho rana (teda ne vsechny, nemam napriklad heslo k BBC).
Proto tedy jsem k nim nemohl předat tedy přístup ani Miiichalovi.
Předpokládám že časem se správa na všech projektech převede na účastníky smlouvy a ti s nimi budou nakládat dle rozhodnutích rady, což bude ošetřeno ve smlouvě.
Toto bych zde chtěl rovněž od dejvidka a Honzy potvrdit, že správu po podpisu smlouvy převedou, samosebou jak to na daných projektech bude i v možnostech na straně serverů převést.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Michal:
- tema bylo jasne dane, krokem jedna a dve. Kdyz forest 1. naprosto odmitl a 2. se snazil znemoznit, na nic jineho nez na kritiku uz tu nezbyvalo misto. Pak prisel ten novy vas navrh. Ten se tu zvrh do debaty o dualnich forech, ktere forest podporoval zase proti vsem..
- to jsem rad, ze jsem te vyprovokoval napsat
Parada, presne tohle jsem chtel aby se tu objevilo, naprosto nevychazim z udivu, ze mas hesla jeste pred podepsanim smlouvy!!!!
Jsem rad, ze je mezi vami vyjednavajicimi i Honza
Proc ja tak vzdycky doufam a verim v rozumne vyreseni, ikdyz to tu uz tolikrat ztroskotalo?...
no nic.. Tak se dohadujte, jsem zvedav, jak to dopadne. zatim si dam zase pauzicku. Hosi, nezklamte nasi duveru ve vas vlozenou!
ps. uz sem napiste tedy pouze text one smlouvy. a nezapomente ze se ceka jen na to...
A jeste kdyby jste mi hodili PM az to bude, prosim, ja to tu ted nebudu sledovat
- tema bylo jasne dane, krokem jedna a dve. Kdyz forest 1. naprosto odmitl a 2. se snazil znemoznit, na nic jineho nez na kritiku uz tu nezbyvalo misto. Pak prisel ten novy vas navrh. Ten se tu zvrh do debaty o dualnich forech, ktere forest podporoval zase proti vsem..
- to jsem rad, ze jsem te vyprovokoval napsat
Parada, presne tohle jsem chtel aby se tu objevilo, naprosto nevychazim z udivu, ze mas hesla jeste pred podepsanim smlouvy!!!!
Jsem rad, ze je mezi vami vyjednavajicimi i Honza
Proc ja tak vzdycky doufam a verim v rozumne vyreseni, ikdyz to tu uz tolikrat ztroskotalo?...
no nic.. Tak se dohadujte, jsem zvedav, jak to dopadne. zatim si dam zase pauzicku. Hosi, nezklamte nasi duveru ve vas vlozenou!
ps. uz sem napiste tedy pouze text one smlouvy. a nezapomente ze se ceka jen na to...
A jeste kdyby jste mi hodili PM az to bude, prosim, ja to tu ted nebudu sledovat
Naposledy upravil(a) redwolf dne pon říj 30, 2006 1:16 pm, celkem upraveno 2 x.