BOINC - Afrika@Home - Malaria Control
Moderátor: zdespi
Zájem o účet na MalariaControl.
Sice trochu pozdě, ale přeci - nepřebývá ještě někomu účet na MalariaControl? Pokud ano, měl bych zájem.
Díky, JQK
20let@seznam.cz
Díky, JQK
20let@seznam.cz
-
gallarr
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
Nová verze aplikace 5.42
-A number of different alternatives for various algorithms to do with the course of simulated infections.
-We're now using VS.net 2005 for the windows build.
Převzato z fóra Malarie.
-A number of different alternatives for various algorithms to do with the course of simulated infections.
-We're now using VS.net 2005 for the windows build.
Převzato z fóra Malarie.
-
gallarr
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
Problémy s aplikací 5.42 - některé jednotky nejsou kompatibilní s aplikací 5.42 a zaseknou se mezi 90 - 95 %. Pokud takové jednotky máte, zrušte jejich výpočet. Problém řeší nová aplikace 5.43.
Více na fóru Malárie.
Více na fóru Malárie.
Tak vám mám dilema. Ke komu se připojit. Czech Boinc Team nebo váš boinc.cz
Oba jsou pro mě přijatelné a stojí na dost podobných myšlenkách (názvy vpodstatě vyjadřují totéž). Barbar je taky dobrej kluk.
malarie je teď můj hlavní projekt který mi to tady počítá (jiné věci mi teď neposílají ani práci).

malarie je teď můj hlavní projekt který mi to tady počítá (jiné věci mi teď neposílají ani práci).
- Pav Lucistnik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Tak snad zase pár novinek pro lidi, co nekoukaj přímo na web projektu. Připravuje se přechod na nový server, stávající už nevyhovuje - nový server již je nachystán na University of Geneva.
Je připravena práce pro víc zájemců, takže po přechodu na nový server lze očekávat znovuotevření vytváření účtů. Takže následující měsíc bude opět zajímavý
Je připravena práce pro víc zájemců, takže po přechodu na nový server lze očekávat znovuotevření vytváření účtů. Takže následující měsíc bude opět zajímavý
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
U jedne jednotky se mi stalo, ze se dopocitala do 100% a pak se musto do upload a ready to report hodila do ready to run.
Kdyz jsem ji spustil znovu, tak to dopadlo stejne. Pritom stejnou jednotku uz nekdo dopocital.
Nenapada nekoho neco jineho nez zrusit jednotku?
Libor
Kdyz jsem ji spustil znovu, tak to dopadlo stejne. Pritom stejnou jednotku uz nekdo dopocital.
Nenapada nekoho neco jineho nez zrusit jednotku?
Libor
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Malária zmigroval na nový server, to znamená, že by se v dohledné době opět mohli otevřít registrace 
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
"Scheduler request failed:HTTP file not found"
Po přechodu na nový server se objevila drobná chybička, pokud tedy dostáváte odpovědi od serveru ve tvaru " Scheduler request failed:HTTP file not found" tak dejte restartovat projekt.